icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
27. okt 2011

@lady511 to znie ako dobry vtip 🙂 doktor odporuca sex a manzel je mimo mesto... 😀 nemyslim to v zlom len ma to tak napadlo, ze je to realna situacia zo zivota a teraz babo rad ako to ma zena vyriesit 😉

lady511
27. okt 2011

@veronika1417 xxi ved ked som mu povedala že mm je mimo mesta tak mi na to povedal"a kto hovorí o priatelovi" 😀 super teda,,,toto je patová situácia nakoniec sa vyberem ja do tej ba lebo to nevidržím už nevládzem ani chodit,,,ani kupel horuci ani nič,,a sekciu nechcem v žiadnom prípade ☹

veronika1417
27. okt 2011

@lady511 tak sa vela pohybuj, chod na prechadzky, pocvic na fit lopte, schody hore dole ale opatrne zase! 😉

lady511
27. okt 2011

@veronika1417 ale ved práve to že koli tým krížom nemožem ani vstat je to hrozná bolest až mi slzy vyhrkli jak to bolí...inak yb som sa prechádzala o sto šest ale takto nemožem naozaj,,,doki mi povedal že ked porodím všetko sa uvolní...super teda,,,asi si kupim pomocníka 😀

monculik5
27. okt 2011

@lolinkamaminka ano myslela som supravu do postielky dakujem za info ale ja chcem ešte aj paplonik a podušku

danka89
27. okt 2011

Ahojte baby...tak ja sa hlasim po dnešnom prvom ctg a sone v nemocke... Takže to vyzeralo asi takto : rano som mala zlé výsledky z ctg a kázali mi príst poobede o 14.00 este raz...tak som išla a bolo to vraj kusok lepšie ako ráno ale stále nie bohvie čo... ja som sa strašne zlakla...zajtra mám prísť ráno znova ale pre istotu si vziať aj tašku ak nebude dobre tak si ma tam nechajú... Ale ja sa cítim uplne že fajn...nič mi nieje a na porod to este nevyzerá... ale vraj ma budu sledovať a ak sa to nezlepší tak mi porod vyvolajú...ak sa zlepší tak ma pošlu domou este... ved mam TP až 23.11 ..... Prosím poradte ak mate niektorá s týmto skúsenosť...

veronika1417
27. okt 2011

@lady511 joj no ta sa aj mne stava a hlavne na vecer ma bolievaju krize a uz sa mi dvakrat stalo ze ma akokeby seklo, teda ta bolest seknuteho nervu ale dala som sa do tepla a do rana to preslo aj ked dost bolelo ☹ raz az tak, ze som mala problem prejst aj na WC, co je u mna momentalne dost pravidelna nutnost 😀 som s bala, ze to takto nevydrzim a hlavne ked idem von naobliekam sa ako cibula lebo akonahle mi ostane trosicku chladno uz aj citim krize 😒

lady511
27. okt 2011

@danka89 ahoj vieščo aj ja som mala velkarát zle CTG ale nakoniec sa to upravilo niekedy dost strašia ked sa malinke malo hýbe alebo spinka tak robia paniku určite ti to dobre dopadne,, 🙂 ja zase mam iný problém mala chce íst von ale krčok je zavretý tak som volala mm lebo je v ba nech príde že musíme posexovat(to mi odporučil doktor)lebo aj nie pojde to sekciou 😨

lady511
27. okt 2011

@veronika1417 no ale toto čo mám ja je hrozné vobec sa nemožem hýbat nč na to nepomáha..doki povedal že po porode prejde..tak som volala mm..teraz že nech príde aspon na 1den že potrebujem h tu ako sol 🙂 myslím žesa trocha aj urazil že ho potrebujem na sex,,xiix 😀 tak by mal príst a dufam že odvedie kvalitnu robotu 😀

danka89
27. okt 2011

@lady511 dakujem za odpoved... moja maličká sa práveže dosť hýbala až velmi...dr. srandovala že sa jej asi niečo nepáčilo 🙂 a potom poobede už bola kludnejšia ale vraj aj tak su tie ozvy rýchle..alebo niečo v tom zmysle povedala... ja sa velmi bojím lebo celé tehotenstvo prebiehalo perfektne a teraz ku koncu ma takto strašia... ☹
A neboj ked s mužíčkom posluchnete dr. tak sa otvoríš a nebudeš musieť isť na sekciu...

