icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

zrzulka
7. jún 2010

@adelaine cakam este na vyjadrenie, ak mi peniaze vrati tak na to kaslem ale nie je to fer si myslim. Ale aj tak pridem o postovne.....

lenkaaninka
7. jún 2010

a ešte vychovať husky a odrať aby bolo čerstvé 😀

adelaine
7. jún 2010

@zrzulka
ja by som jej to urobila, za neseriozny pristup, ze ta oklamala...
cakas nove veci a dojde ti toto, no konec 😖
ja som si objednavala cez tento bazar jednu zavinovacku,
dosla vo vybornom stave a este aj prvou triedou...

strasska
7. jún 2010

@achojka takze Maximko? 😝 Gratulujem! Inak velmi pekne meno!

mirka285
7. jún 2010

zrzulka jasne ze uz ma peniaze na ucte,inak by sa so mnou ani nebavila a lehatko ma byt nove,tovar z Anglicka...ak mi tento tyzden nepride,budem ziadat peniaze spat 😠

achojka
7. jún 2010

@strasska Dakujem 😀

robika
7. jún 2010

baby tak to je strasne, mne nastastie doslo vsetko v poriadku, ked som objednavala a este vsetko aj s vysackami...
a s tym teplom a zavinovackou to je pravda ale o tych capickach som nevedela, tak mam potom malo, musim este dokupit 🙂

maxara
7. jún 2010

Ahojte tucniaciky, tak som sa vratila z tej vecere, dalo sa to zniest a hoci som uz nechcela dnes konikovat, musim sa s vami podelit a super novinky..Ale najprv:
@zrzulka ano bazovy sirup, len neviem, ci uz nie je neskoro na zbieranie.. my sme uz preberali..

NO ale k veci.. takze bolo mi poobede na nic, este som si aj lahla.. tlak som mala 135/85 co sa dalo celkom zniest, dala som si studeny obklad zozadu na krk a aj na hlavu a celkom ma to vzchopilo.. no a napadlo ma, ze ked som sa uz tak dlho nevazila a zajtra idem na poradnu, tak ze asi kolko vazim a viete co??? ja som schudla 2 kg 😕 normalne som vycurala za dva dni s dvoma tabletkami modureticu 2 kg vody.. este som sa aj pozrela do zrkadla a normalne mam chudsiu tvar, ani nohy nemam opuchnute... no toto?? 😲
a potom sme s mm vyrazili do pekarne a k masiarovi a odtial na tu veceru a on mi len tak btw oznami, ze nevie, ci som uz pocula tu novinku, ale ze nas podnajomnik mu povedal, ze si prenajal byt s jeho kamaratom a ku koncu tyzdna by chcel odist 😵 hm? co vy na to?

lenkaaninka
7. jún 2010

@maxara taaaakkk maxi gratulujem konečne budeš mať sukromie 😉

tinka349
7. jún 2010

@mirka285 ja som si objednala 28.5. postielku aj matrac z mimibazaru, aj hned poslala peniaze na ucet a myslite, ze uz ju mam doma? figu....som zvedava kedy mi dojde 😠

ja mam dnes hroooozny den.....aj noc bola otraaaas......nenormaaaaalne ma boli chrbat, chodidla takisto a to mi ani nepuchnu....baby newete dacoporadit na krize a chrbat??? ja newem posediet ani minutu vcelku, ani lezat....nic...vsetko ma dnes boliii ☹ ☹ ☹ ☹

kafoditka
7. jún 2010

@maxara MAXINKA, a kto ti teraz bude nechavat nesplachnutelne prekvapka na zachode??? 😅 😅 😀 😀

janulienocka
7. jún 2010

caute bambulky, maxi no gratulujem, konecne sa trdlo umudrilo, uz to vyzeralo ze s vami hadam aj zostarne ... 😉 mne je dnes dievcata tak horuco, hlavne na ruky a chodidla, nestiham si ich chladit, no strasne, ak to neprejde ani nezaspim 😔

stanka33
7. jún 2010

Ahojte, ja mam z mmb dobre skusenosti, ja objednavam iba od jednej baby nove veci tie disney ona ma obchod v sturove a robi to vo velkom a raz som objednavala nosene gate pre Jurka a boli v pohode... zalezi na koho natrafis...

strasska dneska sme skusali bey plienky...no horor ☹

lenkaaninka
7. jún 2010

dobre babule idem sa vyvaliť do postele...

janulienocka
7. jún 2010

k mmb - tiez mam dobre skusenosti, kupovala som parfem, potom autosedacku a starsi sportovy kocik, a v pohode, takze ozaj asi ako clovek natrafi 😕

janulienocka
7. jún 2010

@tinka349 tazko poradit, jedine si najst nejaku dobru polohu a oddychovat, ono to zas prejde, ja mam take dni ze mam pocit ze uz pobezime do nemocnice co vsetko strasne boli a potom zas take, ze pomaly vyumyvam cely dom aj okna aj neviemco 😕 😅

maxara
7. jún 2010

Baby dakujem za gratulacie, ani neviete ako strasne sa tesim.. vraj povedal, ze zachvilku budem rodit a byvat s babom nie je v sulade s jeho zivotnym stylom 😀 ja odpadnem..
@kafoditka kafko, ked mi to bude chybat, jedno si vyserem od radosti aj sama 😀 😀 😀 este stale som v mimoze 😵 😵 😵

a teraz som sa tak zamyslela ze ja som vlastne za cele tehu pribrala 1kg 😲 to nevadi?

