Ukrajinská konkurencia v salónoch krásy v Bratislave
Ahojte je pravda ze Ukrajinky beru pracu Slovenkam v BA? Myslim beauty biznis napriklad ze mam otvoreny salon na mihalnice kde mam nastavene sumy a Ukrajinky podliezaju napriklad davaju nizsie ceny aby si pritiahali zakaznicky a Slovenky tak potom krachuju lebo si nemozu dovolit prevadzkovavat salon ? Ze mali kurzy zdarma a Slovenky si ich museli platit? Zapocula som to od jednej baby z Ba tak ze ci mate aj vy skusenosti
@anonym_autor
@anonym_autor ja chodím v BA do ukrajinského salónu kvôli vysokej kvalite a precíznosti, ceny veru nie sú lacné, ale s vietnamskymi salónmi sa to nedá porovnať, čo sa týka kvality. Tu je hygiena, precíznosť. Ale čo som pozerala niektoré slovenské salóny, niektoré z nich majú ceny riadne prepalene.
@majloo kam chodis prosím v BA? Moja nechtarka ide na materskú budem si hľadať náhradu
Vy sa tu idete posrať z Ukrajincov a oni chudáci by na vás zvysoka kakali keby bola situácia opačná
Sú drzí, agresívni, vulgárni.
Všetci do bodky.
Smejú sa z nás A hlúpa Slovač im ťapušká lebo vďaka ním nemá Putin na nás dosah🙈
@anonym_9f5285 A ty si rovnako hlupa,ako vsetka ta Slovac ,ktora osobne ani jedneho Ukrajinca nepozna,ale s istotou vie,ze su VSETCI arogantni a drzi. Ja ti k tomu poviem len tolko,ze niektori Slovaci im nesiahaju ani po clenky,co sa tyka ochoty a pracovitosti.
@anonym_9f5285 A ty si rovnako hlupa,ako vsetka ta Slovac ,ktora osobne ani jedneho Ukrajinca nepozna,ale s istotou vie,ze su VSETCI arogantni a drzi. Ja ti k tomu poviem len tolko,ze niektori Slovaci im nesiahaju ani po clenky,co sa tyka ochoty a pracovitosti.
@anonym_2c3551 a a a a a a ty máš vešteckú guľu a a a a vieš koho ja poznám a a a a nepoznám. a a a a ďalšia preafektovaná hlupaňa čo videla ukrajinca len fotke
Za 15 rokov bez stalej klientely? To musela byt hrozna a preto to zavrela. Sikovne baby po 15 rokoch maju kopec klientely. Nie, nepojdem inde kvoli 20 euram a potom ked to spravi zle ta lacnejsia riesit problemy.
No lebo tie nase su nenazrane 🤣. Chodila som k svojej nechtarke 5 rokov a naposledy si vypytala skoro 50€ . No tak cau bambíno 😀 . Akoze kazde 3 tyzne davat za nechty 50€ je uz fakt vela
@danica2711 par znamych co chodili k Ukrajinkam mali plesne na nechtoch tak mi tu nepis ze nemam potuchy o kvalite sluzieb ty mudrlantka 🤣 ale ty si asi nechas znicit svoje nechty plesnou lebo vsak je to lacnejsie typicka slovac 🤦♀️
@anonym_autor lacnejsie? U nas su ukrajinky drahsie a kvalitnejsie. Krasny salon cisty a ceny? 42-50 eur nechty.
Ale robia fakt kvalitne, hodinu a pol trva manikura a gellak. Vietnamky? 30minut, chemicky hnusny smrad sa taha az na chodbu nakup.centra.
Ved chod kam chces.
@anonym_2c3551 a a a a a a ty máš vešteckú guľu a a a a vieš koho ja poznám a a a a nepoznám. a a a a ďalšia preafektovaná hlupaňa čo videla ukrajinca len fotke
@anonym_9f5285 Chudatko rasisticke zakomplexovane 🤮
@anonym_autor lacnejsie? U nas su ukrajinky drahsie a kvalitnejsie. Krasny salon cisty a ceny? 42-50 eur nechty.
Ale robia fakt kvalitne, hodinu a pol trva manikura a gellak. Vietnamky? 30minut, chemicky hnusny smrad sa taha az na chodbu nakup.centra.
Ved chod kam chces.
@natalka13 hej hej pises tu o Vietnamkach pritom k nim urcite chodis alebo teda chodila si a tu sa budes teraz hrat na chrumkavu. Ja chodim k slovenke a som spokojna kazdemu vyhovuje nieco ine, poznam baby co chodia k vietnamkam a su tiez spokojne.
@natalka13 hej hej pises tu o Vietnamkach pritom k nim urcite chodis alebo teda chodila si a tu sa budes teraz hrat na chrumkavu. Ja chodim k slovenke a som spokojna kazdemu vyhovuje nieco ine, poznam baby co chodia k vietnamkam a su tiez spokojne.
😂 ja nemam gelove nechty, teda sorry na nohach 3x do roka.
Hlavne nam ty anonym napis kam chodis v Hornej dolnej na nechty.
😂 ja nemam gelove nechty, teda sorry na nohach 3x do roka.
Hlavne nam ty anonym napis kam chodis v Hornej dolnej na nechty.
@natalka13 naco by som ti to pisala ked na nechty nechodis a vlastne ma zaujima preco sa vyjadrujes ked na nechty nechodis 🤔🤣
@anonym_9f5285 Chudatko rasisticke zakomplexovane 🤮
@anonym_2c3551 nemusela si sa podpisovať,"inteligencia"z teba priam srší
@anonym_2c3551 nemusela si sa podpisovať,"inteligencia"z teba priam srší
@anonym_9f5285 Nestrapnuj sa tu so svojou "inteligenciou". Inteligentny clovek neodsudzuje ludi na zaklade povodu ci narodnosti. To dokaze len mentalne ploche individuum. Je mi ta luto.
@anonym_autor Tá Ukrajinská má lacnejšie nájomné, energie, spotrebný materiál, zariadenie prevádzky? Nie, nemá. Má nižšie životné náklady ako vy? Nie, nemá. Kto je šikovný, nech sa mu darí bez ohľadu na národnosť. A keby aj... Čo ja mám ako zákazník z toho, že zaplatím u Slováka viac a možno za nižšiu kvalitu?
Skôr Číňania berú prácu slovenskám. Koľko obchodov a podnikateľov už skončilo, lebo Slováci nakupujú na Temu, Shein, AliExpress?
Koľko žien tu rieši či budú dobré šaty na oslavu z Temu/Shein namiesto toho aby si dali ušiť/kúpili u slovenskej krajčírky?
@anonym_9f5285 Nestrapnuj sa tu so svojou "inteligenciou". Inteligentny clovek neodsudzuje ludi na zaklade povodu ci narodnosti. To dokaze len mentalne ploche individuum. Je mi ta luto.
@iwesska neotravuj
Hlavne nemajú čo robiť zákroky, ktoré by mal robiť lekár. Ony kľudne s kozmetickým kurzom. Nikto to nerieši.
Ale netýka sa to len Ukrajiniek.
A súhlasím s tým, že ak raz niekam chodím a som tam spokojná, tak nepôjdem k Ukrajinke pretože má nižšiu cenu, ak by nemala rovnakú alebo lepšiu prácu.

@anonym_autor 🤦🏻♀️ panebože. Absolútne si nepochopila,čo som ti 19:29 napísala. Ty fakt nebudeš bystrá. A to ja dávam čiarky a bodky,aby som ti pomohla. Absolútne netuším na základe čoho si ma nazvala ukrajinkou
@tetapetra tak ti gratulujem si stastna uz?