icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lady511
24. okt 2011

@liat ahoj ja mám tiež strie na celom brušku aj ked som sa 2xdenne poctivo krémovala...ale pekne to vybledne aj ked teraz to vyzerá otrasne ☹

stefie
24. okt 2011

no caute babenky 😉 ste mi zase riadne dali dnes, boooze vy ked sa rozpisete, nema to konca kraja 😝 😝 😝 ale zvladla som to 😎
@tasiko , @stellamiapiccola babyyyy, drzim vam palce obom, drzkajte sa mi budem na vas obe mysliet, aj drahemu som hovorila o vas 😉
@harper mojko, mohla by si aj mne ten receptik? uz je to asi otrava, mala si to rovno supnut sem 😀
@majoslava , @janulkan ako kocky? kontrakcie trvaju? ci ste sa uz sli "rozpadnut"? dajte vbediet ako na tom ste...

ja uz tu babam v dobrom zavidim, aj ja uz chcem skoncit s tehu, uz chcem mat malinku pri sebe, nie v sebe...

a inak @veronika1417 a dalsie baby,/uz sa nepamatam ktore,prepacte/ ja sa chystam uz na druhy porod, ale ja sa tiez rano budim s myslienkou ze -to je blbost, ja nie som tehotna, sak som druhe dieta nechcela, to bol fest divny sen- a potom sa otocim, alebo posadim a uvedomim si vlastne vytrcajuce brusko a zostavam mimo...alebo cez den si sadnem, pozeram do zrkalda a cudujem sa, ze co to mam pred sebou...ze tvar je sice moja, ale telo akoby nie...a pritom si tiez malinku uvedomujem, a tesim sa z nej, ale proste pridu chvile, ked som sama prekvapena ze som vobec tehu, nieto dnes uz len 20 dni pred porodom... 😉

harper
24. okt 2011

@stefie hej to som mohla, ale to by som dosla o to, ze aky zaujem je o recept. 🙂 Mas ho v poste. Ja som ho uz dnes robila, a aj sme ho degustovali 😀

stefie
24. okt 2011

yo a strie... mne sa strie urobili na zadku davno pred tym ako som prvykrat otehotnela, dopoovali ma niecim,aby som aspon trochu pribrala tak mi vaha kolisala /vzdy hlboko pod normu na moju vysku a vek/ ale koza predsa popraskala... 😖 do solarka som nikdy nechodila, ani sa nechystam, mam velmi bledu plet a neviem si ani predstavit ako by som vyzerala, kedzwe sa ani opalit neviem uz roky... strie mi vidno myslim stale rovnako, len ked priberiem, vidia sa mi praskliny sirsie ale zase na druhej strane ked schudnem /na mne vidno aj kilo/ je vlastne ta koza akoby pokrcena... ale nie je to nic strasne.. no mam kamosku ktora ma strie na bruchu a teda, ked sa opali /sice ona je dost tmava aj bez opalovania, v lete je ako cigoska 😀 / tak to vidno dost... myslim si ze viac ako mne... su svetlejsie ako ostatna pokozka.. ae to hovorim o prirodzenom opaleni, nie solarku... 😉

stefie
24. okt 2011

@harper jeeej ty si poklad :-* som myslela ze uz je pozde, ze uz tu nik nie je 🙂 dakujem
a myslim ze by si mala koooopu likeov takze by si videla aky zaujem o tvoj receptik je 😉

stefie
24. okt 2011

@harper fiiiha, ono to vaaazne vyzera uz podla receptu ako mnamka 😎 asi viem, co mame zajtra na veceru..este raz dakujeeeeem 😉

dena
24. okt 2011

@harper poprosim poslat aj ja ten skvely recept 😉 dakujeeeem

harper
24. okt 2011

@dena dnes si posledna komu som ho poslala, pretoze uz vypinam a idem do sprchy a mozno este nieco pozriem v telke v posteli.
Som inak zvedava, ze ktora sa ozve ako prva, ze urobila a ci chutilo alebo nie. 🙂
Pekny vecer vsetkym.

