Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@blackrose @harper je mi to jasne ze pri kojeni nebudem moct dietovat, uz som o tom vela citala, chystam sa aj zmenit jedalnicek, nielen kvoli tym kilam ale hlavne kvoli tomu aby babatko malo v mliecku to co tam ma byt a aby som sa vyhla tomu ze ho bude nafukovat alebo boliet brusko..len ma mrzi ze som zbytocne vela pribrala a teraz to budem musiet davat dole...nejde mi ani tak o postavu, ale ja som celkovo taka mensia a kazde kilo navyse mi dost vadi a hned to citim na fyzickej kondicke 😒 ale ved ako bude tak bude, hlavne je aby babatko bolo zdrave, no nie? 😉 😉 😉
@romi55 presne ved toto, ze dnes ked vies kde hladat tak najdes aj super veci za par korun 😀 len tie starsie generacie maju iny nazor 😀 ved minule svokra vytiahla z pivnice mech plny topanok po svojej dcere a ze to budem mat ja pre moju malu...som myslela ze si zo mna srandu robi najprv, ale ked som videla ze to mysli vazne, tak som uz musela zakrocit... 😀 😀 😀 😀
@lolinkamaminka Ahoj aj ja sa troška pripletiem do tejto diskusie priberania a ak ti to pomože aj ja som od začiatku pribrala 16kg a zajtra idem do poradne a určite zase bude ručička o niečo vyššie,, 😒 mne zase aj záleží na postave denne cvičím a masírujem sa takým prístrojom ,,aby sa mi tvaroh na ritke netvoril...ale myslím že je to zbytočné a mám z toho nervy,,, 😠
@lolinkamaminka by si mohli podať tie naše svokry ruky.. ked som odmietla 30-ročné pulovriky po mužovi tak sa ešte urazila, že načo to odkladala .. no nech sa nik nehnevá, ale to by tak do múzea mohlo ísť 😀
žienky ja som dnes taká natešená 😵 bola som v poradni a som na jeden prst otvorená a že možno by to mohlo byť aj tento vííkend 😵 mám ísť na prechádzku ale ked mne sa dnes táák nechcelo spala som aj doobedu aj poobede 😖 skúsim zajtra tu prechádzku 😉
a čo nechápem je, že vôbec nestresujem ale naopak vytešujem sa že už sa to blííži, možno ta prava panika ešte len príde 😀
@lady511 zbytocne to nie je urcite, vsetko co robis pre seba navyse to sa ti v dobrom vrati 😉 nejako to zvladneme 🙂 dnes som pisala kamoske co rodila pred dvomi mesiacmi ze kolko schudla, a mi povedala ze 10 kil zostalo nemocnici, tak na to sa spolieham aj ja, ze aspon tolko tam necham a zvysok potom zhodim ked budem makat okolo malej 😀 😀 😀
@lolinkamaminka a nakoniec moze byt nieco z toho aj zadrziavana voda a z porodnice pojdes ako modelka 😉 😀 vobec sa tymi kilami nestresuj... kocikovanim nieco tiez zhodis 😉
@lady511 juuuj, tak ja na celulitidu uplne kaslem!!! vobec sa nad tym ani nepozastavujem, stale si vravim, ze hadam nieco poriesim potom 😉
@romi55 hahahaaaaaa 😀 😀 😀 ja som tiez dostala vsetky tieto somariny, kosielky aj svetriky, ale som ich nenapadne zahrabala dozadu do skrine, len aby som ju neurazila 😀 len pruser je ten, ze my s drahym zijeme u svokrovcov, takze moja svokra ma na mna priamy dosah tak len cakam na den kedy sa ma opyta ze preco tie veci neobliekam malej 😖 😀
@blackrose povzbudila si ma 😀 😀 to som potrebovala pocut 😉 😉
baby neviete o niakej stránke kde su dobre aj cenovo priatelne postielky??????cmyslím konkrétne cestovné.. 🙂 +s matracom
@lady511 v tehotenstve je normalne, ze sa zvysi resp. objavi celulitida, myslim, ze s nou teraz nic neurobis... mne sa zase vyhodili nejake vyrastky na krku a neblaznim z toho... budem to riesit potom 😉
@lolinkamaminka som rada 😵
@lolinkamaminka nápodobne.. zatiaľ bývame u svokrovcov, do svojho sa budem sťahovať asi až budúci rok, manžel sa snaží maká ako sa dá aby sa domček čím skôr dostaval, takže presne viem o čom hovoríš .. "ved na doma na dvor postačí " 😀 ..