lady511
27. okt 2011

@danka89 viečo ja som to mala tiež na poslednom ctg takto..mala sa hýbala ako splašena ani minutu nehccela oddychovat tak namiesto 25 som tam bola hodinu..a menila polohy tak ako mi povedala sestrička,,,ale určite to bude oki si v peknom tt takže sa niet čoho bát.. 🙂
vieš ale moj mm je v ba pracovne a nemože odíst len tak ale som mu volala že potrebujem jeho pomoc 😀 tak zajtra by mal príst a roztočíme to dufam že sa teda už otvorím

lady511
27. okt 2011

baby je tu niektorá z Vás ktorá porodila hned po pohlavnom styku????už len to mi zostáva tak chcem vediet či to zaberá kedže mi to doki odporučil ako najlepšiu alternatívu

danka89
27. okt 2011

@lady511 ty aspon na poslednom ale ja hned na prvom...ako som sa tam ráno tešila taká sklamaná som s tadial odchádzala...a poobede este viac...ked sa ma sestrička vo výťahu opýtala že či mám so sebou aj tašku, tak sme sa s mm na nu pozreli ako na prízrak, že ak mám tak si ma tam nechaju už dnes...ja len dufam že zajtra ráno to bude ok a pojdem pekne domou...
Držím palce aby to maličkej pomohlo na svet...ked ho už ideš takto využiť 😀 😀 😀

lady511
27. okt 2011

@danka89 neboj sa to bude dobre určite...ked si to vydržala sa pekne držat doteraz,,,tak ja som mu povedala bud prídeš alebo si kupim pomocku 😀 lebo doki povedal že musím porodit inak bude sekcia a ja som koli malej schopná všetkého

ninka23
27. okt 2011

Dnes ráno sono, potom kontrola u dr. a nakoniec rizikovka. Drobec sa otočil a je dolu hlavičkou 😉 ,váži cca 3000 g a dozrieva placenta . Cestou z rizikovky falošné kontrakcie a príšerná bolesť v krížoch, nevládala som ísť k autu ( išla som slepačím krokom).
V noci sme boli hore do 2,30 hod ( jújj tie kopance do rebier) a celý deň to pokračovalo. Aj počas vyšetrení 😀
aj teraz ako tu sedím pri PC.
Zajtra na prípravu - téma dojčenie. 03.11.2011 znovu kontrola u dr. a rizikovka a 07.11.2011 príprava -návšteva pôrodnice v NR ( ak tam už náhodou nebudem ležať 🙂)

majoslava
27. okt 2011

@danka89 ahoj ja ked som bola v nemocnici tak tam ležala jedna čo mala taký istý problém... ked si dala kus pepsi tak ozvy doli dobré 😀
@lady511 že spermie obsahujú nejakú látku čo rozpúšťa krčok 😉 my sme to skúšali ráno 2x a stále nič... ☹

lady511
27. okt 2011

@majoslava však mi aj povedal doki že bez ochrany máme,,,tak dufam že nepríde zbytočne...lebo už to nevidržím už musím porodíííííííííííííííít 🙂

ninka23
27. okt 2011

@micicka Blahoželám 🙂 Aj mňa pravdepodobne čaká sekcia v NR. 03.11.2011 budem vedieť termín. Trochu mám z toho obavy. Môžem sa spýtať ktorý lekár Ti robil sekciu a bola si na nadštandarde?

