Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
videla, dnes sa na to opytam viac
Ahojte, ukoncila som dietu a predam:
5x Vanilkový shahe
1x Toffee and Valnut Shake
1x Chocolate Mint Shake
1x Chocolate Orange Skake
1x Chocolate Shake
2x Peek and Potato polievku
3x Chicken and Mushroom polievku
8x kaša Maple and Pecan
7x kaša Apple and Cinnamon
4x tyčinka Malt Toffee and Flavour Chewy
9x Vanilla Flavour Rice puding
1x príchuť Golden Vegetable - zvyšok
1x príchuť Summer Berry - zvyšok
1x Mix a Mousse - na vyrobu pudingu zvyšok
Každý sášok predám za 2,50 Eura / 1 ks / povodna cena bola 3 eura /, príchute a prísadu na puding k odberu na 1 Euro / 1 ks / sú viac plné ako prázdne/
Uprednostím celú várku naraz, poštovné platím ja.
Ivana 0911 580 322
@ivka8787 Ahoj, takže to predávaš len všetko spolu? Ja by som potrebovala len instatny napoj, Chocolate Shake a dve tyčinky.
@ivka8787 aka je cena spolu?
100 eur, postovne zaplatim
@claudi2011 uprednostnim vsetko spolu
Schudla som 19 kg za 2 mesiace, baby ale chce to naozaj pevnu volu
ahojte dievcata, myslite si, ze pocas extra tyzdna je mozne jest kyslu kapustu? niejako mam na nu chut.
Ahojte dievčatá, ja som v sobotu začala štvrtý týždeň a mám dole 9 kg. Je to super až na polievky tie mi veľmi nechutia. Kupila som si ešte na dalšie dva týždne a asi budem pokračovať dalej. Je to supe každému čo to potrebuje vrelo odporúčam. Ak by mal niekto na predaj shaky, kaše alebo tyčinky tak kúpim za trošku lepšiu cenu.
baby mne polievky vôbec nechutia môžem namiesto nich jesť 3xshake Ďakujem 😀
@ivka8787 ty mas veru peknu zbierku 🙂
@ivka8787 ak smiem vedieť z akej váhy si vychádzala a aká je tvoja výška 😉
Ahojte prosim mate niekto na predaj cambridge ? Zoberem polievky shakey a tycinky .. ak mate aj vegetu..
caute, je tu niekto kto momentalne frci na cambridge diete? ja dnes zacinam a potrebovala by som nejaku partacku na povzbudenie
Ahoj Martinecka 🙂. Ja na nej už síce netrčím, ale držala som ju takto pred rokom. Poviem Ti len toľko, vydrž! Stojí to za to. Ak budeš držať poctivo, kilá pôjdu dolu veľmi rýchlo. Cca 3-4kg za 2 týždne čo nie je zlé. Budeš pozorovať každým dňom, ako sa Ti postava mení. Po jej ukončení som začala normálne jesť (a to som ani neprechádzala nejakým tým ukončovacím štádiom, lebo mi začalo skúškové a vtedy musím do seba tlačiť furt niečo, lebo mám nervy :D) a i keď ma okolie strašilo jojo efektom, pribrala som asi 2-3kg (pri úbytku 20kg). A to v podstate jem doslova čokoľvek, kedykoľvek a v akomkoľvek množstve. Samozrejme, tým sa nechválim len konštatujem. Ono by to tak ale byť nemalo, treba sa stravovať zdravo a hlavne cvičiť (ale to až po ukončení diéty, lebo počas nej na to nie je dostatok energie). Ochabnuté svalstvo (bruško po pôrode) žiadna diéta neporieši 🙂. Asi toľko odo mňa 🙂. A hlavne, žiadny ani ten najmenší prehrešok! Lebo potom to proste nefunguje :( (skúsila som). Podľa mňa výborná diéta, pre mňa osobne veľmi chutná (ochutnala som aj Expres a Nupo, ale to mi nechutilo). Jej nevýhodou je finančná náročnosť.
diky lucy1001, budem sa snazit. prvy den mam za sebou, myslim, ze to nebude az take hrozne. 🙂
@martinecka555 ahoj rada by som sa s tebou podporovala , ale az 8.10 idem na konzultaciu. Drzim zatial palce, potom tu napisem, ked zacnem dietovat.
