Aká bola vaša maximálna váha?
Ahojte, moja váha sa vyštverala na hodnotu 71 kg, pri výške 171cm.
V podstate som sa vypapkala.
A to nemyslím mastným a vyprážaným, ani veľkými porciami, ani za to nemôže tehotenstvo. Ale sladkosti - čokoládka, sladký koláčik, tu zákusok, tu cukrík, tu ochutené latté apd.
Začala som na sebe makať, vylúčila som sladkosti, cvičím, ale ide to pomaličky. Ale pôjde to!
Akú maximálnu váhu ste mali vy? Čo bol váš rekord? Ako sa vám to podarilo zhodiť?
Pri výške 167kg som mala takmer 70kg. A priznam sa, asi 10 rokov dozadu sa mi podarilo najviac zhodiť vďaka chilli burner tabletkam 😅 vybrala som jedno balenie mesačne a neviem na akú váhu som isla, ale obmedzilo mi to asi trocha to jedenie, váha šla pomaly v podstate bez cvičenia a nejakých diét dole a teraz sa roky držím na 55-57 kg.. v jedení sa moc neobmedzuje ale nemám potrebu jesť toľko veľa ako predtým. Mala som aj obdobia kedy som cvičila ale nejako si to neviem udržať. Zbožňovala som jogu, ale tu kvôli gangliomu cvičiť už nejako intenzívne nemôžem. Jaj a teda nerátam do toho tehotenstvo, tam ani neviem aku som mala váhu, asi tiež niečo málo cez 70kg, ale to išlo rýchlo dole po porode našťastie aj "same"
178 cm/ 112 kg. A este sa mi to nepodarilo zhodit 🤷
178 cm/ 112 kg. A este sa mi to nepodarilo zhodit 🤷
@anonym_fbd4cc mrzí ma, že máš starosti s váhou...
Pri takejto nadváhe, by som Ti odporučila vyhľadať pomoc odborníkov, skutočných odborníkov - nie také tie "výživové poradkyne" ala Herbalife a pod. Je pravdepodobné, že budeš potrebovať aj psychológa, lebo pri takejto nadváhe, je tam skrytý i nejaký psychický - emočný problém. Prajem veľa síl, začať a vytrvať v pozitívnej životnej zmene!
Ja 168 cm a 70 kg. Teraz mám už tri roky 54 kg a držím si túto váhu. Vo veku 52 rokov.
pri vyske 172 cm 69 kil, velmi zle som sa tak citila, cca dva mesiace som bola takato vypapkana
@anonym_autor pri vyske 168cm to bolo 85kg, hrozny pocit
Pri mojej výške 172 cm som mala 75kg. Cítila som sa veľmi nekomfortne, začala som na sebe makať...schudla som na 60 kg a držím si tu váhu už roky. Počas tehotenstva som pribrala 10 kg, ktoré som zhodila behom dvoch mesiacov.
175 cm a 82 kg pre porodom inak bežne mavam okolo 65kg plus minus
Ja som mala najvyssiu vahu pocas tehotenstva a vtedy mi bolo uplne jedno, ze pri 170cm mam 79kg
166cm a 90kg cez tehotenstvo.
Ak nerátam tehotenstvo, tak 75kg
Po pôrode som sa dostala na váhu 84kg pri 175cm
Dnes mám 70kg, a pokračujem ďalej, celý život som mala 60kg, tak uvidím, či sa mi to podarí 😅
175 cm a vyzrala som sa na 86. Po tehotenstve som schudla, ale sla som velmi skoro do prace, takze som unavu zajedala sladkostami a rychlymi jedlami - pizza, cestoviny, chlieb. Teraz mam 75, stale je to cca 5 kil viac, akoby som chcela, ale asi pri nich uz ostanem.
max váha bola pri výške 164cm 70kg ale to som bola tehotná pred pôrodom. min som mala 46kg - už nikdy viac - bola som ako smrť. momentálne mám 60kg a ešte plánujem zhodiť tak cca 3kg
Ak nepočítam tých 85 kilo v deviatom mesiaci, tak vyslovene len tým ako som sa vyžrala, tak 68. Vyjednala som sa keď som mala 20, v 25ke som to dala dole na 52 chvíľu som bola celá spokojná a potom bum tehotenstvo. Aj som papkala aj som bola celá napuchnutá. Teraz mám našťastie už váhu naspäť a mám zas svojich stabilných 52 kíl. Pre kontext 164 centimetrov a necvicim. Ale zacnem 😀 a v tom prípade mi samozrejme nebude vadiť keď budem mať o 5-7 kíl viac.
