Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
no caute babenky 😉 ste mi zase riadne dali dnes, boooze vy ked sa rozpisete, nema to konca kraja 😝 😝 😝 ale zvladla som to 😎
@tasiko , @stellamiapiccola babyyyy, drzim vam palce obom, drzkajte sa mi budem na vas obe mysliet, aj drahemu som hovorila o vas 😉
@harper mojko, mohla by si aj mne ten receptik? uz je to asi otrava, mala si to rovno supnut sem 😀
@majoslava , @janulkan ako kocky? kontrakcie trvaju? ci ste sa uz sli "rozpadnut"? dajte vbediet ako na tom ste...
ja uz tu babam v dobrom zavidim, aj ja uz chcem skoncit s tehu, uz chcem mat malinku pri sebe, nie v sebe...
a inak @veronika1417 a dalsie baby,/uz sa nepamatam ktore,prepacte/ ja sa chystam uz na druhy porod, ale ja sa tiez rano budim s myslienkou ze -to je blbost, ja nie som tehotna, sak som druhe dieta nechcela, to bol fest divny sen- a potom sa otocim, alebo posadim a uvedomim si vlastne vytrcajuce brusko a zostavam mimo...alebo cez den si sadnem, pozeram do zrkalda a cudujem sa, ze co to mam pred sebou...ze tvar je sice moja, ale telo akoby nie...a pritom si tiez malinku uvedomujem, a tesim sa z nej, ale proste pridu chvile, ked som sama prekvapena ze som vobec tehu, nieto dnes uz len 20 dni pred porodom... 😉
yo a strie... mne sa strie urobili na zadku davno pred tym ako som prvykrat otehotnela, dopoovali ma niecim,aby som aspon trochu pribrala tak mi vaha kolisala /vzdy hlboko pod normu na moju vysku a vek/ ale koza predsa popraskala... 😖 do solarka som nikdy nechodila, ani sa nechystam, mam velmi bledu plet a neviem si ani predstavit ako by som vyzerala, kedzwe sa ani opalit neviem uz roky... strie mi vidno myslim stale rovnako, len ked priberiem, vidia sa mi praskliny sirsie ale zase na druhej strane ked schudnem /na mne vidno aj kilo/ je vlastne ta koza akoby pokrcena... ale nie je to nic strasne.. no mam kamosku ktora ma strie na bruchu a teda, ked sa opali /sice ona je dost tmava aj bez opalovania, v lete je ako cigoska 😀 / tak to vidno dost... myslim si ze viac ako mne... su svetlejsie ako ostatna pokozka.. ae to hovorim o prirodzenom opaleni, nie solarku... 😉
Teda mozno sem este nakuknem ale to len tak z mobilu, a z toho sa mi zle odpisuje. Stava sa mi ze to tam cele vytukam, dam odoslat a nic, text sa strati a mne uz sa druhy raz nechce tukat to iste 😠
Dobre tahlo, tak o 4:40 prišiel spontánne na svet nás Marek, má 3500g a 57cm.všetko dobre dopadlo,v me nemocnici sme boli od 23:00. Veľa šťastia aj dalsim čo ich to dnes caka
odchadzam na poradnu baby... drzte palceky 😉
@janulkan je gratulujeeeeeeeem 🙂)))
joj dievčence... všetky sa už pripravujete... mäknete,otvarate sa, rodíte... a ja furt nic- mala je vysoko, všetko zatvorene... čo sa budem guľať do decembra či čo??? 😠 😠 😠
@harper aj ja poprosim receptik, dakujem 🙂
inak mne sa v posledne noci vobec neda spat, len sa prehadzujem a dokonca som musela aj vstat na wc, co som to tohto tyzdna nemusela....ale uz to tych par tyzdnov vydrzim

@liat ahoj ja mám tiež strie na celom brušku aj ked som sa 2xdenne poctivo krémovala...ale pekne to vybledne aj ked teraz to vyzerá otrasne ☹