icon

Zmeškaná inseminácia

brmbola
14. sep 2014

Ahojte dievcata aj vam sa niektorej stalo ze vam premeskal doktor dni na inseminaciu?Ja som z toho strasne sklamana:(((( Teraz zase vsetko od zaciatku...

lina129
18. sep 2014

@dorotka2013 kde si bola na iui? ked sestricka podavala lekarovi pipetu so spermoskami, tak v podstate jemu zahlasila kolko mi tam dava... tak teraz mal 22 mil. A+B, ale ked sme boli prvy krat, tak mal az 32 mil. A 😒 tak teraz mal trosku horsi... ale aj ja som mala folikul 19 mm 🙂 tak potom je to ok... a sliznicu neviem aku som mala... ty ako vies vysku sliznice? to mi nepovedali...

dorotka2013
18. sep 2014

@lina129 sliznicu mi sleduje dr.zaroven s velkostou vajicka, vzdy pozrie aj jedno aj druhe...moja dr si mysli ze by to mohla byt pricina ze sa nam nedari otehotniet...vajicko mi dozrieva skor,mam kratsie cykly ale sliznica este nie je dost vysoka takze ak sa aj vajicko oplodni nevie sa uchytit...ale ja zase neviem kolko spermii mi vkladali,sestricka to urcite nehovorila a nie je to ani v sprave co som dostala...chodim do BA-Iscare... A ty kam chodis?

lina129
18. sep 2014

@dorotka2013 tak to je sranda, ja zasa viem, kolko spermii a neviem tu vysku sliznice... mne to tiez lekar pozeral, ale nenahlasim mi aka bola vysoka... ale asi ok, ked nic nehovoril.. inak, aj ja mam kratsie cykly, teraz som mala 10 DC uz 19 mm, tak mi pichli pregnyl a na druhy den mi robili iui... Ale nasadili ti progesteron - duphaston alebo utrogestan po iui, nie? ten by mal pomoc na sliznicu...

dorotka2013
18. sep 2014

@lina129 velmi podobne som na tom...len posledne 2mes sa mi ovulka posunula na 12-13den...pred tym som isla k dr na 10 den a uz bolo po oulke,alebo prave prebiehala... 🙂. Ale dr z centra tvrdi ze to preto ze moja dr mi davala clostyl a ten som ja vobec nemala brat...ze vajicka sa mi tvorili a len mi to cele poposuvalo zbytocne a skorsie...ale ze obyc. dr. nemaju nic ine v rukach tak to davaju kazdej do radu a takto to potom dopadne :(... Ale uz je to asi pol roka, vyzera ze sa to upravuje...🙂 tak drzim palce...nech nam to vyjde..mas si robit test? Alebo ides na krv?

lina129
18. sep 2014

@dorotka2013 mam ist 14 dni po iui na krvny test... ale baby si zvyknu robit test na 12 - 13 den... tak uvidim, ci odolam... uz sme boli 2. krat na iui, 1. krat to nevyslo, tak velmi dufam, ze teraz to vyjde 🙂
A podobne, aj tebe drzim palce...ty si na tom ako? kedy robis test?

dorotka2013
18. sep 2014

@lina129 asi na buduci tyzden stredu... Ale tiez uvazujem nad testom este tento vikend...ak dovtedy nepride mrcha,lebo ma od dnes tak divne boli podbrusko :(...

lina129
18. sep 2014

@dorotka2013 tak to je fakt sranda 🙂 ja mam tiez buduci tyzden stredu!!! a mna boli podbrusko divne uz 2 dni ☹ ale skor ako v pondelok nerob test, to je este skoro... najskor tak 12. den po iui...

lina129
18. sep 2014

@stellamaris Tak ako si dopadla? vyslo to? 🙂

dorotka2013
18. sep 2014

@lina129 tak to je veru nahodicka...tolko podobnosti...hihi 🙂, ja by som najradsej testovala uz dnes...ale este vydrzim... nechcem byt sklamana... ides na krv do centra?

lina129
18. sep 2014

@dorotka2013 nieee dnes netestuj este, test by bol este biely, zbytocne by si bola sklamana... najskor v pondelok 😉 potom napis ako si dopadla... Ozaj, a po iui ste este snazilkovali? kedze si male az v stredu bolesti, tak ste to este potom poistili?

dorotka2013
18. sep 2014

@lina129 poistili...v stredu aj vo stvrtok...aj ked s tym utrogestanom to nie je nic moc 🙂)) a vy?

