icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

stellamiapiccola
5. nov 2011

ahojte @zlamal.i Viktória je také vznešené to sa mi k tomu hodí viacej ;-
Kočky trpím s vami, ja som mala termín včera ešte že mi to kaia pripomenula 😀 som aj zabudla 😀
No já už doma funfujem ako by som ani nerodila , ale všetko ma ešte bolí a krvácam trolino, jazvu mám peknú jaj a malej odpadol pupček taká som rada 🙂

zlamal.i
5. nov 2011

baby tak surfujem po nete a citam ze vela clankov od lekarov o stimulacii bradaviek,ze mozu vyvolat kontrakcie,tak co tak skusit 😉

lolinkamaminka
5. nov 2011

@zlamal.i ja som to tiez citala, aj tu to baby tusim pisali, 🙂 ja som skusala ale mohla som si ich aj zodrat a nic 😀 😀 ja uz som vyskusala fakt vsetko, rezignovala som a uz iba cakaaaaam 😔 😔 😀

lolinkamaminka
5. nov 2011

to nie je feeeeeeer 😠 😠 😠 😠 nebavim sa s vami 🙄 🙄 🙄

😝 😀

woman04
5. nov 2011

..ahojte..vidím,že niektoré mali nácviky🙂 mysa chystáme do Incheby na Bibliotéku a klenoty ..🙂..prsteň žiadny nehrozí,keďže som spuchnutá jak žaba... 😒
@zlamal.i ..mne sa tiež páči VV..nad Viktóriou som aj ja uvažovala,ak by bolo dievčatko 🙂..ale nebude🙂

charlottte
5. nov 2011

baby som doma z nemocnice, bola som tam od štvrtka na pozorovaní lebo som spadla na koleno a na ruku, tak som pre istotu šla do nemocnice...sono bolo v poriadku,aj monitor,aj všetko tak ma dnes pustili domov...a ešte jedna vec, neotváram sa, proste nič, na pôrod to nevyzerá....takže ja budem tiež asi tehu do vianoc 🙂

lolinkamaminka
5. nov 2011

ach baby mne vcera vecer tak strasne opuchli clenky ☹ ☹ ☹ mam laby ako shrek! som myslela ze do rana to prejde ale je to take iste, este aj prsty mi tak opuchli, ze nemozem dat dole prstene ☹ a to ani nic take nerobim, vacsinou len polihujem... co mam robit aby som trochu odpuchla? mate nejaky recept na odvodnenie?

trinka
5. nov 2011

@lolinkamaminka hej... porod 😀 😀 😀

trinka
5. nov 2011

no baby nam sa mala skydala z gauča, chuda, taky sok... som sa normalne zlakla, či nema rucku zlomenu, ale to mala len stuhnutu ako na nej zaspala... vyvoniava mi tu jablkova bábovka- dáte si??? 😉 😉 😉 pozývam, kým @dominika_sk kúpi tú basu šampáňa...
@zlamal.i mne nezabralo nič... vcera som bola cvičiť, sexik bol, 2x horuca sprcha... a níííč, len sme to zase nejako rozdráždili.... 😠 fakt to je už taky napínak ... ten moj porod ccc... 🙄 Inak mne sa Viktoria páči viac ako Kristínka... 😉
a žiadne do decembra kočky... lebo sa môže stať, že vas odrodí upratovačka alebo kotolník... 😎

liat
5. nov 2011

@lolinkamaminka ja som na tom rovnako, clenky mi vobec nevidno, džangale velke. a prsty na rukach ani nehovorim. ako hovori trinka, pomoze len porod 😖

henrieta44
5. nov 2011

@zlamal.i aj ja som za Viki, my tiež budeme mať teraz Viktorku 😉 😉

lolinkamaminka
5. nov 2011

@trinka 😀 😀 😀 😀

lolinkamaminka
5. nov 2011

@liat ufff, tak uz ozaj len vydrzat 😒

karap
5. nov 2011

juj,baby,nejak sa to tu rozbehlo...Aj ja chcem uz rodit ☹ Rano bol aj sex,aj 4km som presla z obchodu[tam som sa odviezla autobusom,no nazad som nemala spoj]z 2 taskami nakupu....No do terminu mam este tyzden,takze 🙄

