Ako čo najrýchlejšie a efektívne schudnúť do leta?
Potrebujem do leta co najrychlesie a anjefektivnejsie samozrejme bez pocitania kalorii ....
@taktotedanie ďakujem krásne za rady
@minenkaa nemas tam chybu? V tych krokoch?
@mk1111111111 no mám už neskoro
Niečo pre to musíš obetovať, nedá sa schudnut s vyzierat, proste ak nedáš kalórie môžeš aj stojky robiť neschudnes, takže strava, určite cvičenie kardio a bielkoviny, a pozor nepôjde to rýchlosťou blesku tak 2 kila mesacne
Aku app na počítanie kalórií odporúčate?
@bufalinka Leto je o chvíľu tu🙂 tak rýchlo: ak chcete schudnúť bez počítania kalórií, zamerajte sa na čerstvé potraviny, jedzte pravidelne, pridajte bielkoviny a vlákninu, obmedzte cukor a sladené nápoje, hýbte sa viac a dbajte na dostatok spánku. Ak potrebujete individuálne poradenstvo, v Nitre je super centrum, ktoré sa špecializuje na úpravu hmotnosti a zdravý životný štýl. Držím palce! ja som dal dole cez 15kg.
Zmenila som zivot. Jem ranajky,obed a veceru. Niekedy poobede aj drobnost sladku (jogurt,tvar.kolacik a pod) rano a vecer mam 40-50min rychlej chodze. A raz za den podla apky cvicim s jednoruckami cca 20min. Zatial treti tyzden a 2,8kg dole. Nie vela,ale tymto stylom do leta dam tych 17kg dole. Jem vsetko,len som si to upravila. Rano toast so sunkou a syrom,jeden a k tomu nakrajam zeleninu. Potom obed,dnes napr zemiaky na kyslo a zeleninove placky, na veceru 2 palacinky. Jedna s dzemom a druha s trochou nutely. Pred chvilou som prisla z chodze a po sprche si dam uz len bylinkovy caj a ak by som citila hlad,dam si kusok syra ci uhorky
kamoška dávala 20 km denne pešo, do pól roka schudla riadne 😀
@majarumm nezamestnana?
@petulda333 nechcem strasit, touto stravou schudnes, ale idu ti dolu svaly. Ked skoncis a polavis v kontrole jedla, jojo efekt bude kruty. Chybaju ti bielkoviny.
@trnavacka vcera ano,bolo to take o nicom. To som dala len jeden priklad. Inak ich mam dost. Len som chcela povedat,ze to ide aj bez tabuliek a pod..
Fasting 16:8
Ja som takto od januára dala dolu 9kg. Nehladujem, nič nepočítam, žiadne kalórie. Odporúčam
@veronikakos wau super a pd ktorej ranajkujete
@diaszoky ja tiez masova nie som,ale zato mliecne produkty,syry a vajicka by som jedla stale 😁 aj strukoviny a orechy. To milujem
@queendixie zamestnana 😉
@majarumm zamestnany clovek co pracuje 8 hodin denne nepojde po praci 20 km iba zeby toto bolo jej zamestnanie
@queendixie ale pojde. Poznam muzov viacerych, s detmi, co rano vstanu o 4 a idu si odbehnut 15-20 km.
Pripadne idu behom do prace 15-20 km, tam sa osprchuju a prezlecu a domov potom autom, druhy den opacne.
Domatiez funguju s rodinou. Zena zase opacne, ide si svoje odchodit poobede od 5 do 8.
@queendixie kamoška chodí do práce pešo aj z práce, plus večerné prechádzky, čiže všetko sa dá keď človek chce ✌
Samozrejme bez pocitania kalorii 😂😂🤦🏼♀️ no tak v tom pripade si objednaj krabickovu dietu, nech vies aky mas prijem a vyberaj taku, kde su navysene bielkoviny. Vypocitaj si bazal a podla toho si vyberies krabicky.
@diaszoky
Ja to mám nastavené na 8.00- 16.00 TJ čas keď jem. Samozrejme stravujem sa zdravo. Menej sacharidov viac bielkovín a zeleniny. Mám aj nejaké knihy, kde je veľa zaujímavých chutných receptov. Ani nemám pocit, že mám nejakú diétu.
@queendixie kamoska chodila o 5 rano behat. A potom do prace. Vecer tiez beh po dedine
@veronikakos ta prva vyzera zaujimavo
chôdza miesto auta/autobusu, veľa čistej vody, zdravá strava...

@maddie1711 ano
Tam mas zahrnuty aj bazal aj aby si schudla aj to ze mas lahku aktivitu