Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
mne sa viacej paci datum 20.11.2011 ale ten sa MNA hadam tykat nebude 😀 😀 😀
ahojte neviete niečo o dominike a veronike, už sa dlho neozvali. hlavne dúfam že dominika to má už za sebou a kprčepa pri sebe, ked sa chúďatko tak bála. mne sa nič nechce, neviem sa k ničomu poriadne prinútiť, no hrôza ☹ toto čakanie na pôrod
joj baby..kedy ja už porodím dnes je to 5den prenášania ☹ už som ako živá mrtvolka... ☹ zajtra idem do poradne tak snad ma už pošlu do nemocky nech mi to niako vyvolaju alebo čo...davam si už aj 2kupele horuce za den a nič
@maminazdvorov to mas pravdu, ja by som porod prijala aj dnes, uz nevladzem
@henrieta44 nevieme veru o nich uz dlho nic, ani o lolinkemaminke ziadne spravy
@lady511, ja som tiez skusala vsetko mozne, aby sa maly narodil sam a este predtym, ako ma mali zavriet do nemocnice ☹. Lenze nic nepomahalo a tak som musela ist. V nemocnici mi robili 2 -3 x denne monitor a na dalsi den zatazove testy. To pichnu oxitocin a sleduju cinnost maternice, ako by zvladala pripadne vyvolavanie. Potom ma jeden lekar tak nesetrnne vysetril, ze mi rovno povedal, ze dnes porodite 😠. No a naozaj som o styri hodiny uz drzala syna 😉. Vyvolavaju individualne, neboj sa, sekciu riesia pokial to prirodzene nejde a urcite pojde 😎
@liat No vidis,to su potesujuce spravy 😉 mna na poradni tento tyzden zo spodu nepozerala,takze neviem ani na com som,len ze placenta je dozreta a maly nalieha hlavickou dole.Nechame sa prekvapit,ale ja este v pohode nejaky ten tyzden vydrzim.V noci spavam super,neopucham,vaha uz nejde hore,skor opacnym smerom.Jedine co ma stve,ze maly mi tlaci na zaludok a dost to boli...
@kaia tak to ano ale ja by som chcela že ako tam prídem...tak sa bude niečo diat...lebo ja dost zle znášam nemocnice mám z nich histériu...taku uzkost takže ked som tam bola minule dve noci som pomaly plakala ako male dieta neviem prečo to na mna tak vplíva,,,, ☹ asi si tam zoberem notebook lebo sa naozaj zbláznim....ja chcem niake kontrakcie aaaaaaaaaaaaaaaa bože musím niekoho odchitit ☹
@liat 🙂 poznam ten pocit, ani spat, ani lezat, ani sediet, ani chodit... ja mam take zmiesane pocity, z jednej strany sa neviem dockat malej a z druhej sa mi rodit velmi nechce 🙂 vidim, ze cakas dievcatko, tie zvyknu prist skor, takze mozno to uz nebude dlho trvat... moja bola v 38tt a syn az po termine...ale teraz to vyzera tak, ze aj s malou vydrzime do terminu...drzim palce, nech je vsetko rychlo za tebou 🙂
@lady511 ahoj,ja sa tiež neotváram, fondus je vraj 3 cm, čiže bruško mi neklesa a zatvorena som na sto zámkov :( ach jaj
ahojte 😉 prave som si 1,5 hodinky pospala spolu so synom [ten este chrni]Takto dlho spat poobede,to sa u mna nestava 😀 Rano ma muz zobudil,mali sme sex [nechcelo sa mi vobec,no premohla som sa nech ma radost]a este 40minut som lezala,aby som dala chlapcom sancu urobit co treba....Reku snad sa mi konecne porod rozbehne.Prd!Ani naznak,len co ma cely spodok bolel a ledva som sa docaptala do skolky.Vraj sex vyvolala porod.Somarina na en-tu 😠
V nedelu mam termin a svokra spomenula,ze by bolo velmi pekne,keby bola mala ,,nedelniatko,, ze take deti maju stastie v zivote.No tak u mna to nehrozi 😖 Jedine tak,buduca nedela 😠 😠 😠
@maminazdvorov no mna mamina prenasala 10 dni takze sa velmi na to nespolieham, ale boh ta vyslyš 🙂
@liat prosim Ta,nedrazdi..... 😠 Ked tu citam ako baby rodia ako na beziacom pase [a vatsina ma termin az po mne]tak ma poraza.Mojim detom sa proste na svet nechce....Uz pri druhom mi lekar povedal,ze moje telo je nastavene na 42 tyzdnom tehotenstva.Takze sa to asi zase zopakuje.Ma slak trafi.
@henrieta44 no nam sex pomohol, 4 hodiny po nom som uz bola v nemocnici s 3-minutovymi kontrakciami 😉 aj ked potom ustali, ale do 2 dni som porodila 🙂

@dena, len oddychuj, kuriruj sa a presviedcaj maleho, ze ma este par dni cas 😉. Snad sa dovtedy das dokopy, drzim velmi palce nech si rychlo fit 😎