icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

henrieta44
2. nov 2011

ešte sa vám v rýchlosti pochválim, čo som dnes kúpila pre princeznú na Vianoce, bolo to síce dosť drahé, ale neoddolala som, bude z nej krásna minnie 😉 ....škoda len že čiapočku už mali len veľkú veľkosť, potom by to bolo dokonalé , no i toto je náááádherné a už sa strašne teším ked jej to budem môcť obliecť 🙂

gloria9
2. nov 2011

ahojte babenky ide tu niektora z vas na sekciu ja mam buduci tyzden vo stvrtok velmi sa bojim budem rodit v Saci Košice jet u nejaka taká?

henrieta44
2. nov 2011

no a už fičím pre drobca do školky, lebo som s ním nebola od včera večera, dnes ho do škôlky odniesli moji rodičia, kedže ja som musela dosť zavčasu ísť na ctg, lebo potom sa tam nahrnie vždy toľko žien tak chodím už ráno o 6:30

lolllka
2. nov 2011

@henrieta44 ..tak 4.11 ideme.. 🙂 😀 😀 😀 😀 😀...ja som 4.12 a tiez piatok.... 🙂...a 4 moje stastne cislo.. 🙂..tak si to zacnime programovat....

atima
2. nov 2011

@gloria9 budeš mať spinálnu anestezu alebo celkovu? aj ja budem rodiť sekciou pri spinálnej anestteze aj prve som mala na sekciu a žiadnyyy strach ničoho sa neboj 🙂 aj ja keby som už vedela termin 😵

harper
2. nov 2011

baby, teraz ked chodite na poradnu, a mate to tak dalej davate do auta pre istotu aj tasku? Ja nad tym rozmyslam, ze ju zajtra pre istotu hodim do kufra, ved auto ju odvezie, lahko ju zase doma vylozim, keby nic.

ivirk
2. nov 2011

Ahojte, viete mi prosim povedat ako to je s prvou materskou davkou? Kedy cca to chodi (kolkeho v mesiaci). Na materskej som od 02.10.2011, vtedy som aj zaniesla papier o ukonceni PN a zaciatku materskej, ale netusim ako to teraz pokracuje, nabehne to hned plynule na tu moju predoslu PN-ku, alebo je tam nejaky odstup? Kedze mi este neprislo domov nijake vyrozumenie, co som si myslela, ze nieco napisu, no nemusia, hlavne ked mi poslu peniazky 😅

trinka
2. nov 2011

... baby mne je nejako blbo, oblieva ma pot, bola som už dvakrát na vecku a asi pojdem tretí ... tvrdne mi bruško... pobolievaju ma kríže... 😒

janulkan
2. nov 2011

dnes si pripadam uplne neschopna mama 😢 pride moja mama a vravi ze maleho boli brusko, kde ja som to vobec nepoznala...potom neskor prisiel detsky lekar a maly velky rev, vravi, ze je to od bolesti bruska a tak ho zobrala a dala na brusko kde sa maly vyprdkal a nakoniec zaspal...samozrejme nic z toho som nespoznala ☹ kaka aj 3-4x denne...sa tu chodim len stazovat

harper
2. nov 2011

@trinka ze by si bola dalsia?

trinka
2. nov 2011

@harper dal by Pán Boh... ale mám obavy, že ma to do večera zase prejde... 😒

harper
2. nov 2011

@janulkan neboj, do toho sa dostanes 😉 Ani ten lekar to na zaciatku nevedel, ked zacinal a urcite ani tvoja mam to hned pri prvom svojom dietati nevedela identifikovat. 🙂 Uvidis ako dobre ti to pojde pri takom tretom babatku 😀

harper
2. nov 2011

@trinka musis byt optimista 😀 😀

trinka
2. nov 2011

@harper skusam byť... 🙂 pojdem si dať teplu sprchu.... 😕

liat
2. nov 2011

@trinka jasneee, si dalsia na rade 🙂

slimme
2. nov 2011

Ahojte, všetkým mamičkám gratulujem!!!, ja idem v pondelok na poradnu,mam prave termin, tak som zvedava,dufam ze so mnou uz nieco urobia...Spominali ste tu vyvolavany porod, neviem, jasne ze je to neprirodzene ale ja by som to brala, co mi hovorili kamosky,ktore mali vyvolany, tak to bola rychlovka na to ze prvorodicky, tak jedna rodila 4 hodiny a ta druha tiez nie dlho...a co sa tyka toho ze su vacsie bolesti, to im tak neprislo...ale aj keby tak to aspon bude rychlejsie za mnou.