@helika123 super, budem rada, ked sa pridas, ja sa zatial drzim, stvrty den a 3 a pol kila dole, takze sa mi to celkom zapacilo 🙂
baby normálne nad tým rozmýšlam mám herbalife, ale za poctivého dodržiavania som schudla ledva 1,5kg, nemám pocit, že jem vela, už som si to aj písala, čo všetko zjem za den a naozaj to nie je moc. ale motivujete ma parádne
Kolko ste schudli za 2 týždne aj ked sa to tak nedá napíasť a každá sme iná. Ja mám 33 rokov 170cm a kg radšej nie
Ahojte baby som tu nová, a už 3 týždne premýšľam nad CD.... dozvedela som sa o nej od bývalej kolegyni ktorý schudla 13kg- pôvodne chcela dať dole 5 kg
Zajtra som objednaná o 16:00, budem rada ak sa tu nájde nejaká spriaznená duša s ktorou sa budeme navzájom podporovať 🙂
@cencula ahoj, tak ja som za dva tyzdne schudla 6 kil- za mesiac 10. Celkovo za 7 tyzdnov 18 kil.Od 5 tyzdna som uz mala prechod na normalnu stravu.Teraz som 3 mesiace po diete a s vahou som sla este dole.Inac mam 50 rokov a zacinala som na vahe 88 kil, teraz chvalabohu 68
@cencula ja som pred par rokmi mala herbalife, ale na obed som sa nevedela dozrat, namiesto obeda som si robila uplne hody, dala som vtedy dole 4kg, ale na druhej strane musim povedat, ze som ich potom uz nepribrala. toto vyzera, ze to ide rychlejsie, zatial mam za sebou len 5.den, dole necele 4kg a uvidim, dam vediet
@123tana123 drzim palce, daj vediet ako ti to ide, ja som prve 2 dni mala pocit, ze sa to neda vydrzat, potom uz je to lepsie, ale dnes som bola na skoleni a isla som s babami do restiky, kde som slintala jak bernardin. aj vikend bol narocny, navarit rodine a ani to neochutnat, ale ak to mas v hlave poriesene, da sa, drz sa!
@1michelle1 to je super!
@didietka no ahoj, som zvedavá ako sa Ti darí, ja som bez CD od júna a zatiaľ som pribrala 2kg, ale zdá sa mi že sa rozožieram tak asi zase nabehnem, ešte nie som napevno rozhodnutá práve preto som zvedavá ako si na tom? chodím sem málo, vidím že aj Ty tak len dúfam že sa ozveš, teraz prebieha akcia 3+ 1 týždeň CD zadarmo tak ma to láka.
Pozdravujem všetkých chudnúcich s CD, držím palce.
martinecka555 ved práve ten týžden 3+1 to láka to je pravda a to potom kolko vyjde ked je táto akcia? ved normálne by to vyšlo 252 euro a takto v akcii by to vyšlo 189? láka ma to láka
martinecka555 tak ja rodinku zatiaľ (našťastie/bohužiaľ) nemám .... do reštiky moc nechodím fakt len raz za čas- prežijem to nejako, dala som sa na boj tak budem bojovať
Pred dvoma rokmi som držala už diétu schudla som 15 kg, pribrala som naspať 2kg. Dlho som premýšľala si sa mám dať na túto diétu a prišlo konečne rozhodnutie teraz keď som videla bývalú kolegyňu, keby sa mi neprihovorila ani ju nespoznám 🙂 tak poďme nato, teším sa strašne na dnešnú konzultáciu 🙂
(Neviem ako sa tu vkladá meno aby bolo zvýraznené, prosím o radu ;) ďakujem )
Ahojky,ja som zacala zase CD dnes 2den a chcela by som do decembra snad to vydrzim 🙂