Ako dosiahnuť vytúžený zadok?
Ako?😭

@sheila121 anoo mne sq hrozne páči
Plastickou operaciou, hladaj BBL.
No len 2 spôsobmi, plastika alebo cvičenie s ťažkými vahami
V US pred pár rokmi predávali rifle s vypchavkami na zadku. Každá cernoska to tam kupovala 😂. Toto bude Photoshop. Zadok sa síce dá vycvičiť (odpoved na tvoju otázku), ale neverím, že niekto kto by tak makal v posilke na riti, by mal zároveň takéto ručičky 😜
Jednoducho.. prsia D a viac otočiť dozadu ... 😂😂😂... čo vám to už vyhráva načisto 😁😂😁👎👎👎
2 vankuse do rifli😅😅😅 pre pana jana, fuuuj
Drepy ,cviky s váhou myslym....ale toto je genetika proste.....
@mirkam3 je to real
Treba sa narodiť ako afroameričanka a cvičiť zadok s váhami 😂
To je katastrofa 🙈
Rozmýšľam nad operáciou.. tie cviky to by bolo nadlho
Na shein dostať vyplnené spodné prádlo obj to a vyskúšaj aspoň plastiku neolutuješ 🤣🤣
toto je tak nieco otrasne skarede 😀 Gulaty zadok si vies vyformovat cvicenim, ale ak nemas na to geny, tak az takyto ho mat v zivote nebudes.
Daj si tam voperovať dva medicimbaly.
fuj ... kto chce mat na riti dva cecky ?? sorry za vyrazy...
Vsak to sa po srani ani neutres
Pardon za vyraz, ale toto je uz moc 💩
Toto uz len ked sa niekomu paci ..😂...hlavne ze chlapi sa pri takych zenskych urco citia jak keby mrdali vodnu postel
@1ryba ale mne sa to páči nejde o módu.. vôbec sa neriadim v ničom módou
Presun tuku, alebo BBL, ak sa ti paci prave toto. Dalsia moznost je mat geneticky velku zadnicu, ktoru mozes pretvarovat do nejakej takejto gule vo fitku, ale vzdy to bude traslave ako huspenina, pokial nezmenis aj stravu. Posledna moznost je zacat cvicit a zaroven zdravo jest a mat pekny vysportovany zadok. 💪🏻
preboha, to fakt? takýto? strašnéééé
Drepuj; po roku môžeš vyzerať veľmi podobne! 🙂
Ja som súťažila kedysi vo fitness, viem o čom hovorím. V off-season je to jednoduchšie udržať, v diéte moc nie, ale vyzerá to sexy a kto hovorí že nie, tak klame 😅 resp. Každý muž s ktorým som ja prišla do styku bol hotový, takže ak to je tvoj sen, začni cvičiť a úprav si stravu, na plastiku zatiaľ nechoď! 🙂
Nikto normálny takú riť nemôže chcieť dobrovoľne.
@januska12323 to by ste sa čudovali 🙂

BBL 😂