Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
dobre ranko...a zasa sa mi snivalo o hadovi ☹ naposledy som ležala v nemocnici, keď sa mi take snivalo...doriti som zvedava čo to bude teraz 😢 😢 😢
@dominika_sk mozno ze uz rovno prichod maleho to znamena 😉
@trinka no moja malá tiež už dlho neobsedí v kočíku, ale zas ona ešte dlho nevládze chodiť, tak potrebujem len niečo, na čom ju odveziem, ak už nebude vládať chodiť a tá sajtka sa mi zdala ako najlepšie riešenie, tak som zvedavá. Súrod.kočík som nechcela kupovať, sa mi to zdalo ako zbytočná opacha... A aj my v zime aj tak budeme asi len na dvore, prípadne nejaká krátka prechádzka a všade tiež ideme autom, takže viac-menej som ten hlboký ani kvôli tomu neriešila. Ale veď v tej fusakotaške malému bude dobre, teplúčko a keby boli fujavice, tak predsa nepôjdeme na prechádzku 😀
@majoslava gratulujem a prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂
ahojte kocky, ja som si vcera dala horucu vanu prvy raz ale nic, a malu ako by to iba uspalo 😕 dneska urcite nechcem rodit lebo som zistila ze svokra je doma a ona by bola schopna aj mojho draheho vyhnat od porodu len aby tam mohla byt ona a aby mala potom o com s celym mestom klebetit 😠 😠 vcera ked som vecerala, tak zas zacala s tymi trapnymi vyzvedackami, ja rozok v ustach a ona ze "a krvavy vytok nemas???" 🤐 🤐 och 🙄 dufam ze bude v robote ked budem rodit, chcem to prezivat iba s drahym a nie s nou... idem zas lezkat a cakat kedy milostivu napadne vypytat sa na svet 🙂 🙂 🙂
@lolinkamaminka no tak to ja som potom rada že moja svokra sa pre istotu do tehotenstva nestará, ani raz sa nepýtala ako sa cítim, či je všetko v poriadku... ti poviem že radšej nech sa nič nepýta než by mi mala dávať takého otázky..
Ahojte.Pridávam sa k vám.Mala som patriť k októbrovkám ale náš malý sa cíti dobre v brušku a tak musíme čakať.
babulky,sex nema absolutne ziaden vyznam pri ,,vyvolavani,, porodu.Teda u mna to vobec nefunguje 🙄 Jedine co sa so mnou deje po sexe je to,ze ma neskutocne boli cely spodok,chodim ako kacka a trva to aj 3hodiny.Co som debil?Muz si uzije a ja potom pol dna mam trpiet?Ziaden sex sa uz konat nebude 😠
Mala vie najlepsie,kedy sa ma narodit.
Inak dnes som ako zbity pes,boli ma cely spodok,taky tupy tlak...neviem to popisat.Este aj obe deti su chore,soplia a maju sklene oci...maly je upiscany....to je dnes den 😖
ahojte holky,,,no mne sa tie strie na bruchu zapálili tak že am to fest svrbíí... ☹ aj celé telo lebo som stále papala mandarinky kyslé a pomarančové džusy,,,ako to bolo u Vás mal niekto alergiu aj s vyrážkami počas tehu?idem s tým zajtra ku kožnej lebos a to nedá vydržat...dufam že sa malej nič nestane ☹
@veronika1417 ahoj prosim ta ty si tu davala babam recept na palacinky mohla by som ta poprosit keby ho pošleš aj mne dakujem
@monculik5 slivky ? zapekajú odkedy?mne vždy pomáhali a viem že nezapekajú
http://primar.sme.sk/c/4116546/zapcha-pozname-j... 🙂...o slivkách je písané až skoro na konci 🙂
@lolinkamaminka u nas može ist k porodu len otec dieťaťa... našťastie... 😉
@monculik5 slivky nezapekajú... teda každý sme iný, ale slivková šťava a ešte teplá na lačno zvykne pomôcť pri zapekacích problémoch, dokonca všetky prirodne prehanadla obsahuju sušene slivky... 😉
@karap ani mne sexik nepomaha, tiež som potom cela ubolena... a ani tepla vaňa nezabera... upratovanie a chodenie tiež nie... takže musim počkať... 😕
@dominika_sk nestresuj sa zbytočne... to su hormony... nič nebude- porodíš krasne babatenko 😉 😉 😉
@lucka33 tak veru, my sme rozmýšľali nad surodeneckým kocikom, ale naco? bývame na dedine, kde je "jedna ulica" a do autobusu sa s ním nepotrepem... podla mna je to pre maminy, čo bývaju v meste v dome s velkým výťahom, že tam naskladuju deti a idu na nakup....
