Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417
@zvedava17p šestonedelie je peknučké ladené do oranžova, vyzerá to tam naozaj príjemne, kúpeľne nie sú hotelové, ale dá sa, aj tak ideš do sprchy v šľapkách a sprchu si môžeš chytiť do ruky 😀 Takže sa vysprchuješ, ako len potrebuješ 😉 Tie VIP izby sú od 20 tuším do nejakých 35 eur na deň, v jednej je len sprcha a v tých dvoch sú tuším aj wcka. Ale neviem, nemala som. Ja som bola spokojná aj na normálnej izbe, aj keď som mala takú hlučnú spolubývajúcu, čo vkuse len hlasno telefonovala 😖 Ale tak dalo sa. Mne sa tá VIPka zdala príliš drahý luxus na tých pár dní, navyše môj muž nemohol byť pri mne ani vtedy a ani teraz by nemohol, takže na tých 5 dní sa to tam dá vydržať a navyše si aj tak väčšinou na izbe, nemajú moc radi prechádzky s bábätkami po chodbe - hlavne primárka novorodeneckého Ďurišová, z tej sú tam všetci dos.atí, dosť nepríjemná vie byť...
Baby vy máte aké malé brušená 😕 😀 To ja si pripadám už ako slon, veľryba a vorvaň dokopy 😀 Toto som sa fotila min.týždeň
baby do ri.i,co otravujete?V sobotu sme mali oslavu narodenin[dcerinich aj mojich]v potravinke kila cokolady,v chladnicke ladova cokolada+miska cokobonbonov a ja na to nemam vobec chut.Ja chcem PALACINKY!Ktora ste to pisali o nich? 😠 No som leniva a nechce sa mi ist si ich urobit.Tak som zhltla aspon jogurt.No velmi ma to neuspokojilo.Preco musite furt drazdit ,,zo zradlom,,?????? 😀
Ahojte kočky... ja som az teraz bola schopna vstat z postele ☹ ani som si neprecitala co ste u vsetko popisali, sice som zacala ale nedalo sa 😒 stihla som si pozriet vase bruska 🙂 prihodim aj to svoje, ale az ked mi bude lepsie
celu noc, som zvracala a hnackovala 😎 a teraz sa tiez citim dost zle ☹
Dnes som mala poradnu, vsetko OK, tak som rada. Vysledky sterov mi povie doktor na dalsej poradni, ale myslim, ze ak budu zle, tak sestricka zavola 😒.
Tiez som sa lekara pytala, ze ked som syna prenasala 6 dni, ci to moze mat tento trend aj teraz... Povedal, ze si nemysli, odporucal by sa zbalit do porodnice a podla "nalezu" prenasat nebudem 😉. No tak sa teda asi zbalim... 😝
Jaj baby ja som uz zbalena aj vy uz zacnite lebo som nervozna aj za vas🙂 priroda je nevyspytalelna!zajtra mam poslednu poradnu u svojho dokiho potom uz budem chodit do nemocnice.tiez premyslam nad vip izbou aspon prvu noc by som chcela podla toho v akom budem stave a tak...rano mi byvastale zle ale uz mi je to jedno,len dufam ze po porode to prestane,lebo somsi na to normalne zvykla,🙂
ahojte babule tak mne idú vyvolávat pôrod v 38týždni.. nabudúci týžden sa bude dohadovat termin ktorý deň
@palinkova87 ahoj a prečo?
@dena joj moja len sa rýchlo uzdrav! 😉
@trinka mno koli tomu, že som mala prvý cisársky rez.. tak to bolo povedané
@veronika1417 mne moje kila vidno na licach a hlavne na zadku a stehnach ☹ a o celulitide ani nehovorim 😠 no mamzel mi stale povie to nic to potom rozcvisis a das sa povodneho stavu 😉 ani som netusila ako rychlo vznika ta potvora na nohach
@monculik5 kocky pridam sa k vam ak mozem 😅 snad aspon polovicu tych kileciek nechame v porodnici 😀
@stellamiapiccola tak si počkame na to prekvapko 😉 😀
@stellamiapiccola to je zlatučke 😀
@monculik5 jeeej ale si kraaasna 🙂
@palinkova87 aha, takže aj druhe bude cisárskym? či budes prirodzene?
@slimme noooo asi som sa nedočkala poriadneho vysvetlenia aj ked som sa toho dožadovala ja neviem čo je to za ochota....proste že tams a to nerobí že musím chodit k svojmu do konca....ale na CTG chodím do nemocky nevieš mi poradit aký postup mám zvolit?čo by si robila na mojom mieste moc dakujem za pomoc
Och baby 😒 dnes som si uzila stresu poriadne, ked mi rano po poradni doktor oznamil ze ma podozrenie ze mi unika plodova voda a ze musim ist do nemocnice na test a ze ak sa to potvrdi tak si ma tam nechaju 😢 😢 😢 Tak som si musela ist narychlo zbalit tasku do porodnice, ja som to furt hovorila ze je dobre byt pripravena lebo sa moze hocico stat (dnes mam presne mesiac do terminu a presne sa mi to potvrdilo, ze stat sa moze hocico... ) No tak pobalena, so strachom v ociach som isla do nemocky, drahy ma stiskal celu dobu, cakala som neskutocne dlho kym vobec prisiel doktor, robili mi dalsie ctg, testy, posielali od dveri ku dveram...no nakoniec mi spravil este ultrazvuk a oznamil mi ze sa podozrenie nepotvrdilo a ze mozem ist domov. uuuuuuuf, ani neviete ako mi odlahlo, ale vytrapili ma riadne, najhorsia predstava ze by som musela zostat az do porodu v nemocnici 😢
@monculik5 nemáš sa za čo ja som pribrala 22 kg a už ledva chodím a to ani nehovorím o krížoch 🙂
@10linduska10 naozaj som spokojna že nie som sama 😀 tak ale dufajme že to z nas opadne poporode 😉
@lady511 ja idem k lekarovi este 35+1tt a veru neviem,ci to bude posledny raz.Mozno ,,este raz,, stihnem.Prv som chodila mesiac pred terminom uz do nemocnice na poradne,no teraz lekar hovoril,ze nemocnice setria a az do terminu budem chodit k nemu.Az potom do nemocnice.
@lolinkamaminka tak to som rada,ze to dobre dopadlo.No cakas prve babo,tak aj keby si uz musela az do porodu lezat v nemocnici,nebolo by to az take hrozne ako ked musi ostat v nemocnici zena,ktora uz doma deti ma......
@10linduska10 pribrala si dost a mas veru aj riadne velke brusko,no ani jednu striu!Bud rada 😉

@mysti čo stresuješ... ja som pribrala 15 kg stehná a zadok mám veľké ale pod bruškom pás tenky... mám taký problém si niečo obliecť.... to čo mi je dobré a zmestí sa mi do toho zadok tak mi je veľké na bedrách a opasok si nemôžem dať ☹ ...