icon

Zistili vám dôvod neúspešného KET?

klarka0002
11. feb 2020

Ahojte žienky túžiace po potomku 😊 Rada by som zistila co najviac relevantných informácií o príčinách neúspechu ket alebo et? Neviete náhodou o centre ktoré sa podrobnejšie zaoberá touto problematikou? Som po niekoľkých neúspešných ket. Chodím do Ferticent v Bratislave ale tam mi nevedeli poskytnúť info o dôvode. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
kilauea
17. feb 2020

@petinka30 ahoj poslala som ti súkromnú správu😉

daniela2707
2. mar 2020

@80katka aj s darovanymi vajickami? Vtedy by mala byt vacsia sanca..

80katka
2. mar 2020

@daniela2707 tak s darovanymi by to bolo už úplne o niečom inom, bol by to iný príbeh, že? Keď sú vajka ôk, je veľká pravdepodobnosť úspechu. Ale, babo by nebolo moje. S týmto sa neviem vôbec vyrovnať, a ani môj muž. Rozmýšľam nad tým stále, ale neviem sa s tým stotoznit. Pokiaľ s tým človek nie je úplne stotozneny a nerieši to, že dieťa nie je jeho po genetickej stránke, tak by do toho nemal ísť. Mne teda z toho vychádza, že táto cesta nie je pre nás. Ale, kto vie, možno časom zmením svoj postoj... Život je raz taký, jeden tak a druhy deň inak. Ty pôjdeš do toho? Ja keď pozriem na syna a viem, že je môj... Tak... Neviem si predstaviť mat dieťa co nebude moje. Je to veľmi ťažké.

daniela2707
2. mar 2020

@80katka chapem ťa. Ja nemam problem s DV,ja by som si dieťa aj adoptovala. Tak som nastavena. Partner deti nema,je odo mna mladsi. Ten nie je nakloneny darovanym vajickam,no pojde do toho. Chcel dieta aj s mojimi vlastnostami. Viedli sme dlhe rozhovori. Ja uz syna mam,ale aj tak by som isla do darovanych,keby bolo treba. Drzim vam palce.

majusaba1
Autor odpoveď zmazal
lelluska
2. aug 2020

@majusaba1 Ahoj, okrem hormononalneho profilu a vyšetrenia spg partnera nič. Na vlastnú žiadosť som si robila hemato, endokrinológiu, reprodukčnú imunologiu(vyhodených 355e🤦‍♀️) nezistili mi (nám) nič. Otehotnela som na posledný KET, riedili mi krv aspirin+clexan. Neviem či to zabralo, ale popravde mala som dosť zlom v psychike a som skor názoru, že zabralo to. Pred mesiacom som porodila dcéru.

majusaba1
Autor odpoveď zmazal
lelluska
3. aug 2020

@majusaba1 To nic moja, pozri kolko žien napriek vseliakym diagnózam a neúspešných IVF otehotneli prirodzene. Určite stojí za to vylúčiť všetky možnosti, pocuvat lekárov ale zároveň si porobiť aj vyšetrenia sama. Podarí sa to, naozaj hovorím z vlastnej skúsenosti a to som si prešla všetkými fázami neúspechov. Chodila som do Brna do Reprofitu.

lapaloma1987
4. aug 2020

Ahojteeee..... aj ja sa buduci tyzden chystam na 2 pokus ivf... v prvom 4 pokusy nevysli.... a tiez mai nikto nic nepovedal 🤷‍♀️😪 som zvedava co vymyslia 🤷‍♀️💕💕

pramen32
5. sep 2020

@kilauea ahoj prosim Ta a koľko máš rokov ? Ja mam 39. V marci som mala Ivf, mala som 1 5 dňovú blasrocyt B/1. Kvôli COVID zmrazenú. V júli vklad. Potvrdené tehotenstvo. V piatok mi oznámili že sa dieťatko nevyvíja ako by sa malo...buduci týždeň na kontrolu. Cítim že sa mi zmiernili tehotenské príznaky. Mam za sebou aj reproimuno vsetko ok a hematologiu beriem clexan na riedenie. Mam pocit že o dieťatko prídeme. Možno to bude vekom, preto sa pýtam na tvoj. Ďakujem

kilauea
7. sep 2020

@pramen32 Ahoj mám 32. IVF som absolvovala min. rok v júli v auguste som mala ET ten nevyšiel KET v novembri nám vyšiel a máme 7.týždňové bábo 👶😍

mifiatko
2. feb 2021

Dobrý večer.
Kde začať...mám za sebou 5 neúspešných KET...prvá stimulácia 1 embryo...druhá stimulácia 6 z toho 3 sme dali na genetiku pre zvýsenie sance na uhniezdenie...výsledok nevyšetrené...takže už mi to zacalo vrtať v hlave...v sanatoriu stale mleli len to svoje statistika nepustí..nebojte sa ste v poriadku. Aj tak som si po 4 neusp.ket vyziadala vsetky možné vyšetrenia a bohuzial zistená na genetike -recipročná translokácia na 46xx...ako keby toho nebolo málo na imunologii zistené vysoké NK bunky...a teraz zacínam s liečbou intralipid a stále dúfam, ze to posledné embryo sa chytí....čo nám ešte istalo..

pramen32
4. feb 2021

@mifiatko ja som toto už úplne vzdala. My ale mame vsetko ok, aj genetiku aj imuno. Nakoniec sme aj s lekármi dospeli k záveru, že jednoducho vekový faktor. Ja mam 39, partner 44. Ak by sa Vam nepodarilo, dajú sa este darovane vajicka spojené s partnerovymi spermiami. My sme chvíľu zvažovali aj tuto možnosť, ale nakoniec sme sa rozhodli pre adopciu. Ked nám nie je dopriate vlastne, pomôžeme nejakému bábätku, ktoré je už tu a nemá nikoho.
Ale poznam ženy, ktorým to vyslo na posledný pokus 😊 Tieto záležitosti sú naozaj medzi nebom a zemou. Držím Ti moc palce ❤️

christina312
21. jún 2021

@kilauea Aj nieco našli pri tej hysteroskopii co sa napr odstránilo?

kilauea
12. júl 2021

@christina312 nie u mňa potrebovali zistiť ktorá časť maternice je väčšia tam zaviedli embryo

christina312
14. júl 2021

@kilauea a pomohlo to hej? Mne uz raz hysteroskopiu v centre robili ale davnejsie kvoli polypu...

kilauea
24. júl 2021

@christina312 myslím že to pomohlo máme ročnú dcérku 🙂

Strana
z2