icon

Zdieľanie skúseností z KET/ET vkladu v apríli 2025

konarik8
6. apr 2025

Caute zeny a zasluzile bojovnicky ❣️
Som 2 dpt moj 6 vklad v native pricom z druheho KET mam trojrocneho syna. Cakanie je opat velmi prijemne a tak zakladam temu na tento mesiac nech si mozeme spolu zdielat pocity, skusenosti a podporit sa. Kto sa ku mne prida? 🙂 drzim vam vsetkym vsetky prsty!

viki19911
7. apr 2025

@konarik8 Ahooj 🙂
Ja som dnes 10dpt, 28.03.2025 som mala svoj prvy vklad.
Od 24.03.2025 beriem progestenalle najprv 1-0-1 a po transfere 04.04.2025 som jemne zašpinila, dr. mi zvysil davku na 1-1-1 + ascorutin 3x1.
Test mam, ale stale negativny… Mam vsetky priznaky ranneho tehotenstva, ale asi to bude tym progesteronom….? Alebo? Mala si nejake podobne skusenosti? Alebo podelila by si sa o svoje?
Ja som ztoho testu strasne smutna a neviem co sa deje…
🥺
11.04.2025 mam ist do centra na krv a ultrazvuk.. tak som zvedava..
ďakujem ti za každú radu

konarik8
autor
7. apr 2025

@viki19911 Ahoj Viki, som rada, ze si napisala ❣️ Tak idem po rade, prvy musel byt KET lebo som bola prestimulovana, vytiahli 19 vajicok, 11 oplodnili a 8 ich prezilo do zdarneho konca 5 dna Ačkovej kvality. 1 Ket ani tuk ale umrel mi tri dni pred vkladom vtedy kocur a velmi zle som to psychicky niesla takze mohlo/nemuselo zavazit 🤷‍♀️ Druhy ket hned dalsi mesiac a od 6 dna krasne ciarky, ktore silneli, na 14 den hcg 2500,syn je svetovy a keby uz sa aj nepodarilo tak nelutujem, beriem, ze to tak malo byt a som vdacna ako blcha. Co sa tyka pocitov tak len ma na druhy den tak bodlo v bruchu, ze som sa az zohla, ziadne naliate citlive prsia, len pocit na ms a ako hovorim podarilo sa.
Po troch rokoch sme sa rozhodli pre surodenca (mali sme este 6 embryí) a zacal kolotoc oktober KET negativne ani tuk, november KET negativne ani tuk, december myslim, ze sa chytilo ale len na par dni kedze od 9dpt slabli testy (opat bodnutie ale velmi slabe a inak pocity na ms pri vsetkych KET takze u mna ukazatel len bodnutie). Zostali 3 a ja som si dala pauzu 3 mesiace. Vsetky KETY som bola nativ teda len ovitrelle a progestanelle 2 rano a dva vecer. Tento KET som odovulovala prirodzene a nebol potrebny ovitrelle, doktor moc nechcel ale prehovorila som ho na vklad pretoze som vedela presne kedy ovulacia nastala. Dnes som 3dpt a prvy test za mnou samozrejme negativ ale kedze som maniacka a vzdy rada sledovala kedy ovitrelle vyprchal tak som pravidlo neporusila a testujem opat od 3dpt aj bez ovitrelle 😅🤷‍♀️ mna to nestresuje takze pohoda. Uvidim v dalsich dnoch, nebodlo ma tento krát takze uvidime ci moje zistenie plati. Tento krat bez ovitrelle nemam az tak nafuknute a citlive brucho na ms takze iste aj lieky zohravaju ulohu. Ked som nemala na teste ducha 8 max 9 den vedela som, ze nic z toho aj ked zeny pisali o zazrakoch na 11 ci 12 den kedy duch nabehol, vacsinou to aj tak nedopadlo dobre. Po vsetkom cim som presla a studovala je to uplna alchymia pre mna, hrozne vela faktorov sa musi stretnut aby sa podarilo a to som si bola ista, ze po synovi max 3 x ket a musim byt tehotna.. No nemusim 😃 ale beriem to uz ze ako bude tak bude. Ine je iste zeny co este dieta nemaju, to musi byt omnoho omnoho tazsie ale nevzdat sa, oklepat sa a ist za svojim cielom! Mas este zamrazene?

