Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby, keby mi zacali kontrakcie, tak to zacina vecsinou podbusku a tvrdne aj brusko? ja len som zacala teraz stresovat, aby som zistila ze uz prisli ked pridu a nemyslela si ze mam iba nejake krce 😀
juj babenky máte krásne brušká 🙂
@lenica81 ono s odstriekavanim sme uz zacali a je to kusok lepsie ako v nemocnici 🙂 ja len dufam, ze s tym spankom mas pravdu, lebo som vnutorne cela nervozna ked sa nevyspim a prenasam to na maleho ☹ niekedy mam az pocit na vracanie a je mi do placu...ja viem ze je to aj hormonami ale keby mas nejaeky osvedceny recept 😀 nenahnevam sa ked mi ho napises
Ahojte baby,tak my už sme so Sárkou doma 😀 😀 strááášne sa teším po toľkom čase v nemocke...Sárka je ok,krásne mi zatiaľ priberá,mne sa našťastie spustilo mliečko už 3tí deň skoro naplno,tak som ju prikladala stále,zatiaľ je všetko ako má.Len sa mi zdá že cucká menej,zvyčajne bola aj 15-20 min n prsníku a mala dosť,teraz je 7-10 a prsia mám naliate tak,že si musím odsať.Myslíte že robím dačo zle? 😖 😨
Všetky Vás zdravíme,prikladám fotky 😀
@kaia
@henrieta44 diky baby, ozaj je uz fakt dole moc, kiezby sme sa uz ozaj dlho nenosili 😎
heni, ty mas tiez krasne brusko 🙂 take eno-nuno 😀
@zlamal.i no teeeda, tak ty mas v porovnani so mnou, take malinkate.. no ja som fakt pribrala len na bruchu a boky sa mi rozsirili, trochu sa zadok zagulatil, ale to len preto, lebo teraz ho nosim so sebou, predtym som ho nenosila 😀 😀 😀
@janulkan uz ste domka?? jeee, ako ti fajne, uzivaj si drobatko, teda chlapiska 😀 sak spanok pride, neboj nic 😉 a prsniky, naozaj radsej odsavaj, aby si nedostala zapal, vraj to boli viac ako porod...a dlhsie, to je najhorsie 😒
@andrejkag jaaaaj mne to iste doki povedal, tiez lietam jak najata a nic 😖 aj bolesti som dnes mala, mamka mi kazdu chvilku volala ci sa to uz rozbehlo, aj som na lopte hopkala, aj na prechadzke bola, este skor by spom povedala, ze to ustupilo 😖 tancujem,drahy sa rozculuje, sexik a klud aj tak...
@eviiinka dakujem, 😉 ale vonku je bianka a v brusku anicka 😀 😀 😀 a ako sa mi to podarilo? ja sa sama cudujem, ale pokusov bolo mnoho, to som len tie naj vybrala, bo som sa sama fotila 😀 😀
@tasiko jeziiiis, klaaaaasna je joj tak sa tesim ze ste v poriadku uz domka aj vy 😉 😉 😉 a nie je len lenivko pri papkani? nezaspava ti na prsniku? niekedy sa to stava...skus jej trosku usko potiahnut, alebo nostek, aby sa prebrala, ked ti zaspi na ciciku... mne tak poradila laktacna sestra este v porodnici pri bianke...a pomahalo 😎
@kaia jo a fotka teda neskresluje 😖 fakt takyto buldozer som... sa mi suseda smeje, ze naprv ide brucho brucho brucho, nic len brucho a po piatich minutach sa stefie dogula 😀 😀
@andrejkag aj mne je bianka teraz chora..nastastie teploty uz ustupili, dnes uz nemala, ale zato ma take zelene 😨 sople ze fuj..ja len dufam, ze to od nej necytim, bo neviem ako predycham porod potom s takym plnym nosom... 😖
@trinka no tak... ja neviem, mozno to niekde inak "meraju" alebo co, mne tak povedala...
@veronika1417 Myslela som si, ze mam dobry receptik na palacinky, ale baby ten Tvoj tak chvalia, ze neodolam... Aj ja si prosiiiim 🙂 🙂
mne sa nechce spať ☹ a tom som včera v noci pochodovala po izbe 😖
@anulicek poslany v IP 🙂
Caute baby ja som tiez novembrova, dufam ze to dam uz niekedy v polke pravdupovediac mam dost, neviem poriadne spat asi sa prestahujem na zachod na posledne tyzdne,asi by som sa vyspala viac 😀 kazdy mi vravi ze prve babo sa rodi neskor,po termine.. Ale dufam ze to nie je pravidlo, ci?? Ale zevraj sex pomaha tak vyskusame vsetko hehehe
Ahojte holky, dlho som tu nebola...
