icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tomika
8. apr 2012

🙂 pohyby citim od 17 tt,teraz som v 20tt ale už citim také silnejšie pohyby.Teraz som pozerala bruško,a aj to vidieť,jaj hned som to musela sem napisať 🙂 😵 tak sa tešim,je to krástny pocit az plačem 😵 .Utorok idem na poradňu,možno mi ten termin podla pohybov dá dopredu..??

tomika
8. apr 2012

Bruško-porovnanie 🙂 .To lavé foto bolo teraz v 18 tt,a pravé foto pred 4 rokmy ked som čakala synčeka a bola som v 31 tt 😀

andrea_stella
8. apr 2012

@stipec26 ahoj ja som sa ta chcela opytat, ze ty si bola na ten odber krvy pre zistenie pohlavia na zahradnickej?lebo rozmyslam, ze aj ja pojdem nech mi uz potvrdia pohlavia a da sa objednat telefonicky?

andrea_stella
8. apr 2012

@tomika kokso dobreeee 😅

stipec26
8. apr 2012

@andrea_stella ano, ja som bola na zahradnickej, da sa objednat telefonicky
...je to v tej budove ako predavaju tie detske izby Cilek (logo jahody http://www.new.truva.sk/domov/)
http://www.gynaex.sk/sk/contact.html

andrea_stella
8. apr 2012

@stipec26 aha dobre dikes tak uvidim ci sa na to dam, alebo uz pockam do toho 9.maja 🙂

zahadka
8. apr 2012

Caute baby, je tu niektora obetava, ktora by mi napisala v skratke, co sa tu udialo za poslednych 5 dni???Alebo aj 4 by stacili.... Ja som vcera zase mala pohovory so zachodom, asi nejaka crevna viroza. Uz som sa bala, ze pojdem zas do nemocnice. Svagrina tiez mala od piatku a bola 2 dni si polezat. Tak som sa bala, ze mi to neprejde, ale 3x som sa vyprazdnila a uz je dobre.

zahadka
8. apr 2012

A zabudla som doplnit: vcera male koplo 2x ocina a dost intenzivne, ale on to necitil,...nechapem preco, lebo to boli riadne kopance

andrea_stella
8. apr 2012

@zahadka no ani ja moc netusim,ale ja budem mat asi druheho chlapca, a sa s tym zmierujem este furt 😀 😀 😀 tak neviem ci si to este stihla postrehnut pisala som to v stredu vecer 😅 😅

daniela02
8. apr 2012

@stipec26 no uz som hned pozerala veci pre dievcatko a meno vybrala dcerka uz predtym

stipec26
8. apr 2012

@andrea_stella tak uz ked si zvazujes tu moznost, tak chod do toho... 😉 budes mat o starost menej 🙂

danjelca
8. apr 2012

tak a ja som dnes s určitostou pocítila pohyby a zistila som že prvé som zaznamenala už na konci 16tt🙂)))Dnes už som si tým istá že to bolo ono.

saska73
8. apr 2012

Krásne pokojné sviatky prajem všetkým.

veverka84
8. apr 2012

ahojte tak celkom sa to dalo docitat moc ste nepopisali nastastie🙂
@sissmiss ja som kloktala salviu pri malej a dost casto lebo cele tehotenstvo ma hrdlo bolelo.nastastie teraz mi nebolo este nic ale aj deti sa drzia neboli chore len sopel mali pred vianocami ale bez liekov to zvladli.no az sa to bojim napisat...
@zahadka u teba to vyzera na dievca mne takto na figu bolo pri malej celych 9 mes zle a zle a zle...ale teraz zase nie tak dufam ze mi to potvrdia 11.5. idem na 4D bola by sranda keby vajiciska tam 😀 ja uz som si kupila balerinky a pyzamko pre Lindusku 🙂
inak baby dnes som si 1x odfotila brusko tak vecer sa posnazim to sem zavesit ak najdem kabel ovsem 😀 😀 😀

veverka84
8. apr 2012

@zahadka diali sa tu vselijake veci prve pohyby,riesili sa kociky,4D sona,bohuzial aj zle vysledky afp testov...ale zatial najdolezitejsia udalost ze @daniela02 bola na amniocenteze a malo to stastny koniec 🙂 dufam ze takto dopadnu aj ostatne kocky ktore to caka...
inak baby aky tu mame pomer chlapci-dievcata?tusim baby to prevysuju ci? 🙂 🙂

