icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

petruska1212
5. máj 2013

Mozem behat ked som tehotna? Zatial len asi 2-3 tyzden ale predtym ako som spravila teh test tak som bola asi 3x na 5 km dufam ze sa nic nepokazi,

romanovic
5. máj 2013

@petruska1212 Ja som behala (a dokonca po IVF!!) do cca 6. mesiaca...

petruska1212
5. máj 2013

@romanovic a vladala si behat?

romanovic
5. máj 2013

Ano, ale kedze som za 4 mesiace pribrala 20 kg, nechcela som si znicit klby, tak som striedala bwh s chodzou...

miskap2111
5. máj 2013

Ja dnes 15km. Počasie super, bola som behať pred 9tou, takže nebolo príliš teplo. Celková bilancia odbehnutého za tento týždeň - 60km.

katpetdo
5. máj 2013

jaja baby po mesiaci som bola dnes prvykrat suvisly beh 30min cca 5,7km. Noha stale nie je 100%,ale ani neboli. Mam ale pocit, ze sa to zlepsuje. Uz mi netvrdne svsl, ani necitim tahanie v krizoch. SNad pomozu aj nove tenisky. Chyba mi poriadny beh, taky z tych dlhsich alebo rychlejsich, ale lepsie nieco ako nebehat vobec.

mirka907
5. máj 2013

Ja som k vcerajsej 15tke pridala dnes 14km...fajne bolo...rozmyslam co spacham v utorok a stredu..zajtra pauza..

katpetdo
5. máj 2013

@petruska1212 pokial si behala aj predtym a nemas ziadne problemy, tak mozes. behala som do cca 23tt, potom zacali problemy, ktore ale nesposobil beh. Keby bolo vsetko OK vybehnem este aj v den porodu, brucho mi vobec nevadilo.

sonca13
5. máj 2013

@opica No jak pozerám, tak pozerám, to ja tu s tými mojimi 5 km som na tom veľmi slabo... 😀 a to som si myslela,že OK dievča, ale keď tu čítam, že 10 alebo 11 km,tak fúha baby, klobúk dole.... Ja si tak 2 x obehnem dedinu a mám dosť... ale tak hovorím si, že aj to je niečo...

lenica81
5. máj 2013

ahojte dievcata, ked tu citam tie vase dlzky, tak ja som riadne pozadu... 😅 vcera aj dnes tych cca 5,5 km... to moje suchtanie... 😀 ale uz v nedelu si davam intervaly, sice len polminuty "sprintu", ak sa to tak da nazvat, po kazdych 5 minutach, a ovela rychlejsie mi to ujde... hadam potom nabehnem na nieco dlhsie... 😝 😀 😉

ste skvele motivatorky... 😵

opica
5. máj 2013

@sonca13 ale cosi.kazdy meter sa rata.ja tiez bezne behavam 5 az 7 km, na viac nemam cas.preto si uzivam,ked si najdem hodinku na dlhsiu vzdialenost.

lenica81
5. máj 2013

ale zas moj runkeeper dnes ma pochvalil za novy rekord... 😀

katka0210
5. máj 2013

@lenica81 ja som tiež na 5,4km momentálne a tiež mám runkeeper 🙂 niesi náhodou z Martina?

romanovic
6. máj 2013

Ja dnes asi 6km, budicek 4,00, stiahla som si All sports GPS, ale vobec mi to nemeralo vzdialenost, iba cas, musim to viac postudovat 😠

iconka
6. máj 2013

@romanovic ja pouzivam all sports gps a nie je problem 😉

zuzkanik
6. máj 2013

Dievčatá, vďaka tejto diskusii som sa aj ja konečne dokopala k behaniu. Nahovorila som aj susedu a občas sa k nám pridá aj moja 10-ročná dcérka. Keďže sme v behu začiatočníčky, veľmi nás motivoval 8-týždňový tréning pre začiatočníkov, ktorý som tu našla. Zo začiatku to bolo trápenie, ale môj posledný "tréning" som zvládla ľavou zadnou. Dnes sa už teším na "iba moju hodinku", kedy si vyvetrám hlavu a spravím niečo pre svoje telo. Aj keby sa mi nepodarilo zhodiť prebytočné kilá, mám neskutočne dobrý pocit a moja kondička sa po už po dvoch týždňoch výrazne zlepšila. Mám viac energia a omnoho ľahšie znášam aj psychickú záťaž. 😉 Obdivujem vás všetky, ktoré beháte 10 a viac km denne, túto métu by som chcela jedného dňa dosiahnuť aj ja. Zatiaľ si iba meriam čas a behám podľa svojho tempa. Ako motiváciu som si sľúbila aj nejaký ten prístroj, ktorý mi bude merať odbehnuté km, čas, spálené kalórie. Zatiaľ sa tým nechcem stresovať, ale ak máte nejaké osvedčené prístroje, rada si pozriem linky. Ešte raz vďaka všetkým, ktoré tu beháte pre svoje zdravie. 🙂

