icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kaia
10. nov 2011

@dena, len oddychuj, kuriruj sa a presviedcaj maleho, ze ma este par dni cas 😉. Snad sa dovtedy das dokopy, drzim velmi palce nech si rychlo fit 😎

joni
10. nov 2011

mne sa viacej paci datum 20.11.2011 ale ten sa MNA hadam tykat nebude 😀 😀 😀

henrieta44
10. nov 2011

ahojte neviete niečo o dominike a veronike, už sa dlho neozvali. hlavne dúfam že dominika to má už za sebou a kprčepa pri sebe, ked sa chúďatko tak bála. mne sa nič nechce, neviem sa k ničomu poriadne prinútiť, no hrôza ☹ toto čakanie na pôrod

lucka33
10. nov 2011

@joni 😀 😀 😀 dokedy by si to chcela ešte vydržať? 😀

lady511
10. nov 2011

joj baby..kedy ja už porodím dnes je to 5den prenášania ☹ už som ako živá mrtvolka... ☹ zajtra idem do poradne tak snad ma už pošlu do nemocky nech mi to niako vyvolaju alebo čo...davam si už aj 2kupele horuce za den a nič

kaia
10. nov 2011

@lady511, mna pri synovi na piaty den uz hospitalizovali, tak snad uz aj s Tebou nieco urobia 😎

liat
10. nov 2011

@maminazdvorov to mas pravdu, ja by som porod prijala aj dnes, uz nevladzem

lady511
10. nov 2011

@kaia xi tak etda dufam aj ja,,,,lebo akosi jej tam je efst dobre len si kopka a ani za nič sa vipítat na tento svet 🙂

liat
10. nov 2011

@henrieta44 nevieme veru o nich uz dlho nic, ani o lolinkemaminke ziadne spravy

lady511
10. nov 2011

@kaia potom ti pichli vyvolavačku?????lebo ja ani kontrakcie ale ani sa neotváram zastalo to na 3cm...myslíš ž je aj niaka injekcia na otvorenie sa???nehccem cisársky

kaia
10. nov 2011

@lady511, ja som tiez skusala vsetko mozne, aby sa maly narodil sam a este predtym, ako ma mali zavriet do nemocnice ☹. Lenze nic nepomahalo a tak som musela ist. V nemocnici mi robili 2 -3 x denne monitor a na dalsi den zatazove testy. To pichnu oxitocin a sleduju cinnost maternice, ako by zvladala pripadne vyvolavanie. Potom ma jeden lekar tak nesetrnne vysetril, ze mi rovno povedal, ze dnes porodite 😠. No a naozaj som o styri hodiny uz drzala syna 😉. Vyvolavaju individualne, neboj sa, sekciu riesia pokial to prirodzene nejde a urcite pojde 😎

lady511
10. nov 2011

@kaia joj budem ako pokusný králik...fakt... ☹

lianka7
10. nov 2011

@liat No mozno to bude u teba skor-ved baby sa vraj skor pytaju na svet 🙂 len vydrz,uz to mame len 🙂 za par 😉 Toooolko vela sme uz vydrzali,par dni nas predsa neodrovna 😝

kaia
10. nov 2011

@lady511, ale neboj, ved lekari snad budu vediet, co robit a tych co prenasaju je naozaj vela. Videla som to v nemocnici 😉

lady511
10. nov 2011

@kaia joj aj doki mi povedal že si mám najst niakeho koníka ktorý mi pomože 😀 kedže moj mm je odcestovaný haha to su rady nad zlato

liat
10. nov 2011

@lianka7 mas pravdu, malinka je dokonca podla velkosti az na 30.11. :( ale ked ma vcera doki pozeral zospodu vravel ze to urcite bude skor, ze sa to pripravuje

lianka7
10. nov 2011

@liat No vidis,to su potesujuce spravy 😉 mna na poradni tento tyzden zo spodu nepozerala,takze neviem ani na com som,len ze placenta je dozreta a maly nalieha hlavickou dole.Nechame sa prekvapit,ale ja este v pohode nejaky ten tyzden vydrzim.V noci spavam super,neopucham,vaha uz nejde hore,skor opacnym smerom.Jedine co ma stve,ze maly mi tlaci na zaludok a dost to boli...

