Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
nooo baby ja som skusila všetko čo mi doki povedal,od sexu cez umývanie okien,červené víno,prechádzky ☹ ja už neviem,,,už chceeeeeeeeeeeeeem aby šla von lebo v noci dostávfam také krče do lítok že už nemožem chodit ☹ jaj,,,
babenky mne kamoska povedala ze vraj funguje tonic tak skuste vraj to pohne s pôrodom jej to zabralo hned do 24 hodin zacala rodit
...tonic by som neskúšala ani omylom,ten tehotným škodí,je tam chinín ,je to na každej fľaške napísané..aspoň teda bývalo... 😨
ahojte baby 🙂 citala som, ze ste si pisali o tom streptokokovi.. tak sa pridavam, vcera som si bola pre vysledky a boli pozitivne.. zacalo mi teraz aj palenie a vytoky... pytala som sa ci to budeme nejako liecit a moj doktor, samozrejme, ze to vas uz v nemocnici budu riesit 😠 takze, este ze zajtra mam prvy termin v nemocke inak by ma asi porazilo 🙄
no ja zajtra ctg-cko v nemocnici, a bude to dva dni pred terminom tak dufam ze si to vsimnu a sa tam nebudu tvarit akoze nic a povedia mi co so mnou bude... 😒
@veronika1417 ja este neviem, o kolkej pojdem, lebo ideme so synom na kontrolu. ale budem mat urcite ciernu vetrovkovu vestu, trochu lesklu. lebo nic ine nezapnem 😉
v kauze slivky sa pridavam na stranu, ze su na prehananie 🙂
na nasho maleho zabera aj mliecna polievka alebo kubik ovocny, rajcinova polievka...
@dominika_sk kde chodíš na CTG? Viem, že si bola aj v CA / to si ťa tam nechali/. Či teraz chodíš do ZA?
Ja mám zajtra ráno poradňu u svojho gynek. a potom sa presúvam do Čadce....Budem tam snáď okolo 9 tej...a následne tam mám rizikovú poradňu. určite sa tam min do obeda zdržím 😝
@kukina79 gratulujeeem, chcela som sa ta spytat, ty si rodila na Antolskej vsak? ked budes mat cas, napises ako si bola spokojna a tak? nechcem ta teraz nejako otravovat 😅
@dominika_sk @stefie ja som pri prvom tehu vyskušala všetko možné... pomohli len glycerínove čipky aj to bol niekedy porod... 😒
@lenkakrchova
@trinka kocky ake mate pekne brusenka a ake mate pekne tvaricky,ja som v tvari strasne pribrala aj na krku,mala som dlhy uzky krk a teraz mam normalne zahyby na nom 😠 ,nemozem na seba ani pozerat a vam ani deko na tvari nevidno ach zavidim(ale v dobrom) 😉 a to som pribrala 12kil co nieje ani tak vela pri mojej vyske
@zlamal.i no ja som uz priblala 14 kg ... ale zatial v tvari nie moc, co som rada. Ale uz by som mala porodit ... nerada by som sla s vahou nad 15 kg 🙂
@lenkakrchova jeeeeeej peknucke brusenko 🙂 a to tricko je tiez super 😉
@trinka krasne brusko 🙂 a pomerne male , take ako moje 😉 😉
@lolinkamaminka dakujem 🙂
@denis006 hej, mam traumu z čadce, tak chodim ku svojmu gynekologovi. keď som mala isť prvykrat na pasy, tak ich ten moj ešte nemal, ale ako som sa vratila z nemocky, už to nainštaloval.platim sice 5 eur, ale stoji mi to za ten mily vyraz, pekne slova a upokojenie. on s tym ešte len začal. tak to neberie ako sestričky v čadci, že je to ako na pase,ale nehovorim že su zle...len maju iny pristup.
inak zajtra rano na pasy idem, neviem či mi spravi aj poradňu-už poslednu, keďže v pondelok mam termin a napiše mi už papier na hospitalizaciu, takže asi od buducej stredy pojdem do nemocky 😖 aj sa bojim, aj sa tešim, lebo predstava že už budem mať maleho pri sebe je sice krasna, ale v kombinacii s mojou uzkosťou by som si ten začiatok radšej odtrpela doma. 😔 jedno viem iste, včera som mala zle sny, čakam čo bude dnes a vidim že zajtrajšie rano bude zase plne strachu 😢 takže deja vu-ak sa neozvem do desiatej, som tam 😢 držte palec!
tvrdne mi bruško, dofrasa 😕 pojdem si dať teplu vaňu, možno sa tym zajtrajšim pasom aj vyhnem 😀 (mimochodom skryvam stres za zufalymi vtipmi)
caute babenky. tak je tu november,kedy by sme uz mala kazda odrodit. ja kzady den trosku upratujem,snazim sa byt v pohybe,ale malemu sa stale nejak nechce. nevadi, este vydrzim par dni. aj tak som stale este neni pobalena 😉 . neviem na co cakam. ale kedze som stale neskoncila s upratovanim,tak to stale odkladam. k tomu je dcera prechladnuta,tak je rozcitlivena,ani na krok odo mna. takze este asi pockam pokial vyzdravie a potom uz pojdem... 😀 drzim kazdej palceky.
@lenkakrchova
@trinka Krasne brusenka 😵
ahojte baby .. chcem sa opytat na nohavickach som si nasla taky slabunky vytok hnedkasty, ako ked zacina menzes, no ked sa utriem alebo cikam, tak uz nic.Neviete co to moze byt ?
@eviiinka ja ťa zabijem, to je zatka asi. ty to budeš mať skôr za sebou 😠
Ahojte kocky 🙂 ja zsae mavam tvrdnutie ktore trva niekolko hodin, vcera som sa trapila celu noc ☹ ked som vysla zo sprchy bolo celkom fajn ale potom zrazu naraz ako kamen a tak az do rana 😒 stale beham cikat co ma to az boli ked mam plnsi mechur ale len cvrk a nic brusko tvrde ako skala 😖 myslite, ze by sa mi uz pomaly ozyval porod??? 😅 😕
@dominika_sk Domiiii ja nemyslim ze je to zatka, zatka neni ako hlien ? ? ? toto je taky maly fliacik 😀 či ?
@dominika_sk no ako moje co povedal doktor? napis kludne IP 😉
@eviiinka nie, to može byť v akejkolvek forme... mňa z teba porazi!!! 😀 😠
@dominika_sk 😀 😀 😀 ty si pripad,len ju nezabijaj,mozno porodi skor,mozno nie 😉
@eviiinka Aj ja hovorim,ze to bude zatka-blizi sa tvoj den!!!! 🙂

@stefie to ti poviem, ja teda zapchu nepoznam, a hnačku vynimočne 😒 jedine po praženici mi sem-tam trošku zabrble v bruchu, ale nič viac.