Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby pobolieva ma podbrusko ako pri mrche...co to moze byt??? 😖 😕
@martinano
@stellamiapiccola no mne mali zajtra brat krv na gynde a 19.10 som mala ist na predoperacne a ze 31.10 sekcia.v utorok ho na sone videl dole hlavickou ale ako pisem nedam za to ruku do ohna ze ostal tak.natahuje sa riadne.na pravej strane citim hlavu na lavej ritku. uvidim co mi povie v utorok a ak bude zle otoceny tak mi da hadam tie predoperacne... najradsej by som mala ten cisarsky lebo sa o neho bojim a tu u nas v nemocnici sa bojim rodit normalne.
@lenka1108 tak si proste žiadaj sekciu , že máš strach o dieťa
@lenka1108 neboj to stihnu, uvidis co bude do poradne, ci sa pretoci ci nnie,ale ja si myslim,ze ano,ked sa doakze este teraz otocit
@lolinkamaminka to mozu byt tzv.poslickovia
@lolinkamaminka falošné kontrakcie
@stellamiapiccola ked mi povedal dr.ze je otoceny hlavou dole tak som mu povedala ze ale ja chcem cisara a on ze no to urcite.viac rodicka a ste v poriadku preco by ste mali ist sekciou... 😠 tak som bola ticho.... keby som si to ziadala tak mi ho musia spravit? ci ako to je...
@dominka757 neboooj,budem dobre, uvidíš malinké a hned ti bude lepšie...ja sa teším na ten pocit po tom,ked ma prídu pozrieť všetci a ja budem hrdo držať v rukách nášho synčeka 🙂
@lady511 no to sa bojím aj ja,ale tak vravím si ked to koľké vydržali,musím aj ja...už lenkvôli tomu malému zázraku 🙂 ale predstav si,že chlapi by to nezvládli,podľa mňa oni majú nižší prah bolesti, teda určite!vidíš aké sme my ženy statočné 🙂
@lady511 a ja som z okresu Prievidza 🙂
@lady511 ahoj 🙂 aj ja cakam prve babetko 🙂 mam podobne pocity ako ty, niekedy obrovsky strach, no inokedy to zas vystrieda neskutocna radost ako sa tesim na nasho synceka 🙂 Asi to k tomu všetkemu patri a musime to nejak zvladnut 🙂 Akurat sa ma vcera drahy pytal ci si uvedomujem uz že budeme rodicia 🙂 dost ma tym zaskocil, ale milo lebo som nad tym takto nepremyslala, vsak za chvilu uz budem mama 😀
@kiribaby na poradňu som objednaná 25.10 a na prednášku o epi idem teraz v pondelok 17.10. 🙂 Ku komu chodíš do poradne?
baby ja som zas tak zle spala ☹ kazdy vecer ma zacne boliet brucho a krize sem tam mam aj krce, cez den nic a akonahle si lahnem tak to pride 😒 vcera sa to dokonca v noci opakovalo kazdfych 5 min, az som sa zlakla... to uz ma takto bude vecer bolievat az do porodu? mam uz take kruhy pod ocami ze sa hanbim 😒
@janulkan @dianka3 @lucka33 tak baby ja som skoncila v nemocnici😢 bo mala je krpana tak ma radsej hospitalizovali,robia monitor a ultrazvuky a sleduju.dnes bola velka vizita nikto mi nic nepovedal vsetci rychlo. neviem ci budem rodit normalne,k tomu sa uz vobec nevyjadruju,som z toho na vetvy ☹ predoperacne vysetrenia obsahuju vys krv,urobia ti ekg,pozru do oci,ust,spytaju sa na rodinnu a osobnu anamnezu a hotovo.mala by ta objednat tvoja lekarka k internistovi. janulkan ked to tu vidim ako to chodi su tu maminy co prenasaju tyzden a poslu ich domov aby sa zas o dva dni vratili sem,no radsej budem doma ☹ je tu nuda strasna otras,a je mi smutno.cloveku nic nepovedia lebo chaos.
@miriamapeter super, možno sa tam aj stretneme 🙂 na koľkú si objednaná? ja mám termín o 10.30, ale slečna ma upozornila, že budem musieť čakať, lebo ma pridala k nejakej pacientke..neviem ku komu pôjdem, na výber som nedostala a sama som sa ani nespýtala 😅 O tej prednáške ti hovorili na obhliadke alebo keď si sa objednávala? A ku komu pôjdeš? Plánuješ zazmluvnenie?
