Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@lenkaz357 kokteily su s prichutami?.za kolko?kokteily
kokteily su 1x maslovy, 1x cokomint, 2x toffee, 2x banan, 2x kapucino, 2x mango, 2x cokopomaranc, 4x vanilka. tycinky 3x cokomint, 4x brusnica, 3x citron. uprednostnim odber vsetkeho naraz.
uz to nie je aktualne
Ahojte cambričky, citam si vas, ale je toho tu kopec. CD som drzala min.rok nieco vyse mesiaca november/december - schudla som z 89 kg na 79 kg krasa.Potom nam prisli ozaj velke rod.problemi a ja som cez vianoce schudla bez CD na 76 kg. (moj ciel 70 ale ten naj 68 😵 )Od 15 decembra niesom na CD. Skoro 2 mesiace,som mala velmi zle obdobie.No uz pomaly sa dostavame do "normalu" a ja aj citim na sebe ze kg sa mi zbieraju...sáčky mam doma a dost..aspon na skoro 3 tyzdne...neviem sa zas nakopnut.Velmi som sa rozjedla ☹ ako mi nechutilo pri tych vsetkych problemoch...teraz? Ach jaj...zerem.Fakt. 🙄 🙄
Zajtra by som sa mala postavit na vahu a urcite ma vylaka...a pustit sa do diety. Len ci budem mat pevnu volu 😔 a najmä silu zacat...viem,ze prve dni su najhorsie...ale po tyzdni sa uz da na sebe citit vysledok.
Baby mam pocit ze chudnem menej ako som zacala papat tycinky a kase
@123tana123 je to možne , maju vyšši obsah KJ - je to vpredu na sačikoch vždy napísane, ja odkedy som ochutnala tyčinky dve - horšie som nejedla absolutne mi nechutia, takže ani mi nechybaju, z kaši som sa prejedla 😀
@liviaz
dnes idem za konzultantkou idem vymenit vsetko za kokteily
@123tana123 veru šejky nemaju chybu, z tych som sa ešte neprejedla.
@tamichloe Ahoj dietu držim 20dni 🙂 ale na začiatku som vela porušila no teraz ked sa moja vaha približuje k čislu 7 všetko dodržujem bez niakeho pocitu že musim zjest aj nieco naviac. 3sačky mi na ten jeden den uplne stačia 🙂 Na konzultaciu chodim každy tyžden, teraz 18.2 idem na dalšiu a velmi sa tešim 🙂 Tuto dietu by som odporučila každemu ja som držala už všelijake ale na cambridgediet nedam dopustit. Ona je naozaj zazrak 🙂 Ale zaklad je mať pevnu volu! 😀
@felycity no ja som ten typ človeka, že niečo jem dva tyždne a všetko sa mi začína hnusiť, napr. dukanovu dietu som skusala, na piaty den, som sa povracala - z kur. prs - a to ja maso uplne milujem a zbožnujem ale pat dni v kuse kur. prsia - ee. Ja ked nahodou nabehnem niekedy znova na tuto dietu, budem sa musieť silno snažiť aj psychicky aby som tie polievky ešte niekedy dala do ust. .... 😀
@123tana123 mne tie tycinky tiez nejak nerobili dobre v kg. A kase mi nechutia to jem cez zuby. Ine som neskusila len kokteily a polievky.
Tak koncom decembra som mala 76 kg. Dnes moja ranna vaha 80,3 ☹ ☹ hrozneee...alna to nakoplo.Uz som na kokteily a polievke. Mne nechuti ta zelenina...na desiatu a olovrant. Ste tu kt.nejete zeleninu? Ci mala by som...
kocky, mne dnes povedala konzultantka, ze radsej na troch jedlach pre rychlejsie chudnutie ako cambridge jedlo vynechat a dat si zeleninu.
mne chybaju posledne tri kilecka... dnes som sa uz aj odmenila, kupila som si krasnu kozenu suknu s vysokym pasom vo velkosti 38! juchuchuuuu! este tie 3 kg a budem v nej na jar krasna.
mne dnes dosla mrcha, tak ubytok na vahe nebol az taky ohromny ako minule... ale tak zasa nabuduce to bude super, ked sa hormony daju dokopy...
Ja ju cakam o dva dni a uz to vidim na vahe ....☹
@bianka...
ja som ju prestala jest lebo potom pomaly chudnes lebo ketoza sa ti pomalsie rozbieha ako ked papas len CD jedlo
Baby keď máte menzes tak vám váha stoji pri tejto diéte? Ci ešte aj priberiete?

ahojte, mam na predaj 16 kokteilov a 10 tyciniek. cena 75eur