dena
24. okt 2011

@harper vdaka a prajem dobru noc 🙂

harper
24. okt 2011

Teda mozno sem este nakuknem ale to len tak z mobilu, a z toho sa mi zle odpisuje. Stava sa mi ze to tam cele vytukam, dam odoslat a nic, text sa strati a mne uz sa druhy raz nechce tukat to iste 😠

harper
24. okt 2011

@dena dobru noc 🙂

woman04
24. okt 2011

@harper ..nevadí,ja si počkám do zajtra a tiež poprosím a ďakujem.. 🙂 ..dobrôt nie je nikdy dosť🙂

janulkan
25. okt 2011

Dobre tahlo, tak o 4:40 prišiel spontánne na svet nás Marek, má 3500g a 57cm.všetko dobre dopadlo,v me nemocnici sme boli od 23:00. Veľa šťastia aj dalsim čo ich to dnes caka

kiribaby
25. okt 2011

@janulkan wooooow úžasná správa, gratulujem!!!!!!!!

lenka1108
25. okt 2011

@janulkan jeeeeeeeeeeeeeeeeeej tak to je skvela sprava... z celeho srdca gratulujem 😉 poprosime fotecku 😉 hodne zdravicka malickemu aj tebe.a napis ake to bolo 😉

lenka1108
25. okt 2011

odchadzam na poradnu baby... drzte palceky 😉

luci66
25. okt 2011

@harper Tak aj ja by som si poprosila receptik ak mozem 😅

lenica81
25. okt 2011

skvele....
@janulkan dnes je teda plodny den... vela stastia a zdravia obom prajem... 😵 uzasna sprava na rano...

luci66
25. okt 2011

@janulkan Woooow to je uzasne!!!! Tak rychlo, bodaj by sme vsetky mali take porody 🙂. Moc moc gratulujem a prajem hlavne zdravicko a nech pekne pribera malinky

trinka
25. okt 2011

@janulkan supííííš šikovníci! Blahoželám, malý je riadna chlapina! Skoré zotavenie maminke, vela mliečka a drobcovi nech sa darí a nech je zdravučký 😵 😵 😵

anicka87
25. okt 2011

@janulkan obrovska gratulacia 🙂 skore zotavenie a hlavne vela zdravicka pre maleho Mareka aj maminku 😉 az mam zimomriavky ze sa to tu uz tak pekne rozbieha. Boze baby, mne to pride take neuveritelne, ved my budeme MAMY 😀 😀

kaia
25. okt 2011

@janulkan, krasna sprava, gratulujem 😉. Maminke zelam rychle zotavenie a vela mliecka a malemu - velkemu Marekovi krasny a dlhy zivot 😎

milek
25. okt 2011

@janulkan Gratulujém, super obidvaja sa skoro zotavte nech ste rýchlo doma a potom daj foto 😀

milek
25. okt 2011

Aj ja pridávam foto mojich miláčikov velkeho aj maleho ,,schovaného" 😀

denis006
25. okt 2011

@janulkan gratulujem k miminečku!!! Držte sa!!!! 😵

mne dnes doki na poradne povedal, že sa to už pripravuje, vraj krčok je už presiaknutý ...nerozumiem tomu....že by bol polotuhý/mäkký? 😨

mymimi
25. okt 2011

@janulkan jéééj gratulujem, závidím ti, že už to máte za sebou... Teším sa na podrobný opis 😉 . Veľa zdravíčka prajem! A že 57 cm, to je riadny dlhánik... 😎

liat
25. okt 2011

@janulkan gratulujem a nech ste zdravi

zvedava17p
25. okt 2011

@janulkan je gratulujeeeeeeeem 🙂)))

trinka
25. okt 2011

joj dievčence... všetky sa už pripravujete... mäknete,otvarate sa, rodíte... a ja furt nic- mala je vysoko, všetko zatvorene... čo sa budem guľať do decembra či čo??? 😠 😠 😠

zvedava17p
25. okt 2011

@harper aj ja poprosim receptik, dakujem 🙂
inak mne sa v posledne noci vobec neda spat, len sa prehadzujem a dokonca som musela aj vstat na wc, co som to tohto tyzdna nemusela....ale uz to tych par tyzdnov vydrzim