stanka33
7. jún 2010

maxi to mas super... 😀

tinka349
7. jún 2010

@janulienocka a to ma dnes mamina doslova vyhnala z domu, ze ideme na nakupy 😖 behali sme 4 hodiny a aj tak som si nic nekupila, vo vsetkom som si pripadala ako slonica 😀 ani podprdu na kojenie som si nevybrala 😖

janulienocka
7. jún 2010

@maxara, maxi 😀 😀
a s tym priberanim, ja myslim ze je to v poriadku, u teba babo ma z coho cerpat, ono si vsetko potrebne vezme takze myslim ze v pohode 😉 Takze po porode budes hned aspon o 10 kg lahsia, sa maas ... 🙂

maxara
7. jún 2010

@tinka349 na tych cviceniach v nemocnici nam ukazovali tie ulavove polohy na vsetkych styroch (na kolenach a na laktoch) napr. a mne to vzdy pomoze, ked neviem co so sebou.. vyskusaj.. a potom este poctive macacie chrbty, tak na styroch a poriadne najviac ako sa da vyhrbit sa aj v krizoch a potom sa zase prehnut naopak.. no a na chrbte ked lezis, pokrc kolena a vytoc kolena na jednu stranu a hlavu na druhu pokial sa da.. a aj na druhu stranu.. ale vsetko rob pomalicky

petrap001
7. jún 2010

ahojte,no akurat som docitala co ste popisali za cely den.noo dost 😀
maxi,no tesim sa aj za teba s tym vasim podnajomnikom,ze sa zdohadal 😀
a ako tak citam,tak dost z vas caka na vecicky co ste si objednali cez net,no ta nasa slovenska posta...asi dost na prd 😠
ja musim povedat,ze chvalabohu mi vsetko prislo dost rychlo a to som objednavala aj kocik aj postielku,aj plno inych veci zo zahranicia alebo cez ebay.no ale nikdy neviete.ale ako s tymi kocikmi cakat tak dlho??? ved to je chore.co ich rucne skladaju v indonezii ci co?? ved to musia byt aj stresy,nedaj boze sa male narodi skor a nemas ani kociar ani postielku,no katastrofa 😖
tak dufam,ze vam to coskoro pride 🙂
ja teraz papkam krupicu 😀 😀
a to teplo vam nezavidim,my tu mame takych fajn 20stupnov,cely den tak pod mrakom,ale mne je aj tak horuco a hlavne v noci

janulienocka
7. jún 2010

@tinka349 tak 4 hodiny som nenakupovala ani nepamatam, to by moj organizmus v momentalnom stave skolaboval 😕 , to si teda dobra, ani sa necuduj ze mas toho po tolkych behackach dost ... to chce aspon den poriadny oddych 😉

janulienocka
7. jún 2010

@petrap001, presne aj ja mam pocit ze sa uvarim, a to ked bude cez vikend skoro 35 stupnov, ani nechcem pomysliet, cele tehu som sa hlavne bala tych horucav a ja v deviatom mesiaci, a uz je to tu ☹

tinka349
7. jún 2010

@maxara zlata si, idem si pocvicit asi 😀 ani nepamatam, kedy som naposledy cvicila, tak snad mi to trosku prejde...

@janulienocka 4 hodiny 😀 no moja mama by tam zostala aj dalsie 4, ale ja som uz odpadavala z noh...ja rada nakupujem, ale musim si aspon nieco kupit, lebo potom som zlostna....a dnes som si kupila akurat lizatko a pribinackov 😀

carrie84
7. jún 2010

@maxara - maxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - akoze fakt? Zbavis sa vasho alternativne zalozeneho podnajomnika? No nie je to krasne? Ja by som skakala od radosti az po plafon na tvojom mieste 😀 😀 😀 😀

petrap001
7. jún 2010

ja som bola v sobotu na nakupy s kamoskou,isli sme asi o 11tej a domov sme prisli o 5tej,tak som letela hned do postele lebo som ani nevedela ako sa volam 😀 😀 😀 tak som si uvedomila,ze uz asi vazne treba ubrat z tempa,lebo tolko chodenia uz nezvladam.a citim sa ako kacka 😀 😀 pomalicky,nasiroko a ide sa 😀 😀

mirka285
7. jún 2010

maxi neveriiim 🙂 🙂 🙂 podla mna ti bude aj chybat....ked sa odstahuje tu izbu po nom podla mna ani nevyvetras,budes ju musiet premalovat 😀 ale inak sa tesim s tebou 😉 ja mam s MMB inak dobre skusenosti,tiez mam tri kocky od ktorych som nakupovala,len s detskym tovarom som nemala skusenosti a takto som dopadla,fakt som zvedava ci mi to zajtra posle 😠

tinka349
7. jún 2010

@petrap001 hehe ze kacka 😀 ja skor ako maly tucnicik - oni sa gulaju zo strany na stranu 😀 inak tolko tehotnych som stretla v nakupnom centre 😎

tinka349
7. jún 2010

baby kupili ste si niektora vankus na kojenie??? ja sa zhanam po nejakom, ale newem si vybrat.....Pacil sa mi jeden Jane ale stal az 60 eur 😖 a dnes som nasla v maderne podobny za 25 eur....