Ako odolať jedlu?
Baby ako odolavate jedlu? Myslím tým sladké ( veľa) a takto
Včera som prišla domov z poobednej a doslova som zozrala dva chleby so šunkou a syrom a to som ani nebola hladná
Samozrejme do rána na váhe o kilo a pol viac 🙈 som zúfalá zo seba
@st_277 prosim ta, mas k tomu aj argumenty alebo len rada prezentujes vlastne domnienky ako fakty?
ja som mala stavy ze som nevedela odolat ziadnemu jedlu, furt som do seba cosi pucila, pomohli az tabletky hlad od naturalprotein
niekedy dost tazko a hlavne mam problem odolat sladkemu, ked ma prepadne chut tak si proste dam
vieš čo? Toto som mávala aj ja. Jednoducho bola chuť. Potom som si to ,,zrovnala a upratala v hlave ,, a odvtedy chuť nie je. jednoducho som sa nastavila tak, že to nepotrebujem, je to zbytočné, a tak odolám. Nedá sa to takto jednoducho napísať ale trvalo to dlhší čas.

"proste náhla chuť na niečo a neviem tomu odolať..aj keď som najedena"
Potrebujes nejake pravidla, podla ktorych sa budes orientovat, inak ta chut na "nieco" vzdycky dostane. A zase sa vratim k tabulkam. Budes mat evidenciu, kedy si co zjedla, kedy si "zhresila". Jeden den si das nieco navyse a druhy den to dobehnes, ze si nieco nedas a zjes menej, das si zdravy den (zelenina,...). A aj zaludok sa odriekanim ob den odvykne ziadat neustale mnamky. Ale kym nebudes vediet, co kedy jes, tak to bude chaos a budes zacinat stale od zaciatku.