gloria9
2. nov 2011

@atima no neviem mna sa nikto este nic nepytal tak s nad to budu chciet odomna vediet v stredu a podla toho sa uvidi ale radsej by som bola keby som bola pri vedomí aby som vedela co sa deje a ci je v poriadku

anulicek
2. nov 2011

Fuuu babuľky... CTG za mnou, poradňa tiež, 6 dní do termínu... a malinkej sa vôbec nechce... :o)))
Máme nejaké pohodlné bábätká.. asi majú pocit, že im "vonku" bude zimuška 🙂 Držím palčeky všetkým...

balumi
2. nov 2011

@harper hlasim do tabulky nasho synceka, narodil sa 28.10.2011, 3220 g, 50 cm, meno Michal, urgentny CS,
VDAKA🙂

lolinkamaminka
2. nov 2011

@janulkan nemozes sa predsa porovnavat s mamou 🙂 jasne ze to vie lepsie ako ty, ma predsa s tym skusenost 😉 bud rada ze ti ma kto poradit, ja mamu uz nemam zato mam svokru ktora je az prilis premudrela a dava mi to pocitit a to este mala ani nie je na svete 😒 neboj sa, aj ty sa do toho dostanes coskoro 😉 uvidis 😉

lolinkamaminka
2. nov 2011

@balumi gratulujem , krasne miery 😉

lenuska27
2. nov 2011

@gloria9 ahoj ja idem do sace buduci tyzden v piatok mi robia sekciu cisarsky..aj ja sa bojim ale snazim sa byt silna...tiez idem do sace

kaia
2. nov 2011

@janulkan, nas Artur mal velke problemy s kolikou a to som nejedla nic take, co by mu mohlo skodit 😒. U chlapcov je to casto, dokonca sme pouzivali obcas aj rektalnu rurku, aby sme mu pomohli s vetrami a kakanim 😒. Neboj, to prejde, u nas fungoval Grep Watter (vodicka, ktora vonala ako kmin a je ju dostat v Tescu - teda aspon tu v Madarskom). Drzim palce, nech mu to rychlo prejde a neboj, urcite si dobra mamicka 😉

harper
2. nov 2011

@balumi blahozelam 🙂
Pred chvilou som jedla granatove jablko - bolo take kysle ze som zjedla len polovicu, tak ak ju to nevyzenie von, tak neviem, neviem.... Este teraz citim, aky mam strpnuty jazyk a usta. Som sa ulakomila na zlacnene z tesca 😠

balumi
2. nov 2011

tak aj my sme uz doma z trnavskej porodnice, velmi sme sa tesili domov, prva noc doma bola velmi narocna, lebo drobec ma problemy s plynmi, ale uz sa to po rascovom caji zlepsuje a verim, ze skoro nabehneme na spravny rezim, kojime zatial len s klobucikmi, ale aj to som rada, lebo v nemocnici ten nacvik poriadne bolel:(
uz sa tesim na prvu prechazku vonku, len este musime pockat, hadam aj pocasie vydrzi🙂

kaia
2. nov 2011

Jeeej, kym docitam, tak si uz ani nepamatam, komu mam gratulovat 🙂. Takze, vsetkym novym mamickam zelam vela sil a babatkam vela zdravicka 😎

balumi
2. nov 2011

@lolinkamaminka dakujeme🙂 drzim palceky aj tebe, uz to asi bude veelmi skoro🙂

blackrose
2. nov 2011

@janulkan netrap sa, ved to je tvoja nova uloha a vsetky sa to musime naucit, casom prides na to, co maleho trapi aj sama, neboj 🙂

blackrose
2. nov 2011

@harper ja si ju na buduce uz beriem, ale aj to len preto, ze dr. sa tvaril, ze si ma tam uz rovno necha... ved tiez vravim, ze uz ju v tom aute mozem aj nechat potom, ved to je jedno

lolinkamaminka
2. nov 2011

@balumi dakujem 🙂 no dufam ze uz coskoro 😀