lianka7
5. nov 2011

Ahojte kočky,tak u mňa predvčerajšia noc bola slabý poplach,nič sa nedeje a táto noc bola maximálne pokojná,až na malého,ktorý si robil v brušku riadnu žúrku a pokračuje aj naďalej...nezmar malý! 😅
@trinka juj moja a to som si myslela,že ráno tu nájdem len odkaz "baby rodím"....a furt nič 😖
@liat Ja zatiaľ absolútne neopúcham,v pohode nosím obrúčku aj prstene,členky rovnaké-to som fakt rada....
Prikladám fotku bruška-kotlíka 😀

trinka
5. nov 2011

@lianka7 som asi slabo tlačila... 😅 predchvilov ma zase prehnalo a mam zase krce... ale ja tej malej už neverim, že chce isť von... zase to na mna skuša.... 😕

lianka7
5. nov 2011

@trinka No presne,asi si to tlačenie odflákla včera 😀 😀 😀 A teraz žeby už niečo začalo????Nebude vás predsa skúšať Izzinka donekonečna 😝

trinka
5. nov 2011

@lianka7 sme sa s mm smiali, že ma smolu, lebo sa narodí doma, už jej neuveríme, že rodím... 😀 😀 😀

lianka7
5. nov 2011

@trinka 😀 😀 😀 To by bolo iné kafé 😀 😀 😀

veronika1417
5. nov 2011

@lianka7 si krasna maminka 🙂

blackrose
5. nov 2011

ahojte 🙂 tu sa to ale rodi... asi som dnesnu noc rodila s vami, lebo tak zle som nespala uz ani nepamatam... ☹ od jednej do tretej a potom od pol siedmej do pol deviatej ☹ a to kvoli hnusnej kyseline!!! Robila som vsetko mozne, ale neprestavala a neprestavala palit... teraz som jak chodiaca mrtvola...
no a zase mi zrusili fotku, ja ju tu asi nikdy mat nebudem, vraj nevyhovovala!! 😠
krize ma zase bolia a asi do porodu ani neprestanu... ale do obeda som sa citila fajn
@trinka pekne ta ta mala natahuje... ja by som jej uz tiez neverila 😀

veronika1417
5. nov 2011

@blackrose daj si ten Tums a mas pokoj 😉 ja ho jem stale a je to slabe len taky cukrik poradila som ho aj @lianka7 hadam jej pomohol. Moze sa aj v tehu opytaj sa v lekarni. Stoji cca 2,50 eur a vyspis sa 😉

dominika_sk
5. nov 2011

žerem už aj to na čo vobec nemam chuť...som zuriva, zufala, depresivna a leniva... 🙄 a dneska mam v horoskope, že šťastie mi bude priať a všetko mi bude vychadzať. 😀 idem zavolať tej bosorke čo tie horoskopy pisala, že či aj to decko už zo mňa konečne vyjde 😀

trinka
5. nov 2011

no bábovečka vyklopená, tak kto príde na kavu? 😵

kaia
5. nov 2011

@zlamal.i, ja hlasujem za Viktoriu 😉

dominika_sk
5. nov 2011

najhoršie na tom je, že keď sa maly rozhodne vyjsť, budem mať hystericky zachvat, aby ešte nešiel ☹ 😀

trinka
5. nov 2011

@blackrose veru, prdel si z nás to decko robí.... vôbec neviem po kom je... 😕 😕 😕

blackrose
5. nov 2011

@veronika1417 no budem musiet, teda ak ma dr. v pondelok neodrodi ako planoval 😀

veronika1417
5. nov 2011

@blackrose jaaaj tak Ty to uz ozaj mas hned za sebou 😀 to moja stale nic, uz ani brucho mi netvrdne a to som aj dlazky poumyvala 😒

dominika_sk
5. nov 2011

myslite že keď otvorim krb a nastrčim tam ritku tak ho vydymim a pojde vonku? 😀 😀 😀 už mi to udiera na mozog, alebo sa len moc nudim 🙄