icon

Ako dosiahnuť vytúžený zadok?

1. apr 2024

Ako?😭

Ako dosiahnuť vytúžený zadok?
Strana
z2
autor
1. apr 2024

@mrs_potato jeeej ďakujem za povzbudivé slova ❤️
Myslíš že by bolo vhodne pre mňa nájsť si trénera? Už je to dlhšie čo som necvičila a potrebujem aj jedalnicek na mieru

vikiki29
1. apr 2024

Určite cvičením takúto rit nedosiahneš. Ani keby si robila každý deň drepy s 20 kg váhami. Jedine implantáty, tak ale či ti stojí za to ohroziť svoje zdravie a život kvoli niečomu takému ohavnému…

blevka
2. apr 2024

Ja rozmýšľam, či vôbec môže ležať na chrbte...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ankare
2. apr 2024

Preboha, len žiadne operácie. Najmi si trénera a cvic. Toto je ale extrém.

mrs_potato
2. apr 2024

@autorka Ano, pozri si na IG napríklad dievča pod nickom Dory Kresanova, ona ma podobnú postavu ako ta slečna na foto. A jasne, s trénerom ti to pôjde lepšie. 🙂

mamamasama
2. apr 2024

@vikiki29 ak chceš vypracovať väčší zadok, tak treba drepovať minimálne so 80kg,nie 20. Veď 20 má len tyč bez váh😅😅😅

nikola81
2. apr 2024

Pozri si na JOJ-ke Spackane plasticke operacie. Bola tam baba presne s takymto zadkom. Dala si ho napichat injekciami, nelegalne - dostala ich 6x
Mala ho obrovsky ale v takom hroznom stave, sama hrca a priehlbina. Chirurgovia odmietli operaciu - zmensenie, ze by jej ho museli amputovat. Tak asi tak.

ibatanecnica
2. apr 2024

@yelena159 😂👍

vikiki29
2. apr 2024

@mamamasama no, pozrela by som si ako niekto kto nemá ani šajnu o cvičení drepuje s 80kg. Ja robím výpady s jednoručkami (2 x 8kg + tyče) a po pol roku spolu s proteinovými drinkami je zadok okrúhly, pevný, ale takéto proporcie určite nehrozia ani keby boli váhy dvoj-trojnásobné.

ibatanecnica
2. apr 2024

@vikiki29 prosím ťa aké sú účinné cviky na zadok. Ten môj je stále nejaký mľandravý, neforemný. Jedine výpady nemôžem robiť kvôli kolenám.

caroline_
2. apr 2024

@sheila121 veľa ženám aj mužom sa taký paci

caroline_
2. apr 2024

@mrs_potato asi tak, nie každému sa páči na ženách zadok ktorý sa nedá rozoznat od mužského :D

beronsche
2. apr 2024

@mrs_potato toto na obr.vyzera sexi? Sen kazdeho muza?
Dobry vtip..
Ano, pekny zadok sa zvycajne paci. Toto je ale extrem.
Aj extrem sa pacit moze, vzdy to vsak extremom bude.. asi ako kacacie napichane pery, ci 8- cky kozy na stihlej zene.

Autorka - pred tym, Ako sa nechas chirurgom vypchat, odporucam navstevu psychologa. Mozno nakoniec chirurg ani potrebny nebude.

katka700
2. apr 2024

Jedine fotosopom. Však si poriadne pozri tú fotku, medzi polky si môže uložiť pohár so šampusom 😂
Existujú gény ktorých následkom je veľké pozadie, ale to vyzerá inak a málokedy sa vyskytuje spolu s inak štíhlou postavou.

domak2
2. apr 2024

Bud implantáty alebo sa narodiť iným rodičom co to majú geneticky dane. 🤷‍♀️

nafka0483
2. apr 2024

@ibatanecnica Hip thrust. K tomu drepy, vypady, ale ja mam z hip thrustu po kratkom case fakt pekny okruhly pevny zadok. A to som mala taky placaty mlandravy 😅 zacni postupne samozrejme, ja uz teraz dvihnem aj 65 a viac kil, co je viac ako vazim.

ibatanecnica
2. apr 2024

@nafka0483 takvýpady nemôžem kvôli kolenu, pozriem čo je hip thrust, 😂 to netuším

nafka0483
2. apr 2024

@ibatanecnica Tak vypady a drepy nie, pozri ci by kolena zvladli hip thrust. Mozes cvicit na stroji alebo s cinkou.

domkakvet
2. apr 2024

Cvicenie vo fitku.

kiki68
2. apr 2024

Cvicenie a velke implantaty. Inak to nejde az takto

kiki68
2. apr 2024

@domkakvet toto az nepojde, Bude to vyzerat krasne , ale nie takto divne

kiki68
2. apr 2024

@nikola81 Tam sa sa normalne silikonovy implantat ako do prsa. Kim K., Jeffrey Star maju tieto implantaty v zadnici

Strana
z2