Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ja som tiez nic nemala, az zrazu po tej kultivacii 😠 fuuha este ze ich mam len 6 😀 tak skore uzdravenieee 🙂
vsetkym mamickam, ktore uz porodili gratulujeeeem 🙂 a tie, ktore prave rodia - drzim palceky 😉
@dominka757 ved to ani nestihnem dobrat neviem co gyna sranduje 😀 ale hlavne, ze zaberaju uz po jednej je mi ovela lepsie
@veronika1417 takže nakoniec ideš prirodzene. A možno to bude v pohode a nakoniec je to vždy lepšie ako cisársky... Ako tu už niektorá spomínala, kontrakcie sú nič oproti bolestiam po cisárskom, takže ak sa ti to podarí prirodzene, tak si fit raz-dva 😉 S tou epidurálkou - ak sa to teda tu aj dá, tak neviem, či aspoň mesiac pred termínom sa to nedohaduje, skús si to zajtra pozisťovať. Inak ti závidím, že ti povedal, že porodiť môžeš každým dňom 🙂 U mňa to vôbec nevyzerá, že by sa malý vypýtal skôr 😝 Akurát som pred chvíľou mužovi hovorila, že bodajby mi praskla voda a on že kedy? A ja že hneď teraz! A on že no ale ja nemám dopitú kávu 😀 😀
Môj malý je tiež v pohode, váľa sa v tom brušku, nezmestí sa, ale von nepôjde 😀 Ale už tých 9 dní to nejak vydržím...
@stefie držím palce!!!! Nech to máš už rýchlo za sebou 😉
vsimli ste si, ze tu dlho nebola @dominika_sk ? Ze by to uz mala za sebou?
Akosi strácam prehlad kto už porodil a kto nie .Všetkým mamičkám ktoré to už majú za sebou gratulujem a v dobrom závidím. Ja už robím všetko preto aby ma to chytilo ale akosi stale nič a to mi doktor v piatok povedal že už každú chvílu.Mám pocit akoby sa malý opät otočil KP až mi to vpiatok na sone potvrdí tak mna tam už vykláti 😝
@slimme BLAHOŽELÁM 😉
@stefie drž sa kočka 😉
no baby..zatial porod nepostupil doki nestastny mi odpichol vodu o tretej..bolesti rapidne stupli otvaranie takmer ziadne triaska od vysilenia paradna..
@stefie neboj onedlho je to zatebou drž saaaaaaaaaaaaaa
baby, aj vy ste take opuchnute? hlavne rano ani prstani nepohnem, a nohy tie mam ako slon....ale najviac som nestastna z vahy, za posledne 2 tyzdne som pribrala 4kila 😢 😢 😢
@stefie Juuuuj moja,sme s tebou-drzkaj sa a posielam kopec energie! 😉 Silna to zena 😉
Kočky,ja som dnes dostala hroznú chut na puding a mm mi spravil taky uzasny,aky si ani ja neurobim-mnamky 😀 Ja mam od vcera trosku problem s tlakom-nejaky ho mam asi vyssi,naraz sa mi rozbucha srdce,az mam problem nadychnut sa,zacne ma priserne boliet hlava...a po niekolkych minutach to ustane.Dufam,ze sa to nebude casto opakovat...
Ozaj aj ja tu postradam Dominiku....kdeze len je???Zeby rodila??
Nove maminky-blahozelaaaaaam k detickam!To su take krasne spravicky 😵 aj my ostatne chcemeeeee 😵
@joni ja som na tom podobne,,,doteraz nic a dva dni dozadu mi taaaak opuchli clenky ze vyzeram jak moja babka, ked si cleok stlacim tak mi ostane priehlbinka jak v plasteline 😀 a s tym priberanim mi ani nehovor...ja som tiez strasne vela nabrala len za posledne dni, ale teraz mi napadlo ze to moze mat suvis s tymi opuchmi vies, ked sa tak nalievame vodou, to tiez ma nejaku vahu... 😒
hojte baby chcem sa opytat...skratil sa mi krcok na 3cm a hlavicka nalieha na krcok....kolko myslitte ze by to mohlo cca trvat?minimalne a maximalne...dakujem
@lolinkamaminka no ved uvidíme ,,kedy to bude,,,už som mala jeden falošný poplach tak dufam že nabuduce ked to príde to bude naostro 😀
Baby chcela yb som sa spítat,,,ako je to s mliekami,,,na kolko vydrží jedna krabica,,lebo vobec nemám prehlad,,,a niesom si istá že mliečka bude dost ☹ tak by som chcela byt v obraze a aké je najlepšie?
@lady511 nekupuj do zasoby vela. ja som mala pri prvej doma asi dve krabice, kedze som mala dost mlieka. raz bol utlm tak som jednu nacala ani ho nechcela pit. a mesiac po otvoreni je pisane ze sa nema pouzivat. a ked ho budes pouzivat uvidis kolko ti vydrzi, zalezi od toho kolko bude drobec papat.
@lolinkamaminka ved dufam ze z tej vahy bude nieco voda, ale aj tak na nalade to neprida 😉 inak, v stredu sa mam hlasit v nemocnici ale hadam si ma tam nenechaju...

@stefie tak uz to mozno mas aj za sebou... 😕 😉 drzim palce... 😵 porod v priamom prenose... 😀
@gloria9 ja este nemam, myslim ze dojde okolo 15teho... a ostatne sa vyplaca az po narodeni, musis predlozit rodny list a doplatok az po tych 28 dnoch...
u nas ziadne zmeny, stale kinderko... brucho ani neboli, maly sa hmyri, hlavne k veceru... tak sa drzte... nech sa babatka drzia a u niekoho nech sa ponahlaju, ked uz su take ocakavane... 😉