stellamaris
18. sep 2014

@lina129 to este neviem 😉 brali mi krv,vysledok zajtra poobede,dam urcite vediet.Vravim, im,nech volaju iba,ak bude vysledok pozitivny 😀 😀 oni zavolaju ale aj tak 😉 sliznicu mam pekne vysoku,takze to mohlo klapnut 😉

smejlicka
18. sep 2014

@stellamaris dufam ze nam prinesies dobru spravu 😉

stellamaris
18. sep 2014

@smejlicka no dufam aj ja 🙂 zatial ziadne krvacanie a znovu mi zacina byt zle.Tehu test bol negativny,ale v care mi vraveli,ze na ten bolo skoro,ze jedine z krvi mozu urcit doveryhodny vysledok.Vzhladom na mozny cas oplodnenia je fakt na test skoro,takze zajtra poobede vysledok krvi 😉

fomarik
18. sep 2014

@brmbola No, ja zase na Krajkoviča nedám dopustiť. On je ten, čo nám pomohol do tretice uspešne otehotnieť. Prvé dva pokusy mi robil iný lekár, on už v heliose asi ani nie je, a tretiu IUI mi robil Krajkovič, aj folikulometrie. Teda my sme spadali vlastne pod neho a IUI mi robil 17DC pri velkosti jedného folikulu( po dávke clostilu 2-1-2) 19mm a vyšlo nám to. Držím palce, aby další cyklus prebehol velmi rýchlo, nech je to čakanie čo najkratšie a samozrejme IUI úspešné 🙂

franchise27
19. sep 2014

@brmbola neviem ako to chodi s IUI v Heliose, ja tam chodim kvoli IVF....ale skus vyskusat Culbovu alebo Starovecku....Krajkovic je sice kapacita, ale casto vsetko riesi ako podla knihy a nie podla aktualneho stavu pacientky...preto si asi myslel ze standartne staci ze prides o 4 dni ale nebral do uvahy asi skutocny stav folikulov kt. si vtedy mala....

lina129
19. sep 2014

@dorotka2013 my sme nepoistili, lebo manzel odisiel asi hodinu po iui na sluzobku ☹ ale tak uvidime... kym nie je mrcha, tak je stale nadej 🙂

lina129
19. sep 2014

@stellamaris tak daj vediet, som zvedava 🙂 a drzim prsty! A uzivas teraz nieco po iui? Duphaston alebo Utrogestan?

dorotka2013
19. sep 2014

@lina129 Dnes som sa objednala na budúci štvrtok na krv (sestrička tam v stredu nie je :(), tak uz len pár dni a budeme vedieť... Užívam utrogestan 2x2...ale vraj kým ho užívam mrcha nepríde, až pár dni po vysadeni... Takze podľa toho sa moc nemôžeme orientovať či sme tehu alebo nie :(...

stellamaris
19. sep 2014

@lina129 berem Utrogestan,2x1 tobolku.Este neviem vysledok krvi,nestihla som dnes zavolat ,tak skusim zajtra volat,rano su v Care tiez.

smejlicka
19. sep 2014

@stellamaris teeeeeda nas tu napinas 🙂 a este kolko budes brat ten utros?

stellamaris
19. sep 2014

@smejlicka no napinam a mna car 😀 utros berem,kym ho lekar neodvola.Lebo vcera vravel,ze mam brat dalej,ak by som tehu nebola,mrchu dostanem tak ci tak.Aby som mrchu vobec nedostala,musela by som 2x3 tobolky Utrosu zavadzat,to davaju tak na podporu tehu.

smejlicka
19. sep 2014

@stellamaris aha tak to som nevedela..tak ak beriem utros tak mozem dostat aj menzes? ja ze az po vysadeni..

stellamaris
19. sep 2014

@smejlicka no lekar vravel,ze normalne,ak chce pacientka dostat mrchu,moze utros vysadit.Ak ho bude brat dalaj,mrchu neskor dostane napriek utrosu.Ako som pisala,ked utros pouzivaju na udrzanie tehu,tak predpisuje lekar 2-3x denne po 3tobolky.Co je vraj uz poriadna davka 😝
U mna to na mrchu nevyzera ani nahodou,mam dlhocizny cyklus a tak zajtra im zavolam,kurnik dnes boli tam iba do 12.00,nestihla som zavolat.....

brmbola
autor
19. sep 2014

@lina129 Tak drzim palce nech sa vam zadari! Ja uz to neriesim cakam na dalsiu mrchu a hups na to opat ale teraz si dam na to uz sakra pozor, kukam ze moja tema spustila celkom riadnu diskusiu 🙂

smejlicka
19. sep 2014

@stellamaris a este ti je stale zima? mne hej a trochu ma picha a akoby palilo, stipalo v podbrusku a trochu aj krize 🙂

stellamaris
20. sep 2014

@smejlicka to je ten utros.Berem ho stale,IUI nam nevyslo,ideme na dalsie kolo.Raz sa k babätku dopracujeme 😉

smejlicka
20. sep 2014

@stellamaris jeeej to mi je luto...ale tak nabuduce to klapne na 100% 😉

lina129
22. sep 2014

@stellamaris juuj tak to mi je luto ☹ ja idem na krv v stredu, ale dnes som si robila test a je negat. takze tiez uz nedufam, ze by vyslo ☹ no uvidime z krvi... idete teraz skusat prirodzene, ci dalsie iui?

lina129
22. sep 2014

@brmbola no veru 😉 sme sa tu zisli "iuičkarky" 😀 no ja zistim v stedu, ale test na 12 den po iui negat. ☹ Idete na dalsie iui?