tilly
6. máj 2013

@zuzkanik ze? po case ani tak nejde o kilecka, ale o tu energiu a kondicku... to je paradicka.. len tak dalej 😵

a ked sme uz pri tych kilach... dnes rano som si davala suknu, nemala som ju dlho na sebe, lebo bola dost tesna a ledva som v nej dychala a dnes zo mna padla dole!!! hura

lenica81
6. máj 2013

@katka0210 nie, som etablovany blavak... 😉
@tilly tomu sa povie posun... 😉

lucia1181
6. máj 2013

ahojte babule,zacala som behavat aj ja,ide to tazko 🙂.behavam asi tyzden,vcera napriklad 6,4 km a cas ze 50 minut 😀.Verim,ze casom to bude o polovicu mensi cas 🙂.No,ale zaujima ma,po akom case,ked ste zacali behavat ste na sebe videli,ze sa nieco deje s postavou? U mna tusim zatial ziadna zmena.Mam 164 cm a 60 kg,tak by som chcela takych 7 kg dat dole a urcite spevnit postavu.Vraj beh je na to ako stvoreny,tak poctivo som sa na to dala 🙂.

maria1610
6. máj 2013

@lucia1181 nechcem Ťa znechutiť, no po týždni nemôžeš ešte čakať výsledky, skôr by som povedala, že váha Ti v najbližších týždňoch môže trošku stúpnuť (predsa sval je "ťažší" ako tuk), dôležité sú cm, beh v kombinácii s vyváženou stravou (5x denne, veľa ovocia, zeleniny, bielkovín, menej sacharidov) určite prinesú výsledky... Len to nebude na počkanie...

tilly
6. máj 2013

@lenica81 ano ano, tesim sa 😀

opica
6. máj 2013

ja dnes kopce,je to paradna zmena a zaroven neskutocny zaberak, vzdy ked mam moznost,tak sa snazim o kopce a vtedy zistim, ze vobec nie som taky uzasny bezec 😔 dokonca som musela kus aj slapst a nebezat.navyse som neskutocne citila lytka

romanovic
6. máj 2013

@opica jaaj, to muselo byt super! Ja ledva rano asfalt tu v BA, ano, t.esim sa, ze aspon to a cez vilend Strkovec, ale take kopceky...mhmhmmmm..,

ninison
6. máj 2013

@sonca13 @opica ja dávam 5km štandardne. Nepotrebujem chudnutie a dlhé behy ma tak neobjavia. Behám kratke trate lebo ma to baví a robí mi to dobre 🙂 veď to nie je téma vyhradená pre maratoncov 😀

ninison
6. máj 2013

@iconka @rozhanoviec ja som mala ten istý problém s runtrackerom, že mi nemeralo vzdialenosť resp mi nemeralo 0,44km za 42min beh. Neviete poradiť kocky? Behám na antuke kolečka a pri zapnuti vyhlásilo pure hod signál ☹

iconka
6. máj 2013

@ninison runtracker nepoznam, zatial pouzivam len ten all sports gps a som spokojna

sonca13
6. máj 2013

@ninison ja tiež behám, lebo ma to baví a robí mi to dobre na psychiku... na chvíľu vypustím z hlavy všetko... a potom prídem k malému opäť usmiata a zregenerovaná... 😎 a asi o tom to je 😀

sonca13
6. máj 2013

@opica ja tiež nemám toho času vela, mám malého, ten mi chodí spávať okolo 8 večer, muž príde domov o 7, tak sa rýchlo prezlečiem a utekám..nerada idem behať po 8 večer, potom som taká nadupaná, že neviem zaspať a len muža otravujem 😀 😀

romanovic
7. máj 2013

Tak ja som asi kylava. Dnes som si zapla len cas a meranie vzdialenosti nie. Ale vonku som bola o 4,13 a super vzduch, juchuchu!!!

opica
7. máj 2013

ja dnes o 9 v riadnom teple.piaty den in a raw a veru trapenie.obden 10 km som riadne citila.zajtra povinny oddych vramci cesty domov. ak bude u nas pekne,tak max bike s detmi.