icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
debora16
26. apr 2016

@lenka2341 fuu Lenka 100km.do nemocnice tak to by som asi ani nechcela ísť domov už len tá cesta tam ti môže vyvolať pôrod 😀 😀 😀

debora16
26. apr 2016

@lujzamisko tak zachvilku aj domkov pôjdete a ako to máš s kojenim či ...už sa to spustilo alebo nie

priora
26. apr 2016

@lenka2341 ja som mala po porode o 10 kg menej niekto ma len 5.,, ale sak maly vazil skoro 4.,,

lenka2341
26. apr 2016

@debora16 no tak to hej .preto som zvedava ci ma tam uz nechá lebo termin podla ultravuku bol 24.4. a podla menzesu 27.4. a sme dohodnuty ze ma hospitalizuje nakolko to mam daleko.lenze minulu poradnu to este na porod nevyzeralo tak sa nechame prekvpit.a co sa dialky tyka si predtavte že tu na vychode SR sme na tom tak biedne ze ked chces dobreho lekara musis si zajsť aspon do Košic.a hanba ze vacsina zien z tohto okolia ide rodit tak daleko ako ja do pôrodnice Košice-Šaca,lebo lepšia tu široko ďaleko nie je 😒

lenka2341
26. apr 2016

@priora no ved to ze uz v porodnici nechas takych ževraj tych 10kíl.

debora16
26. apr 2016

@lenka2341 tak ti držím palceky aby to zajtra dobre dopadlo a nech je všetko v poriadku u nás je bábätko v bruško ešte vysoko a to mám dnes termín ale no čo keď sa drží ako kliešť nechce sa mu absolvovať pôrod a tlačiť sa von jaj kiež by to šlo ľahšiou cestou

lenka2341
26. apr 2016

@debora16 ďakujem 🙂 .som zvedava že ako to bude lebo minule na poradni som ešte nebola vobec otvorena.

lujzamisko
26. apr 2016

@debora16 no mam mliečko ale zle bradavky tak mám klobucik ale nie je to ľahké itak len Oz jedného nechce iba s druhého a tá bradavky už je podliata do modrá ☹ 😀

lujzamisko
26. apr 2016

@priora ako si na tom ?

kendra73
26. apr 2016

ja to mam od zajtra za 3 dni.TP 30.april no na dnesnej poradni zistili ze babusko je male na 36.tt....som zvedava ako dopadneme do konca tyzdna

priora
26. apr 2016

@lujzamisko mne sa hnusi natierat si tie bradavky blee.,, som si kupila bepanthen a aj naplaste zevraj su dobre tak uvidim.,,, a inac stale nic a aninebude urcite 🙂 stvrtok poradna tak uvidim co povie ;)

priora
26. apr 2016

@lujzamisko a vy ako s jakubkom? 🙂

debora16
26. apr 2016

@lenka2341 tak u mňa sa to drží už 3tyz.rovnako alebo každý tyz o 1cm.tak už mám 3 a štvrtok to istí a hádam už odtiaľ neodídem bez bábätka

debora16
26. apr 2016

@lujzamisko auu tak sa trapiš a trpis pri kojeni juj nezavidim ale hádam sa to časom rozbehne aj na druhej strane a bradavky sa zabíja len to vydržať ,tak drzim palceky

lujzamisko
26. apr 2016

@priora dnes ho mám prvý raz už sama 😀 je to trochu zvláštne ale snažíme sa spoločne nájsť to najlepšie . Môžem kojit len s klobucikom ináč to nejde . Ale už dnes sa nám podarilo Z oboch prsníkov sami nikto nám nepomáha a vyše 20 minut tak spinka teraz 😀 ale už by si mohla aj ty draha s krpatou 😀😀😀

lujzamisko
26. apr 2016

@debora16 pred chvíľkou som zvládla aj druhé 😀😀😀😀😀😀 veľká radosť nielen pre mňa aj malý bol radšej zaspal keď sa na papal s dvoch. 😀

debora16
27. apr 2016

@lujzamisko super paradicka tak to musíš mať radosť a ešte keď ste to sami zvládli Gratulujem tak ďalšia etapa zvládnutá a aká bola noc ,ja som zasa prepadla celú noc normálne sa my to zdá nenormálne keď viem že už iné baby vstávajú 10x aby išli na wc a ja nič spím jak drevo

lenka2341
27. apr 2016

Ahojte.mňa zas poslali domov.že ešte nič 😀

priora
27. apr 2016

Heh no super,,, ja zajtra budrm mat to iste

lenka2341
27. apr 2016

@priora dnes rano ma už aj kríže začali bolieť tak som si myslela že sa aj niečo bude diať a nič 😀 pridem k doktorovy a on že ešte stále nie som otvorená.super.tak máme isť zase v sobotu.a to že ešte nech počitam že ma ešte možno aj vtedy pošle domov a vrátim sa v utorok či v stredu s tým že už tam isto ostanem .

priora
27. apr 2016

@lenka2341 naco mas prist aj aj? Preco ti rovno nepovedal ze kedy hospitalizovat a hotovo no ja sa zajtra spytam ze co

lenka2341
27. apr 2016

@priora lebo este nie som vobec otvorena tak vravel ze keby ani v sobotu som nebola tak nech pocitam este s tym ze pojdem domov. no uvydime 🙂

priora
27. apr 2016

@lenka2341 tak v sobotu na kontrolu ci si otvorena?

priora
27. apr 2016

@lujzamisko ty kedy odchadzas domo? Ja som vcera onac poskladala len kocik 🙂) a moja matka ze to je este skoro, skoro ma jeblo 😂

lenka2341
27. apr 2016

@priora ano.zajtra ide aj debora16 @ že? tak vam držim palce nech to dopadne všetko dobre 🙂

priora
27. apr 2016

@lenka2341 ano aj ona ide 🙂 ale tusim hovorila ze 30.4 ma nastup ked nic.,, dakujem 🙂 mna len brutal chrbat zacal bolet sa musim asi vyvalit 🙂 a ta diablica nikdy nespi 😆

lenka2341
27. apr 2016

@priora možno preto že má málo miesta.a moj zasa cele doobeda prespal ani monitor nám nevedeli natočit poriadne 😀

priora
27. apr 2016

@lenka2341 ona je taka cula odkedy citim pohyby 🙂) aj maly bol taky,.. ja len dufam ale, ze toto babo bude papat a spat 🙂 trosku mam strach ako budem zvladat, maly ma v poslednom case uplne ignoruje a som na prasky s toho

lenka2341
27. apr 2016

@priora mozno ma tvoj maly len take obdobie.potom ho to isto prejde. 🙂 a ja zase dufam ze moje babo bude take kludne ako je teraz.vrtí sa pravidelne ale tak kludne. 🙂

priora
27. apr 2016

@lenka2341 no ja prave hnacka zle mi je blee.,, ledva vidim idem si lahnut zajtra pisem ako na poradni