icon

Zlyhávanie vaječníkov a mimotelové oplodnenie

kako23
10. dec 2013

Baby, všetky čo máte zvýšený FSH, znížený AMH (čiže Vám zlyhávajú vaječníky) a chystáte sa na umelé oplodnenie alebo už máte nejaké to IVF za sebou pridajte sa. Možno si navzájom poradíme alebo sa aspoň budeme navzájom povzbudzovať a možno sa nám predsa len podarí splniť náš sen. Ste tu také?

Strana
z2
kako23
autor
3. jan 2014

@certisko13
@avlv
Ahojte dievčatá, tak ako sa Vám darí? Prajem Vám všetko najlepšie v Novom roku, hlavne splnenie všetkých prianí 🙂
Ja už stimulujem na moje prvé IVF, tak uvidíme či nám to vyjde.

avlv
3. jan 2014

@kako23 Napodobne aj tebe, nech sa všetko splní.
Ja nič moc 5 DC a len jediný folikul. Ale bojujem snáď je to ten jedinký ale náš. 😉 bojovník

kako23
autor
3. jan 2014

@avlv Ja mám dnes 4DC ale na sono idem až na 9DC lebo ja mám soft IVF - teda len minimálnu stimuláciu. V minulosti som na to dobre reagovala, tak uvidím ako to bude teraz. Držím Ti palce 🙂

certisko13
3. jan 2014

@kako23 ahoj. ja som bohuzial zacala na 7. den po ET krvacat (v termine normalnej MS) ☹ v utorok idem sice na krv ale v podstate len pre to, ze musim ukoncit PNku a ked tam uz budem tak pre istotu.

kako23
autor
3. jan 2014

@certisko13 ach jaj. Tak to ma velmi mrzi ☹ verila som, ze sa Ti to podari...skoda. Mas v plane riesit nieco dalej?

certisko13
3. jan 2014

@kako23 aj mna to mrzi. ale co uz. jasne budeme riesit dalej, ale dam si chvilu oddych.

kako23
autor
3. jan 2014

@certisko13 tak verim, ze do tretice budes uspesna 🙂 drzim palce 🙂

certisko13
3. jan 2014

@kako23 dakujem 🙂

Strana
z2