@stellamiapiccola tak to ti teda vobec nezávidim... nechapem prečo si musela ist aj ty... u nas vsetko vybavoval manžel... 😒 uradnicke krysy...
@romi55 sak ja sa jej cudujem ze vobec jej neni trapne sa pytat taketo veci...nuz, musim vydrzat 😖
@trinka to vazne??? tak to je trochu cudne, ved nie vzdy moze prave otec, a to ma byt zena potom sama??? tuto moze aj sestra ci kamoska, hocikto proste, im je to jedno, hlavne ze zaplatis 😔 😉
@lolinkamaminka no u nas je to na príkaz primára... teda su výnimky, ale zasadne to platí....
@lolinkamaminka z mojej svokri keby vyletela takáto otázka tak mi asi ten rohlík čo si jedla aj zabehne 😀
@lolinkamaminka niektori ludia su taki... ma sa napriklad vcera brat pytal, prave som si sla odpit z kavy, ci som oholena 😀 😀 mi skoro zabehlo... a on mi , vies, ked ta maju tam doskriabat,dorezat...aj moja zena sa oholila a este si pre istotu brala ziletky aj so sebou, ked rodila... takze asi tak...proste huba nevymachana a nepremyslia niekedy dpredu co idu trepnut... 😉 nic si z toho nerob
@majoslava blhozelaaaaaaam ku krpcovi, tak si sa dockala 😉 😉 😉 napis potom 🙂
@karap ani mne nic nezabera na "urychlenie" tiez to uz neriesim...nema vyznam...doteraz som si davala pozor aj na to, aby som naaaahohou nieco tazsie nezdvihla, teraz mi je to jedno, uz druhy tyzden neberim lieky na maknutie bruch a nic 😖 uz to kaaaasleeeeeeem... 😔
yo a k tym slivkam...vazne kazdemu zabera nieco ine... tie susene v minerlake, nooo, mozno, ale tak nejake rozumne jemne prehanadlo sa neda? neviem, ja tieto veci nastastie neriesim.. inak mna prezenie aj banan, co sa kazdy cuduje, lebo vraj zapeka... ani cokolada mi nerobi problemy...ani ovocie-je jedno ake v kombinaciii s kavou, alebo mliekom.. svagrova minule cumela jak puk, ja nesca s mliekom a ktomu ceresne..pohodaaaaa. 😀
@romi55 ved ja som to skoro ani nedojedla, sa mi hned zdvihol zaludok 😝
@stefie ved toto ze podaktori ludia naozaj nemaju sudnost... och, by som za to vrazdila... este od chlapa by som to cakala, ale od zeny v rokoch, co sa snazi vystupovat ako dama...to ma teda vzdy zaskoci 😨
@manka tak sa mozno stretneme 😀 ja mam tiez aj svoju gynu vtedy ale najprv idem na rizikovku lebo hned rano je dobre absolvovat sono a potom uz len cakat kedyx dorazi nejaky doktor do rizikovej ambulanice. Na sono tam cakaju aj iny ludia z nemocnice nie len tehulky tak im to dost trva a je tam dost ludi 😖 a bez sona Ta zase nevysetria v rizikovke, takze asi tak ☹
@monculik5 nie slivky sú na zapekanie ale čučoriedky alebo banány alebo jablko bez šupky, neviem odkial máš takú informáciu že slivky sú na zapekanie, ved aj v pôrodnici dávajú hned slivkový kompot aby si nemala po pôrode problém so stolicou.
mne možu dať aj slivky s čerešńami, ku tomu kavu a do dezertnej misky kyslu kapustu a ani si s prepačenim neprdnem 😀 😀 😀 toť moje travenie 😉
@dominika_sk detto 😀 mozem zdegvit doslova cokolvek...ani to mnou nehne 😀

Dobré ránko skoro maminky a maminky ,ja som ešte stále hrozne unavená , včera som bola vybavovať rodný list Meli musela som ísť s mužom aj ja lebo slovensko je divné no nevadí kôli priezvisku že nechcem ová a to sme všetci bez original, ale ledva som vládala chodenie ma ešte bolí a všetko .Zajtra idem dať do nemocnice zaočkovať malú a na výber stehov..
Nestíham vás ani čítať mám toho veľa a kojenie je pre mňa novinka 🙂
@kukina79,@majoslava Blahoželám nech ste zdravučkí
Melissa je strašne zlatučká a pekne spinká sem tam si poplačká .