viki19911
7. apr 2025

@konarik8 ahoj 🙂
Dakujem za odpoved 🙂
Ano mam este tri embrya.
Tak ak sa toto neujme…ale stale este verim, ze ano.. Chcela by som hned v nasledujucom cykle mat dalsi vklad, samozrejme ak to stav umozni.
🫶🏼

konarik8
autor
7. apr 2025

@viki19911 Tak to je fajn, ze mas! Ono vela krat sa mozes aj na hlavu postavit, ked embryo nieje v poriadku tak proste treba len skusat. Drzim ti velmi palce aby sa ti podarilo ❣️ Kludne mi potom napis ako si dopadla, budem rada 🙂

viki19911
7. apr 2025

@konarik8 napíšem určite… dnes mi je hrozne…trošku som špinila zase, ale len uplne malicko.. tak neviem co sa to deje, ale uz to necham tak.. pockam si na ten piatok…🩷

konarik8
autor
7. apr 2025

@viki19911 Uff a len spinenie alebo aj ta aj boli brusko? Ja som nikdy pocas brania progestanelle nespinila a kym som lieky nevysadila ms neprisla takze vobec neviem poradit co to moze byt. Este to prve zaspinenie sa da prisudit zahniezdovaniu (ako sa embryo vrta do maternice a narazi na zilku) ale takto neskoro netusim. V kazdom pripade nevesaj hlavu, je to beh na dlhe trate, malo komu sa zadari na prvy krat aj ked viem, ze zaboli 😔

viki19911
7. apr 2025

@konarik8
vieš čo ono to bolo len na intimke, take nieco do svetlohneda sfarbené… ale odvtedy nič…
A celkovo po ket nemam ani ziaden vytok..
Len co vyjde z tabletky progestenalle, ziadne zapachy alebo tak.. co som si vsimla, uplne riedky priesvitny vytok, ale tiez malo.. nic viac..
Bruško ma boli tak tiež všelijako..raz ako pred ms a ptm take ťahave bolesti.. ale nič, čo by sa nedalo vydržať…
Ďakujem za podporu 🫶🏼🩷
Už počkám na ten piatok, bude čo má byť.. Embryjká ešte mám tri 🙏🏻

konarik8
autor
7. apr 2025

@viki19911 Dobre, velmi drzim palce ci teraz ci nabuduce, dockas sa! 😉❣️

viki19911
10. apr 2025

@konarik8 Ahooj, tak nevyšlo to, ale nevadí nevzdávam sa, skúsime nabudúce.. resp. teraz v tomto cykle... 🙂

konarik8
autor
11. apr 2025

@viki19911 Ahoj Viki, mrzi ma to, som na tom rovnako. Testy ani tuk 🤷‍♀️ ideme dalej ☺️❣️
Drzim ti palce!

viki19911
11. apr 2025

@konarik8 Ahoooj 🙂 nevadí, asi to tak malo byť.... tiež ma to mrzí, že vám to nevyšlo.. a ideme ďalej.. čakám na menštruáciu a hned sa aj objednám na usg.. Ozvem sa ptm 🙂
Drž sa a prajem vám, aby to vyšlo... cmuk

konarik8
autor
13. apr 2025

@viki19911 Ja som este nevysadila ale vysadim hned zajtra po krvi (10dpt) aj ked som mala ist az vo stvrtok, nelubim cpat do seba zbytocne lieky aj ked len progesteron a ked je 8 den bielo pri 5dnovom embryu je to jasnejsie ako vychod slnka u mna 🙂 nasledne cakam na ms ako ty a ideme dalej! V maji sa nam podarilo aj 4 roky dozadu a doktori hovoria, ze nieto lepsieho mesiaca lebo tak ako zvierata vraj i zeny alebo teda ich telo blaznia a akoby sa snazilo otehotniet, tak uvidime, verim, ze pochodime ☺️ a kludne mi tykaj, bud mi napis ty po vklade alebo ti napisem ja. Vychadza mi to matematicky na 4 alebo 5 maj Drz sa, piseme si, pa ❣️

viki19911
12. máj 2025

Ahojte baby,
24.4.2025 som si pichla Ovitrelle, následne od 26.4.2025 som začala brať progesteron.
30.4.2025 som mala druhý vklad... Teraz som 12 deň po vklade...
Včera clear blue digital + 1-2, ale dnes ráno prúžkový testík negatívny ☹ , tak neviem č to bude...
Urobila som si ešte dnes poobede znovu clea blue digitalny, a ten bol tiež poztívny, ale tie prúžkové nič.. Tak neviem.. Mali ste podobnú skúsenosť?