icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

dulkagabulka
23. aug 2012

@mishuu daj si teply kupel (nie horuci)..ak sa to rozbieha, pomoze ti to 😉

kalifa28
23. aug 2012

@jespera možno aj to je problém, bábätko reaguje na príliš silný tok mliečka, skus ho dojčit v nejakej ,,protigravitačnej,, polohe, nech mu netečie priamo do pusinky, ale si ho musí vytiahnut, napr. že ty ležíš a dáš si ho na hrud na bruško.

diamand
23. aug 2012

@nati04 vyskusaj probiotika Infants Dophilus, moja svagrina povedala ze jedine tie im zabrali, ja ich sice este nemam odskusane, ale kupene uz su

mishuu
23. aug 2012

Ahojte baby, tak ja už rodím... 😵 zatiaľ som doma,nakoľko voda neodtiekla,ráno sme pre istotu boli na gynde,lebo sa mi zdalo, že odtiekla, ale je to ešte stále len ten hlien a je ho veľa...kontrakcie mám nepravidelné, ale už začínajú byť čoraz silnejšie, ale ešte stále sú asi v pohode, keď to bude ozaj strašne bolieť, asi tu už sedieť nebudem za počítačom 😀
ale od poslíčkov má toto už veľmi ďaleko, prichádza to ako taká vlna bolesti do krížov a do bruška...tak mi prosím držte palce, nech to ide dobre a nech sme v poriadku...dúfam, že čoskoro pôjdeme už do pôrodnice s pravidelnými kontrakciami 😉

kvietok173
23. aug 2012

@mishuu držím prsty 🙂 🙂 🙂

maria613
23. aug 2012

@mishuu drzim prsty a hlavne bezproblemovy rychly a bezbolestny porod....juuj a mysliet len pozitivne zachvilu budes mat uzlik u seba 🙂 vela stastia:-P

miskachrumka
23. aug 2012

Tak ahojte 🙂
včera sme prišli domov 🙂
Máme krásneho Dominika narodil sa nám 17.8 o 9.20 sekciou 🙂
miery 3300g a 49cm 😵
rodiačia a braček ma neskutočne lubia a nevedia sa ma nabažiť 😵 😵

nati04
23. aug 2012

@miskachrumka gratulujem miska 🙂

monculka
23. aug 2012

ako vidim pomali to vsetky budu mat za sebou 🙂

bonninka
23. aug 2012

@miskachrumka super, tak to nakonec dobře dopadlo 🙂 gratulujeme ke krásnému prckovi 🙂

luci137
23. aug 2012

@monculka bodaj by !!! pekne sa to tu zaplna spravami a fotkami babatiek aj ja uz by som rada prispela 🙂

miskachrumka
23. aug 2012

@nati04
@bonninka kočeeny dakujem je krásny a je taký dobručký vela sa kojíme a buvame nech rastieme ako z vody 😵 😵

mimi126
23. aug 2012

@miskachrumka Gratulujem, nech vam rastie a robi iba radost 🙂

miskachrumka
23. aug 2012

@mishuu tak sa rychlo odrodte ...my už máme doma krásneho Dominika je užastný 😵 😵 😵

miskachrumka
23. aug 2012

@mimi126 dakujem pekne a ty tiež ešte nič ?

maria.vinea
23. aug 2012

@sandrika1986
Ake tipy ti dal doktor? Mne povedal caj z malinovych listov, tonik a chodenie po schodoch.mam termin 30.8, a nechcem prenasat ale zas vyvolavacky tiez nie su idealne

miskachrumka
23. aug 2012

No nakojený búvame zas ..........ina papame a buvame nech rastieme ako z vody 🙂

maria.vinea
23. aug 2012

Aky mate nazor na oxytocin?

kika831
23. aug 2012

@mishuu ahoj a kedy mas termin?Ja mam sice az 9.9, ale uz by som hrozne chcela porodit. Toto teplo ma uz hrozne nici. Vsetky zname co mali termin podobne ako ja uz maju babatka na svete 🙂. Zajtra idem k lekarke, tak uvidime. Inak drzim palce.

miskachrumka
23. aug 2012

@maria.vinea mne ho pichali po porode na stahovanie maternici !a štípe ako šlak :/

dandelions
23. aug 2012

ahoojte 🙂 taaak dnes posledna poradna, som otvorena na 2 cm, v pondelok mam prist rano uz aj s taskou 🙂 doktor povedal ze chvilku pockame ci sa to rozbehne prirodzene ak nie tak trosku tomu dopomozeme 🙂

miskachrumka
23. aug 2012

Náš Dominko 😵 😵 hned po narodení 🙂

nastasyk
23. aug 2012

@dandelions ja mam termin presne ako Ty🙂 preco uz ides v pondelok do nemocnice? nepockaju do stredy s vyvolavanim? aa kde budes rodit?

uzabytobolo
23. aug 2012

vidím, že už hodne z nás to má šťastne za sebou, my sa boríme s kolikami, kúšame všetko: masaá bruška masťou Pupík, polohovanie na lietadielko, teple obklady, espumisan, Infacol, probiotiká, homeopatiká, dávame riadne odgrgnuť, použili sme aj rúrku rektálnu a nič... a ešte k tomu riedka a častá stolica... a ten plač ked to začne, až je bordová a to siju stále mojkám na rukách, ale zato apetít má riadny 🙂

dandelions
23. aug 2012

@nastasyk porodne cesty mam uz vyzrete a pripravene na porod, a uz som sa zacala otvarat, takze mozno porodim aj skorej ako ten pondelok 😀 idem rodit na kramare 🙂 ale neskutocne sa uz nato tesim 🙂 tato noc bola strasna, krize ma boleli, zo spodu ma vsetko bolelo, som vedela ze sa to blizi a doktor mi to dnes na poradni len potvrdil 🙂

nastasyk
23. aug 2012

@dandelions Ja idem zajtra na sono, tiez budem rodit na Kramaroch, som zvedava, co povie mne...Jaa by som uz najradsej tiez isla cez vikend, vsetko ma boli, dnes ma tiez trochu bolia krize a brucho, ale len slabucko, takze asi len poslickovia🙂 mas aj zazmlvneneho lekara? Drzim palce, nech to mas cim skor za sebou, mozno sa tam stretneme!

martinam77
23. aug 2012

@luci137 aj ja Lucka,aj ja by som už aspoň nejaký náznak kontrakcii prijala 😉

kattey
23. aug 2012

@diamand a môžu sa podať tieto probiotiká aj 2 týždňovém bábätku? máme tiež problém so stolicou, maličká plače a tlačí ako o život ale nič 😢

nicky07
23. aug 2012

Ahojte maminky. Tíško závidím všetkým, ktoré už máte drobčekov pri sebe. Ja som v noci cítila tak neskutočný tlak, akoby sa bábo už chcelo vytlačiť von. No a od rana mám bolesti v podbrušku a krížoch. Tie bolesti sú ale stále nemajú nijaké intervaly. Občas mi stvrdne bruško. Dala som si horúcu sprchu či to teda nie sú poslíčky, no vôbec sa to nezmenilo kríže bolia stále a v podbrušku ako na mrchu. Myslíte že by sa to už konečne mohlo rozbiehať? Zajtra ráno mám kontrolu po ktorej plánujú vyvolávačku... :(

mimi126
23. aug 2012

@miskachrumka My uz mame Tobiaska doma 🙂 narodil sa 01.08.2012 o 14:55 a vazil 3090g mam ho aj v albume.