andrea_stella
8. apr 2012

@veverka84 ja som si myslela, ze cakam dievcatko teraz pri malom mi nic nebolo absolutne a teraz mi byvalo furt zle ale fest a vraj to bude chalan, teda aspon ako to doky videl len sa hned schovalo a nevedel to uz viac skontrolovat tak ze 9.maja naisto povie,no ja premyslam, ze pojdem si dat zobrat krv lebo ja to uz asi nevydrzim 😀

andrea_stella
8. apr 2012

inak baby ja pohyby citim od niakeho konca 16tt ale o mnoho menej ako pri malom, toto babo bude asi lenive 😀 😀 😀

zahadka
8. apr 2012

takze super celkom, len kto ma zle afp vysledky? a co to vlastne znamena, ked ma zle vysledky, je tam riziko alebo daco potvrdene? Ja teraz tiez inak vnimam pohyby ako pri malom. Ale zacinaju sa zintenzivnovat

stipec26
8. apr 2012

@zahadka 🙂 ja si teda ani nehodou nepamatam, co sa pisalo... 😀 ale ved ono to casom urcite opat napiseme

stipec26
8. apr 2012

@veverka84 tusim je to praveze na striedacku, dievca-chlapec... treba kuknut tabulku @sissmiss

sunny15
8. apr 2012

@mravvcek noo tak sa mozno stretneme,lebo aj ja sa chystam rodit v Saci 😀 a myslim ze aj vkus na mena mame podobre--aspon pre dievcatko aj u nas dominuje Mia 😀 ale su v hre aj ine mena 😉 u vas je to uz na 100% rozhodnute?

sunny15
8. apr 2012

@ktore nooo to urcite uz pride..kazdym dnom to ocakavaj 😉

dulkagabulka
8. apr 2012

pozyvame tehulky z Trnavy a okolia

http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

daniela02
8. apr 2012

@zahadka ja som mala a este ktore a montinka,ostatne dve baby este len caka amnio,mali sme podozrenie na vyvojove vady ,neviem ako dievcata ale ja na zaklade tripple testtov,ja uz mam aj vysledky a su dobre a vieme ze budeme mat dievcatko

danjelca
8. apr 2012

@daniela02 gratulujem Danielka!🙂))

p3tra11
8. apr 2012

Ahojte dievcata 🙂 pokojne velkonocne sviatky prajem... my sme dnes boli na troch navstevach a som odpalena...
Ale citala som, ze sa bavite o pohyboch... 😵 tak aj ja citim mimi asi od 16 tt a teraz sa to pen zintenzivnuje a ja da sa taaaak tesim... 😵 😵

veverka84
8. apr 2012

@andrea_stella pri druhom ovsem ked som cakala dievcatko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som mala slabsie pohyby take decentne prvy chlapec to bolo jak z besnych vajec brucho mi chodilo na sem na tam 😀 😀 😀 a je to aj teraz tak dievcatko mame dobrunke milunke poslusne relativne a chlapec no na psychiatriu sme z neho niekedy 😀
Vidim u teba este nadej na susurku 🙂

saska73
8. apr 2012

@daniela02 mne vyšli tiež zlé výsledky tripple testov ☹ , vyslo mi 1:180 ale zase na druhej strane, na nete som si našla, že 38 ročnej vychádzajú bežne výsledky 1:170 a 39 ročnej 1:120, takže to mám nakoniec celkom fajn ale ideme 10.mája na morfologický utz dr. Čunderlíkovi, možno sa ako bonus aj pohlavie dozvieme ale teda hlavne nech je dieťatko zdravunké. Pri Majkovi som mala tie výsledky 1:750. Teraz mám v papieroch aj podčiarknuté červeným, vyšší vek matky. Môj gynekolog to vidí optimisticky, že horšie výsledky mali a majú zdravé deti, tak treba veriť.

veverka84
8. apr 2012

@saska73 danka tusim mala 1:50 a ma 28 rokov s ami zda ale sak nech potvrdi obe infosky...a 1:50 tak to chuda mala dost blbe a vidis ma zdravunku babulku v brusku 🙂

montinka
8. apr 2012

@veverka84 ano mala 1:50 a ma dobre vysledky,tak dufam ze budem mat aj ja.