čo sa týka toho priberania.. ja som mala naposledy plus 13kg, rátam že zajtra na poradni prekročím 15kg, bruško popraskané nemám, žiadne náznaky tak tomu som rada, nejako tie kilá po pôrode dolu dáme, ja som tiež taká malá gulička a to som od leta tak zavodnená, že sa spolieham tiež na to že na sále ostane aspoň zo 10 kíl 😝
@romi55 ja som tiez z tych stastnejsich, tiez ma strie uplne obisli 😀 poctivo brusko natieram takze zasluzene 😉 takze ked sa nam podari dostat sa na povodnu vahu, tak nikto nebude verit ze sme boli tehotne 😀 😀 😀 😀
@lady511 skús tiež pozrieť http://www.kociky.sk/postielky-kolisky-pre-deti...
ahoj baby... dakujem za rady. uz som sa trochu ukludnila aj ked sa stale bojim.neviem preco mam taku nocnu moru z toho klystiru a cievkovania... hadam to prezijem.zajtra rano idem o 9 na tie vysetrenia tak dufam ze ma tam hned nenechaju a stihnem este prist domou a napisat vam ako co....
@lolinkamaminka no v to pevne dúfam, ja som z tých čo sa len na čokoládu pozrú a už priberú a veru počas tehu som ich zjedla ajajajaj, tak nakoniec som rada že nejako nie je vidno priberanie len bruško mi trčí
boze baby, mna z tych falosnych kontrakcii uz asi raz porazi, minuly tyzden sme mali doma stres asi 3 hod. potom to preslo a dnes znova, bolesti kazdu pol hodinu, tak som sa strcila do horucej vane a teraz je zase klud, preco to nemoze byt jednoducho jednoduche, dostat bolesti a rodit, ale toto .. uz... ideme?, neviem, bude to? este neviem, je to ono? ja neviem......... no des.......... 😀 😀 😀 , fakt na slak trafenie.......
@romi55 mne tiez kazdy rozprava ze vyzeram len ako keby som zjedla loptu, ale nasa digitalna vaha ma iny nazor 😀 😀 😀
@lolinkamaminka tak potom je všetko ako má byť.. z pôrodnice pôjdeme ako keby sme ani neboli tehu uvidíš 😅
@lolinkamaminka , presne to mi povedala moja 6- rocna neter, jezisi ty vyzeras ale strasne, akoby si zjedla futbalovu loptu, no dakujem pekne.... mne ukazuje vaha 8 kg navyse, tak mi trci len brucho...
baby, aj vy ste stále tak strašne smadné? ja vypijem denne aj 4litre vody. Budem mať zavodnené aj mihalnice 😀 .
Inak dnes hrozný deň... je mi na grc, motá sa mi hlava, brucho bolí jak ďas.. už sa teším na ďaľšiu noc 🙄 . A beriete do porodnice osušku pre mimi ? a čo perinka?
@lucka33 jooj ved to ☹ pracovali az od 9:30 tak som tam isla o 8:30 a ordinovat zacali az okolo 11tej! 😠 a este k tomu neochotna, nafukana kaca!
@lianka7 musim ist opat na pneumologiu a poprosit doktorku aby to napisala bez slovicka zvazit potom to vraj akceptuju ☹ vies ja som bola taka nahnevana a zaroven uz taka zufala, ze som nevladala aj ked som im povedala svoje, bolo to nic proti tomu co citim 😒 normalne som sa musela drzat aby som sa nerozplakala a mala tiez poriadne vyvadzala v brusku tak som sa ovladala len kvoli nej
@manka prisla mlada pani doktorka / po vyse hodiny a pol meskani / - som sa celkom potesila, ze mlada baba no preratala som sa bola to zduta zaba, co sa ani len neusmiala, nepozrela na mna a len otrcala usta nad vsetkym co citala a bavila sa somnou dost odmerane a arogantne. Ja mam mat sekciu kvoli nestabilnej astme.

@harper aha.. lebo mne ten doktor len skontroloval monitor, povedal že všetko v poriadku a dovi .. no tak uvidím zajtra čo mi povie dr. boháčiková, sa jej na to spýtam, ale si osobne myslím že ked majú tak plno tak sa tam naozaj ani nedostanem, ale chcela by som vedieť koľko malý podrástol 🙂