@veronika1417 dávam ti tie slubene fotky z 34 tt a teraz z 37 tt, tá posledná je z dnešného rána, ja mám pocit, že sa zväčšilo o dosť... 😒 už naozaj nevládzem občas...
@trinka Ahojcek, ja som asi slepuch ale mne sa nezda vacsie 😕 aj ked uz mame riadne bruska 😀 ja som sa prestala merat iba sa sem tam odvazim aj to zatnem zuby 😀 sestra ale tvrdi, ze az teraz vidi, ze sa mi brusko naozaj zvacsuje 😉
Ahojte kočky, tak ja som sa vrátila z poradne... doktorka mi vraví, tak ale ste poriadne narástli. To je už asi štvrtý človek čo mi to povedal za posledné 3 dni 😠 Pozrela ma či ma nepoteši- či sa neotváram, ale nííííč- mala je ešte vysoko a ja som zavreta na všetky zámky... Mala som strasne nízky tlak 105/50, nemam nikde chodiť sama... a vraj sa mám šetriť 😀 😀 😀 tak som prisla domov, upratala, vyprala, postavila polievku a malu osprchovala, lebo je taka vyštipana až strach... ☹ neviem z čoho... plienku ma už len na spanie...
Kus sme sa porozprávali s doktorkou, lebo sa jej nepáči, že stale mam 55 kg už 4 tt 😒 , ale posledné týždne sa necítim dobre- mávam závraty (to z toho tlaku) a tiež mam v kuse kyselinu... tak jem pomenej... a pri malej sa tiež moc nezastavím...
tak mi napadá, že nás možno čaká niečo podobné ako @tasiko . Ja to nechápem- Isabelka je o 2 tt menšia, ale brucho mam ako tankista... 😖
@veronika1417 ale je väčšie... 😉
@kiribaby Ja som stálou klientkou Koch-a, som pacientkou dr. Demečka, ale on sa bohužiaľ zazmluvniť k pôrodu nedá a ja som o zazmluvnení presvedčená bola tak som si vybrala dr. Ditteho u ktorého som bola už 2x v poradni. Som objednaná na 14 hod. ale tiež sme tam tri pacientky, lebo dr. Ditte má toho veľa, ale ja osobne v tom problém nevidím 🙂 O tej prednáške viem už dávno, už mi aj robili krvné testy, ktoré sú ok, takže môžem tú prednášku absolvovať.
ahojte
@lenka1108 Leni neviem ako to je presne všade inak ja mám papier kôi očiam , ale v dnešnej dobe ak nie si ohrozená asi sa im do toho moc nechce čo sa divím lebo je to tvoje telo a pokiaľ máš mať stres lepšie sekcia ak im to podpíšeš neviem čo z toho robia.
ahojte baby, tak ja som vcera bola na kontrole krcka, neskratil sa, dr. ma pochvalil, ze sa dobre setrim, ale hlavicka nan tlaci a zvnutra uz je nejaky povoleny. Mne to vyzeralo, ako keby som sa uz zacala otvarat, ale dr. sa tvaril v pohode. Povedal, ze este aspon tyzden nech vydrzim.
No ale dnes rano co sa mi stalo!!! Robila som ranajky a namiesto toho, aby som si cupla, som sa zohla pre tanierik a seklo ma v krizoch. mm ma musel zdvihnut zo zeme a podopierat ma do postele. Lezim, stale to boli a ked potrebujem ist na wc-ko tak uplna pohroma! Neviem co budem robit, dufam,ze to prejde, ale zatial to tak nevyzera ☹
@tasiko neboj, uz ked si v nemocnici, tak ta aj s malou snad daju do poriadku, pomeraju vsetko co je treba, vysetria a uvidis 🙂 uz ste donoseny, teda az na tu velkost, ale to sa spravi, takze by uz mohla ist aj von. Verim, ze by si bola radsej doma, aj ja si stale vravim, ze do nemocnice pojdem na poslednu chvilu 😀 co najmenej casu tam..drzim palceky aby ste co najskor boli doma

@lenka1108 mňa lekár poslal na predoperačné ale interné mám až 21.10 skôr nebol volny termín, lekár povedal ak by sa stalo niečo nevadí ak to mať nebudem a pri prvom som tiež nemala predoperačné máš knižku a tam máš hlavné údaje čo sú najdôležitejšie 😉