joni
10. nov 2011

@lucka33 to ja tak dlho nechcem vydrzat, to by ma uz nacisto porazilo 😎 😀 ja len ako inspiraciu pre ostatne ze sa nemusia pripravovat len na zajtrajsok ale aj 20teho je pekny datum

lady511
10. nov 2011

@kaia tak to ano ale ja by som chcela že ako tam prídem...tak sa bude niečo diat...lebo ja dost zle znášam nemocnice mám z nich histériu...taku uzkost takže ked som tam bola minule dve noci som pomaly plakala ako male dieta neviem prečo to na mna tak vplíva,,,, ☹ asi si tam zoberem notebook lebo sa naozaj zbláznim....ja chcem niake kontrakcie aaaaaaaaaaaaaaaa bože musím niekoho odchitit ☹

liat
10. nov 2011

@lianka7 stastna to zena, ja mam opuchnute nohy aj ruky, v noci spim na jedno oko a vaha??? ta nie a nie zastavit mrcha, ale praveze mi uz ani nechuti jest, to ta voda potvora

maminazdvorov
10. nov 2011

@liat 🙂 poznam ten pocit, ani spat, ani lezat, ani sediet, ani chodit... ja mam take zmiesane pocity, z jednej strany sa neviem dockat malej a z druhej sa mi rodit velmi nechce 🙂 vidim, ze cakas dievcatko, tie zvyknu prist skor, takze mozno to uz nebude dlho trvat... moja bola v 38tt a syn az po termine...ale teraz to vyzera tak, ze aj s malou vydrzime do terminu...drzim palce, nech je vsetko rychlo za tebou 🙂

charlottte
10. nov 2011

@lady511 ahoj,ja sa tiež neotváram, fondus je vraj 3 cm, čiže bruško mi neklesa a zatvorena som na sto zámkov :( ach jaj

karap
10. nov 2011

ahojte 😉 prave som si 1,5 hodinky pospala spolu so synom [ten este chrni]Takto dlho spat poobede,to sa u mna nestava 😀 Rano ma muz zobudil,mali sme sex [nechcelo sa mi vobec,no premohla som sa nech ma radost]a este 40minut som lezala,aby som dala chlapcom sancu urobit co treba....Reku snad sa mi konecne porod rozbehne.Prd!Ani naznak,len co ma cely spodok bolel a ledva som sa docaptala do skolky.Vraj sex vyvolala porod.Somarina na en-tu 😠
V nedelu mam termin a svokra spomenula,ze by bolo velmi pekne,keby bola mala ,,nedelniatko,, ze take deti maju stastie v zivote.No tak u mna to nehrozi 😖 Jedine tak,buduca nedela 😠 😠 😠

lianka7
10. nov 2011

@liat Vahu ti bude urcite uz teraz posledne dni robit zadrziavana voda...ja normalne mozem nosit prstene a obrucku,tak ako pred tehu. Uz druhy tyzden mam rovnaku vahu, co som rada. Mne tiez uz velmi nechuti jest,ako mi zacal maly tlacit na zaludok 😒

liat
10. nov 2011

@maminazdvorov no mna mamina prenasala 10 dni takze sa velmi na to nespolieham, ale boh ta vyslyš 🙂

liat
10. nov 2011

@lianka7 co je to prsten???? 😀

liat
10. nov 2011

@karap ty si este tu? ja ze uz mas po

janap24
10. nov 2011

@trinka Gratulujeme 🙂 a mamke skore zotavenie

karap
10. nov 2011

@liat prosim Ta,nedrazdi..... 😠 Ked tu citam ako baby rodia ako na beziacom pase [a vatsina ma termin az po mne]tak ma poraza.Mojim detom sa proste na svet nechce....Uz pri druhom mi lekar povedal,ze moje telo je nastavene na 42 tyzdnom tehotenstva.Takze sa to asi zase zopakuje.Ma slak trafi.

blackrose
10. nov 2011

@henrieta44 no nam sex pomohol, 4 hodiny po nom som uz bola v nemocnici s 3-minutovymi kontrakciami 😉 aj ked potom ustali, ale do 2 dni som porodila 🙂