Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵
ahojte babulky..tak ja mam asi same nestastne dni teraz, mrcha dosla...skusku som neurobila..tak teraz obaklujem nervy cokoladkou....
moja zachrana boli cokoladove keksiky 😀
tak to som zvedava, co to mame v bruskach 😉
ale to je taky blbecek....psycholog..chapete..ale tak co uz nezadarilo sa..dostala som total okno, sak som mu nevedela povedat ako sa volam..ale tak v utorok to uz dam
jasne ze to das, dnes je proste blby den a hotovo... prisla nas kuk kolegyna na materskej..ma polrocnu Hanku....uplne nadherne dieta..a to mam ja teraz akoze robit??? aj sef je podareni..hned vybehol za nami...
dakujeme,aj ja uz papkam karfiolovu polievku a potm dam cestoviky,mnam...dobru chut aj vam
ja idem na brokolicovu polievku...a omeletu so spenatom a zemiakmi....to ale je kyseliny listovej naraz, co?? 😀 ale ved treba a navyse mi to chuti
tak dobru chut aj vam 🙂
Ahojte 🙂,
teu, to ma mrzi, ale v utorok to uz vyjde 😉
zusika, aj my sme mali brokolicovu polievku 😝 🙂 😉
no baby, same dobrotky tu spominate...ja som si dala vyprazane sampiony som zemiakmi a salatom...no nie moc zdrave, ale faajne 😀
by ma zaujimalo, ako sa robi ta omeleta so spenatom a zemiakmi...
inac po ceste na obed som sa rozhodla, ze cez vikend robim zemiakovy salat a k tomu rybka vyprazana...kedze teraz su vikendove obedy na mojej hlave (bo mamka je v Belgicku pri sestre) 😉
vedla na ihrisku nacvicuju nieco, asi mazoretky...a maju cez repraky pustenu hudbu na plne pecky a este tam nejaka zena keca do toho...asi budem musiet zavriet okna, aby som sa mohla uciiiit 😠
no nadherna nahoda, akurat ked sa mi treba ucit...ale zanedlho tu skapem z toho vzduchu... 😠 😀
baby,tak ja vas opustam,o hodku mi ide bus do robotky tak sa idem chystat...majte sa krasne.pa zajtra 🙂
pati...u nas su v sobotu majstrovstva mazioretiek, tak asi trenuju.... 🙂 inak aj ja som bola.... 🙂 asi sa pojdem pozriet... je to pekne...
no a ta omelete.... vyzeralo to tak, ze to bolo z cerstveho spenatu.... taka ze kasa urobena.... no a ta omeleta...to bola palacinka..ja by som do vajicka pridala aj trocha syru...a bola zlozena napolovicu a plnena tym spenatom.... jednoduche si myslim..a syte...
Janka papa..
Zusika...no zaujimave...ale to tam bol asi aj cesnak, ze? ten ja vobec nemusim...ale moze to byt aj tak dobre, bez cesnaku 😉
jasne ze aj bez cesnaku...ale velmi som ho tam necitila.... skus si to ochutit inak... 😉
joj, jak sa mi uz nechce ucit..este jednu temu si zopaknut...
tebe je uz dobre? bo mne neni moc...
ano, mne uz je vyborne...uz okolo 11 mi bolo....a som sa vytesovala z toho babatka co tu bolo v praci... tak som zabudla na vsetko... 🙂
Drzim palce Pati, uz nech to mas stastne za sebou
joj, uz by mohli prejst tie nevolnosti, sak uz som v 14tt...aj ked to nie je nejake strasne, ale necitim sa dobre...
ja sa uz strasne tesim, ze to budem mat za sebou 😵 a ze sa budem moct venovat inym veciam...
no ja som tiez myslela na anglinu, ze sa tesim, ze to budem mat za sebou 😉 😵
http://peniaze.pravda.sk/rodicovsky-prispevok-s...
no keby tak toto schvalili, aby sme nedreli biedu z rodicovskeho prispevku...
patiiiiii..si ma mala vopred upozornit ze tam bude fotka tej osoby.... ja ju nemusiiiiiiiim!!! necitala som to, ale pati.... az tak velmi nesnivaj.... kaslu na nas..vies idu volby a to su iba pekne recicky vsetko.....
juj, dnes je tu ten cinsky prezident a furt mi tu kruzi helikoptera, robia take sceny, akoby sa fakt chystal atentat... som dost blizko k takymto veciam...a uz som asi precitlivela na vseto, ked poznam pozadie a ako to strasne prehanaju vsetci..... ved chceli hermeticky uzavriet skoro cele centrum mesta
no jasne, rped volbami maju stale pekne recicky, ale keby aspon toto schvalili...no uvidime...
a prepac, som netusila, ze neznesies ani fotku tej osoby 😀 😀 😀
takze ty si zasvatena do takychto veci? hmmm..zaujimave 😉 ale byvas v BA?
nie nebyvam, ale pracujem...no a viem teda fakt vselico.... 😎 🤐 a niekedy by som radsej ani nevedela...
a tesim ze ked budem doma, budem mat ine starosti ako je politika....

mne tie tiez vychadza tak ako tebe..presne 🙂 tak uvidime ako to zariadi priroda...juj, aj ja som uzhladna...uz mi je lepsie...ale musim furt nieco chrumat... zachrana je bake rolls 🙂