..nejako sa mi zas neda spať a tak som pozerala na nete názory na pôrodnice...chystám sa do BA na Kramáre. Idete tam niektorá? 🙂. ja asi tak za 20 dní
V pondelok som bola u Dr. a povedala mi, že mám už krčok skrátený na 1,5 cm...takže uvidíme 😕
A pýtala sa ma aj či mi netvrdne brucho, no asi zatiaľ nie..nejako som ešte poslíčkov nespozorovala, alebo možno aj áno, ale skôr mi to pripadá akokeby sa malá nejako prudko pohla...- tak asi raz za 2-3 dni..alebo žeby to predsa boli poslíčkovia?
Inak je všetko OK, teda až na opuchnuté ruky a nohy....vraj to spôsobuje estrogén, keďže čakáme dievčatko.
@madamebutterfly to s tým záchodom, som na tom podobne, hlavne sa vygúlať z postele 😀
@tasiko Malá je rozkošná. Tak len sa držte.
Sú dve možnosti. Buď zaspí a treba ju budiť ako písala @stefie alebo už ťahá silnejšie a stačí jej tých pár minút. Skús pozorovať koľko spinká keď je 20 min a keď je len 10 (prípadne ak máš váhu tak ju váž). Ak spí kratšie tak menej zjedla. Ja som si zaviedla zošit a som si písala kedy jedla, ktorý prsník (musela som, lebo oba prsníky boli naliate a a som nevedela z ktorého jedla a z ktorého ma jesť), ako dlho ťahala, kedy kakala, počet plienok.... Zajtra (teda dnes ale za denného svetla) ak nezabudnem tak nafotím.
@stellamiapiccola
@tasiko
vitajte doma maminky a držte sa...detičky máte nádherné🙂
Tu je stránka,kto chcel pásikavé obliečky 🙂 http://www.rajdeti.sk
Ahojte kocky, uz sa dve hodky prevalujem v posteli. Tvrdne mi brusko cca 10 min, mam aj slabe bolesti... Uz by sa to mohlo rozhybat...abo co, toto je fakt na nervy...:|
... tak ešte stale níííč... 😒
hojte kocky, takze sa vam hlasim konecne po tyzdny....takze velka novinka sa u nas udiala 😵 😵 😵 maly Kilian sa rozhodol 8 dni pre danym terminom na svet. Narodil sa 22.10.2011 o 16:55, meral 45cm a vazil 2650g, prirodzeny porod. Maly drobcek to je, ale zato sa tvari ako velky chlap 🙂 Boli sme v nemocnici 6 dni, o 2 dni sanam pobyt predlzil, bo ho troska zltacka trapila. Zatial si na seba zvykame a mame akotaky rytmus, kazde 2 hodinky. Bojovali sme este v nemocnici s kojenim, bo sa mi mliecko zacalo tvorit dostatocne az skoro po 4dnoch a aj teraz je to tak na jedno krmenie po 2 hodinach...dufam, ze sa to rozbehne viec, bo ako rastie bude potrebovat toho viac. Tak len tak narychlo, idem drobca kuknut, bo uz je jeho cas a na buduce napisam viac ohladme porodu...jedno je iste, bo, velmi rychly a ani EPI nestihla zabrat.... 😉
a neviem ake su tu novinky, ale gratulujem vsetkym novopecenym mamickam, ak tu za ten cas pribudli... 🙂
Ahojte baby .... chcela by som sa opytat, ako vyzera hlienova zatka ? Dnes rano ked som vstala, tak zo mna vytieklo nieco ako velky husty vytok zelenkavej farby .... skor ako sopel 😒
@stellamiapiccola jeeej gratulujem je nadherna slecna malinka!!! Vela zdravicka, stasticka ... vsetkeho dobreho 🙂 jooj posielam pusinku aj ja uz take chceeem!
@kukina79 kocky gratulujem k drobcekom a nech ste vy aj vase babatka zdravucke 🙂 🙂 🙂

@stefie prekrasna fotka, to sa ti podarilo takto odfotit pekne ? Simonkaje prekrasna 🙂 aj ja chcem este taku foto 🙂