Ako získať disciplínu v stravovaní a diéte?
Bohužiaľ pri úspešnom schudnutí ani nejde tak o druh diéty a športu, ale o tú disciplínu vydržať. Väčšina neschudnutí a jojoefektov je kvôli disciplíne že tí ludia nezvládnu vydržať to. Na tom to celé zlyhá. To je to najťažššie. Aj na šport si treba nájsť čas, vyjsť z komfortnej zóny, pri strave jesť veci čo nechutia. Neraz diéty končia aj na tom že nevydržia tie chute.
Tak ma zaujíma toto: Sú tí ludia čo prešli tými anorexiami, bulímiami, a pod. Nevyznám sa v tom že presne čo je ktoré ale mám na mysli tie kde vedome nejedli a schudli. Teda nie nejaké poruchy príjmy potravy a tak. No a že ako to tí ludia dokázali? Ja som ešte nemal možnosť sa rozprávať s nejakou pubertiačkou čo to robí. Len viem z počutia že dokážu také veci že napr. posmievajú sa jej spolužiaci že je tučná, ona sa zatne a prestane úplne jesť. A zaujíma ma ako tokáže odolať pokušeniu? Akú má mentálnu silu odolať mňamkám. Ja už len keď zacítim vône z pekárne, sa mám chuť prežierat. Takže to je o psychike. Zažil som obdobia keď som nemal peniaze a tým pádom mi neostávalo nič iné ako piť vodu z vodovodu a 3-4 dni čakať na peniaze… Takže viem aké to je 2 dni hladovať, byť úplne psychicky v prdeli že som schopný urobiť čokoľvek len aby som sa mohol najesť. Hlad je silný motivátor. Ale po treťom dni nastane taká úľava, prestanem byť hladný, a ustúpi aj to psychické nutkanie zohnať jedlo za každú cenu. Asi sa zapne v tele ketóza a je to prospešné keďže telo začne autofágiu a najprv spapá zápaly, škodné bunky a tak. Rozumej samočistenie. Aj v mnohých kultúrach sa spomína pôst ako prospešný. Ale ja nevydržím a dostanem sa k peniazom aj keby som mal zbierať kovošrot ako bezdomovci alebo vyťahovat z košov zálohovatelné flašky/plechovky. Takže kým žijem v krajine kde viem speňažiť aj odpad, nikdy hladovať nebudem. A práve preto obdivujem ludí že vedia hladovať aj keby nemuseli. Ako to robia? Ako to psychicky vydržia že si povedia od teraz nejem a prestanú jesť. Že úplne tým seknu. Však aj kolkí fajčiari či alkoholici chceli seknúť zo dňa na deň s cigaretami či pitím a väčšine sa to nepodarí. Vždy je za tým psychika.
@unbeholfen mimo tému ale z čistej zvedavosti...
Keďže tvoje príspevky sú vo fóre zablokované a neukazuje ich.. ale ukazuje ich iba na stene, že je založená nová téma... tak ty si tie založené témy z profilu vymazávaš potom alebo aj to ti robia admini? Minule si tam mal tému čo ma zaujímala a už sa k nej neviem dostať
@anonym_4e2505 a ja o tom ani neviem že mám zablokované témy. Urobís mi screenshot ako to vyzerá? Ak cez profil sa preklikneš, ukáže sa ti téma? Z profilu ich vymazávam ale z fóra nie. Ani mi nedošlo žiadne upozornenie by niečo adminom vadilo.
@anonym_4e2505 a ja o tom ani neviem že mám zablokované témy. Urobís mi screenshot ako to vyzerá? Ak cez profil sa preklikneš, ukáže sa ti téma? Z profilu ich vymazávam ale z fóra nie. Ani mi nedošlo žiadne upozornenie by niečo adminom vadilo.
@unbeholfen no takže ti to robia admini ... pekne odveci
Keď si klikneš na "Príspevky" tak tam ukazuje kto akú tému založil a ukazuje to aj v jeho profile.
Tvoja témy sú už odtiaľ vymazané, aj z tvojho profilu a v časti Diskusie a skupiny ich neukazuje - ani medzi novými ani medzi tými kde pribudol nový komentár
@unbeholfen no takže ti to robia admini ... pekne odveci
Keď si klikneš na "Príspevky" tak tam ukazuje kto akú tému založil a ukazuje to aj v jeho profile.
Tvoja témy sú už odtiaľ vymazané, aj z tvojho profilu a v časti Diskusie a skupiny ich neukazuje - ani medzi novými ani medzi tými kde pribudol nový komentár
@anonym_4e2505 ty vidíš príspevok? Vieš ho prečítať? Alebo ti ukazuje že tento užívateľ je zablokovaný?
@anonym_4e2505 ty vidíš príspevok? Vieš ho prečítať? Alebo ti ukazuje že tento užívateľ je zablokovaný?
@unbeholfen ty nie si zablokovaný ako užívateľ. Tvoje príspevky sú bloknuté vo fóre aby sa nezobrazovali na hlavnej stránke
@unbeholfen ty nie si zablokovaný ako užívateľ. Tvoje príspevky sú bloknuté vo fóre aby sa nezobrazovali na hlavnej stránke
@anonym_4e2505 jaaaj to je v pohodeee o to ani nestojím. Ja si len zadiskutovať chcem, to je hlavné. Nepotrebujem to mať na hlavnej stránke či v profile a kde všade ešte.

@unbeholfen mimo tému ale z čistej zvedavosti...
Keďže tvoje príspevky sú vo fóre zablokované a neukazuje ich.. ale ukazuje ich iba na stene, že je založená nová téma... tak ty si tie založené témy z profilu vymazávaš potom alebo aj to ti robia admini? Minule si tam mal tému čo ma zaujímala a už sa k nej neviem dostať