eviiinka
27. okt 2011

ako citam baby, ze sa tu bavite o sexe, no ja nanho nemam vobec naladu, tak dufam, ze to pojde aj bez toho 😀 chi chi
INak chcela som sa vas opytat, tak intimnejsiu otazku 😒 nemate niektora mikozu ?
Mne sa znova vratila 😠 raj to je normalne uz v tomto stadiu, no dost ma to otravuje ☹

majoslava
27. okt 2011

@lady511 ja tiež skúšam kadečo už od pondelka a nič... akurát sme boli v lese na hodinovej prechádzke a dala som si horúci kúpel... malý sa po nom ukľudnl... a prestal kopať 😀 no hrúza... jemu sa asi nechce isť von 🙂

danka89
27. okt 2011

@majoslava ano? tak ja to skusim teda...ak to ma pomocť tak aj liter vypijem len nech ma tam nenechajú...teraz som niečo vygooglila s mm na nete, že od ------------10-8 - dobrý stav plodu 7-5 - riziko pre plod, vyžaduje kontrolný
4-0 - priame ohrozenie pre plod, s uvedením ukončenie tehotenstva -------- a ja som niekde na 4-6 ...takže potrebujem sa aspon na tu 8 dostať...

@lady511 dakujem za povzbudivé slova ...no ak sa zajtra neozvem tak som už tam...

ninka23
27. okt 2011

@janulkan Blahoželám 🙂 a prajem hlavne veľa zdravíčka a aby vám to šťastíčko robilo len radosť 😉

majoslava
27. okt 2011

@danka89 tak jej to pomáhalo... mala slabé ozvy a ležala tam chúda dva týždne... pred CTG sa kus napila a mala asi dostal energiu tak sa jej to zlepšilo a pustili ju domov 🙂

lady511
27. okt 2011

@majoslava vieš ja koli tým seknutým krížom lebo doki povedal že ona už tlačí hlavičkou že hcce íst von ale koli krčku nemože tak uvidíme

lady511
27. okt 2011

@danka89 tak dufam že ta tam nenehaju,,,,ale ak ano ozvi sa...ja dám vediet ak by to zajtra vyšlo,, 🙂

majoslava
27. okt 2011

@lady511 tak držím palce 🙂

danka89
27. okt 2011

@majoslava ale aké mala ta baba slabe ozvy..myslíš nízke tie hodnoty čo som vyššie písala?? alebo ako?? lebo moja malá sa riadne teda hýbala a ozvy boli rýchle...preto je taká nízka hodnota ...medzi 5až 7 ...a má byť od 8 a viac... inač všetko ostatné aj na sone bolo ok...aj plodova voda v norme aj prietoky R1 - 0,59 - v norme... ja sa v tom už fakt nevyznám...ale riadne sa bojím že ako to bude rano... ved ja ani spať nebudem...nie že by som doteraz vedela ale teraz už duplom nezaspím...
@lady511 no dufam aj ja ☹ ak ano skusim sa ozvať cez mobil..

veronika1417
27. okt 2011

@danka89 moja mala sa pocas tych pasov vkuse hybala ,vytrcala, kopala do tych okruhlych veci... cisla na monitore chvilami ukazovali az cez 70 aj ked som netusila, co to znamena cisla isli hore ked bola mala aktivna. Ja som ale bola taka rozculena ked som bola na tych pasoch, ze aj mala vyvadzala ale skore mi vyslo 10 bodov takze zrejme je to oki 😉 podla mna ked sa hybe vtedy by mali byt ozvy silne a nie nizke

karap
27. okt 2011

@lady511 sex Ti nepomoze.Teda na mna to vobec neucinkovalo.Obe deti som 9 dni prenasala.Keby bol spustacom sex,tak znasilnujem muza aj 5x denne,lebo mam tehotenstva uz plne zuby aj kusok 🙄
Aha ako som,jak sud!

majoslava
27. okt 2011

@danka89 neviem aké mala hodnoty... mala slabé ozvy nebolo počuť srdiečko... tak ty máš potom naopak ked ozvy boli rýchle... nejedla si niečo sladké? idem kuknúť ako to ja mám