Ale keď som v tých 25 rokoch schudla tak to bolo hlavne preto, že som začala chodiť na terapie, dostala som adekvátnu liečbu od psychiatra a jednoducho som si prestala tým jedlom všetko kompenzovať. A malé bezvýznamné plus bolo ze mi tie lieky dosť znížili chuť do jedla, takže som jedla naozaj len toľko koľko som potrebovala.
@anonym_autor 155cm, držala som sa vždy na 42-45kg, raz som sa vyjedla, ani neviem kedy a ako na 55kg. To už bolo veľa. Za 3 mesiace som schudla 7kg a potom ešte pár kíl. Teraz mam 46kg ale cítim, že treba ešte aspoň 3kg schudnúť. Len po 40tke to nejak není také ľahké, ako keď som mala 20r.🙄
162 cm a 82 kg, v 9. mesiaci tehotenstva, ale na moju obranu, mala som preeklampsiu, zaliata vodou na amen.
179 cm a 104 kg, momentálne som na 101,5 ale do pôrodnice som šla s váhou 99 kg a druhý krát 101 kg
97 pri porode, 172cm
najviac som mala asi po pôrode, 62 kíl ... menopauzové kila nerátam, to sú iné váhy a inak sa manažujú...
@anonym_autor 155cm, držala som sa vždy na 42-45kg, raz som sa vyjedla, ani neviem kedy a ako na 55kg. To už bolo veľa. Za 3 mesiace som schudla 7kg a potom ešte pár kíl. Teraz mam 46kg ale cítim, že treba ešte aspoň 3kg schudnúť. Len po 40tke to nejak není také ľahké, ako keď som mala 20r.🙄
63kg v 9.mesiaci tehotenstva pri 153cm😅 Inak 53 kil, to uz na mne vyzera dost zle, normalne mi vaha kolise 49-51 kil podla cyklu...
@anonym_8082f1 to mi prijde strasne malo ...pri 46 kilach citit, ze by si mala este 3kg schudnut 😨
Ja len dievčatá, že rátame takú vašu normálnu váhu. Tehotenstvo je úplne iná vec. Čiže kedy ste sa s váhou mimo gravidity dostali najvyššie.
160 cm, 60 kg cítila som že už nevyzerám až tak dobre. Troška som zmenila stravovanie a začala jesť viec zdravých vecí, kilá idú dole celkom rýchlo. Finálne by som sa chcela dostať na 49-50kg.
174 80kg a môžem povedať ,že som sa vtedy cítila o moc lepšie ,ako keď som mala 49kg
Takže odvtedy ,som za to,že viac je o moc lepšie ako malo
63kg v 9.mesiaci tehotenstva pri 153cm😅 Inak 53 kil, to uz na mne vyzera dost zle, normalne mi vaha kolise 49-51 kil podla cyklu...
@anonym_8082f1 to mi prijde strasne malo ...pri 46 kilach citit, ze by si mala este 3kg schudnut 😨
@anjelicek26 asi záleží na stavbe tela. A ako sa cítiš. Nie je kilo ako kilo.
Ja len dievčatá, že rátame takú vašu normálnu váhu. Tehotenstvo je úplne iná vec. Čiže kedy ste sa s váhou mimo gravidity dostali najvyššie.
@anonym_autor ja som napísala. 155cm a 55kg som mala, nie v tehotenstve, ani po pôrode.
@anonym_autor Väčšina to zase nepochopila. 😂
Max som mala 68kg.Hanba mi, toľko som nemala ani v tehotenstve.
@anjelicek26 asi záleží na stavbe tela. A ako sa cítiš. Nie je kilo ako kilo.
@anonym_8082f1 kilo je vzdy iba kilo...nech sa na to pozeras z akehokolvek uhla 😀
174 80kg a môžem povedať ,že som sa vtedy cítila o moc lepšie ,ako keď som mala 49kg
Takže odvtedy ,som za to,že viac je o moc lepšie ako malo
@minenkaa ja presne naopak.
cim menej vazim, tym viac vladzem, citim sa lepsie psychicky.
Pozor, nepisem o nejakych extremoch zase, aby som nebola zle pochopena.
pre mna je ideal 53-55 k pri vtyske 172 cm - rokmi testovane 🙂

meriam 165 cm a asi pred 20timi rokmi som sa vyjedla na 68 - 69 kg. To bola pre mna extremne vysoka vaha. Vyjedla som sa na internate počas studia VŠ. Po večeroch sme s babami na internate vyjedali zasoby. Schudla som na 46 kg, dalsi extrem. Teraz mam 55-56 kg a snazim sa to udrzat, aj ked v mojom veku je to uz náročnejsie