Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
cavicek gulicky. 🙂) pisala som uz rano zase to asi zblblo sak pozname movil inrernet :p no takze som stale 2v1..kontrakcie som mala sice kazde dva min ale zas vecer ustupili..dnes sa nedialo nic ani ma len nepozreli ze co ale zajtra ma sluzbu moj gyn tak uvidim bo vcera mi jedni tvrdili otvorena na 2-3prsty druhi na 5cm potom porod do 2och hodin potom hlavickwa vysoko..tak uviddime co mi zajtra povie doki .. bud porod abo nech ma pustia domov nie??
baby neviete ako je na tom @eviiinka ? ci uz ma "po" 😕
@stefie joooj, my sme sa tešili že už maš po 😲 hadam s tebou niečo urobia 😉
@veronika1417 Dakujem ti moja,ja uz sem chodit uz moc nebudem lebo neni uz neni kedy ,ale tak snad si este nejdem cas a niekedy popiseme. Drzkajte sa obe a prajem ti uz aby si mala aj ty malinku pri sebe.je to najkrajsia vec na svete ked drzis svoje dietatko v rukach 😵
@janap24 http://www.choredieta.sk/index.php/porod/zaciat... podla mna ano, ale nemusiš to spozorovať, respektíve odísť môže s plod. vodou tesne pred porodom...
@trinka Awoj,no uz je to lepsie,ale stale ma bolia rany ☹ a ked si kýchnem abo zakaslem koniec! A ona ma kde vydela? no a teda bolo to ,na salu som dosla fakt o minutu 12 ,a chvalaboh ze mi neodtiekla plodova voda lebo keby ano tak by automaticky uz vysla nozicka a bolo by zle,mala by mala vyklbene nozky a musela by absolbovat operaciu a bola by poskodena.Inac som bola akutny stav lebo som este kolegynu predbehla 😀 ona mala mat sekciu,lebo jej malinka mala zle odozvy na srdiecku po pichnuti epiduralky a mala ist ona ,ale u mna tam hrali minutky-ba sekundy tak som sla ako prva.Potom mi povedala ze to bol len moment co som odisla na operacny stol a uz bolo pocut malej velky plac 🙂
bré ránko dievčatá , ja som akurá dokojila malinkú, pánečku ta by furt jedla a dávam si kafčo Leo ešte s tatinom spinkajú tak mám 2 sekundy.
@karap aj ja som bola v tom ako si odpočiniem v nemocke , ale tak sa o mňa starali, že ma nenechali ani chvilku pospať stále ma vyšetrovali kontrolovali či mám všetko 😀 no teraz som v takom štadiu, že večer mi padá hlava čo sa mi v živote nestalo, Leo mi straaaaašne chýbal.
@abutkova Blahoželám , nádherné babenko, nech s vám darí a máš veľa mliečka a nikam neodchádzaj aj ja som padla do októbroviek, ale nedám im tu pokoj 😀 ani za svet.
@stefie a ja tiež, že už to máš za sebou 😉
Ahojte 4.11sa mi narodil Dominik s mierami 3420 g 51 cm. Porod prebiehal velmi rychlo a lahko a nakoniec ked uz bolo vidno hlavicku skoncilo to akutnou sekciou. Takze mam dve skusenosti a teda porod bol oproti bolestiam po sekcii malina. Neviem ci mi tak pomohli homeopatika alebo malinnikovy caj ale necakala som ze to bude take znesitelne. Idem popozerat kolko babatiet pribudlo.
@slimme ahoj blahozelam ti 😉 malinky ma krasne miery 🙂 no 4.11. bol moj termin a este som tu stale 2v1 takze ti aj zavidim trochu 🙂 hlavne nech ste zdravi a nech mas vela mliecka 😉
Och tak mam dnes po vysetreni, konecne ma pozreli aj "zospodu" , aj sono bolo, akurat ze som sa dokopy nic nedozvedela, co som sa neopytala to mi nepovedali, ale zda sa teda ze malej tam je dobre, na svet sa nepyta ani teraz dva dni po termine, takze teraz idem zas v utorok...
ale poviem vam, ze tak ako som bola doteraz hrdinka, tak som dnes na koze dostala realny strach z porodu, lebo ked ma zacal dr. prezerat, tak to tak strasne bolelo ze som myslela ze sa rozplacem ☹ 🤐 ked ma dva prsty takto boleli, neviem jak ma bude boliet cele babo 😔 😖 ☹ och, aj teraz ma to boli, ledva sedim 😖 tusim by som radsej isla sekciou...
@dianka3 boze to je naaaadhera 🙂 🙂 🙂 a ake ma krasne vlasky 🙂
@lady511 ja som na tom tak isto 😒 takze nie si v tom sama, dokonca prenasam o den viac a ta mala ako keby sa tam drzala zubami-nechtami 😀 dnes som bola na vysetreni a som totalne zavreta, ani maternica sa nehybe, zacinam mat podozrenie ze sa mi v termine porodu sekli aspon o mesiac... 😀 😀 😀 vydrzme to uz nejako, maj na mysli to ze babo bude pekne donosene nebude musiet nic dospavat 😉
babule oxi iz ucinkuje.uz to zacina boliet. len sa mala nejak skludnuuje
@dominka757 dakujem 🙂 no mna nic nesvrbelo, nepalilo, kultivacia oki a naraz toto ☹ ale uz mam aj ja take velikaaanske cipky co sa vkladaju, na obale je napisane gulocky a su to fest cipky velke 😀 ale hlavne ze zaberu 😉 je ich az 15tnast a jedna sa dava na noc takze ich budem asi dlho brat, medzitym by som aj porodit mala tak uvidime 😀
@dianka3 jaaaj Ty jedna urcite ze sem prid ☹ aspon do IP mi napis ako sa mate a tak. Posielam pusinku malinkej drzte sa baby!!! 🙂
@slimme joooja fotecka je kdeee??? 😕 moc Ti gratulujem, popiseme aspon do IP co a ako si zvladla kocka 😀 tesim sa s Tebou 😉

@veronika1417 ahoj 🙂 ja som ti chcela len napisat, ze ja som mala a aj mam teraz takisto zapal - svrbenie, palenie... 🙄 vysla mi pozitivna kultivacia aj na streptokoka... a na tento zapal mi dr. predpisala tabletky do posvy.. normalne kazdy vecer jednu..je ich sest 😖 ale v pohode, uz mam tretiu za sebou a je to ok 🙂 povedala, ze sa nemusim bat, neublizi to, davaju to bezne.. 🙂