Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@mucilienka nie nemôžu, mne povedala poradkyna tak - ak nevieš ktory syr môžeš a ktory nie, pozri si na obale cottage kolko sacharidov obsahuje a ak najdeš taky isty syr s rovnakym počtom g sacharidov, môžeš aj ten, ja jedavam iba cottage a tofu. Ja olomouc. ani nemusim kvoli smradku.. 😅
@liviaz ja som si prave myslela, ze ano, lebo ma velmi malo kalorii.
v porovnani cottage a tvaruzky , na 200 gramov maju tvaruzky raz tolko bielkovin ,,cottage ma 6 gramov sacharidu a tvaruzky len 2 . mohol by to niekto vyskusat a po zjedeni tvaruzkov zmerat ketozu :D tiez by ma to v celku zaujimalo,
@erika1235 tak ja skusim zajtra. Dnes uz mam po obede.
inak kocky, vraj sa moze pit aj ajurvedska kavicka, to sa tesim, lebo uz mam abstak. 😉
@mucilienka no to som nevedela, ja som si vždy myslela že je to tučny syr to nekupujeme tak neviem.
vyskusaj , som zvedava , a to je aka kava ? tvaruzky su vyborne na dietu , jeden z mala syrov ktore obsahuju velky podiel bielkovin a skoro ziadne sacharidy ani tuky , ja toho mam zasobu doma stale , do vsetkeho to dat , lubim to moc
Tak kočky ,ja už od zajtra začínam prechod na normálnu stravu,4 týždeň. 😉
A Vás všetky obdivujem,ako to super zvládate,toľko mesiacov,klobúk dole !
@erika1235 olomoucké syrečky
Názov potraviny v surovom stave 100 g (Proteíny) (Sacharidy)
olomoucké syrečky 30,00 2,00
Cottage Cheese (čerstvý syr) - Rajo 13,00 3,00
ahojte kočky rada by som sa pridala do diskusie.... od septembra nefajčím a pribrala som skoro 10kg ☹
som z toho nešťastná :( chvíľami som aj premýšľala , že začnem znova fajčiť.
stravu som nemenila jem to iste ako keď som fajčila nechápem prečo som tak pribrala ☹
----keďže som v minulosti úspešne držala CD rozhodla som aj teraz zatočiť s kilami
piatok idem do CD centra a od 1.3. začínam už sa neviem dočkať 🙂
plán je zhodiť tak 10-15kg 🙂
Babky chcem sa spýtať, ten cottage cheese jete len počas extra týždňa alebo bežne ? mám úplnú náhradu stravy, teda 3 sáčky + zelenina, tak či by som ho mohla...sa trocha obávam či nenaruší ketózu 😒
Dievcata ja s vahou stojim dnes rano 77,2kg zacala som brat lieky ako kazdy mesiac tak neviem ci mi prerusili ketozu alebo co sa deje .... ☹ som zufalaaa drzim uz 4 tyzden a este jeden mam ped sebou a potom by som chcela ist na prechod ....tak mi poradila konzultantka
Ako sa vam dari?
@mirus1205 iba ak nemozes totalne vydrzat, a aj to len 100 g
Dobre ránko baby ☺ Včera som stretla jednu známu a hovorila mi o CD diet že ona keď ju držala všetko rozbijala,úplne bola nervózna. Pýtam sa či je niaka z vás na tom podobné.. Pretože ja sa cítim najlepšie. Ale asi na každeho to inak funguje. ČI?
@liviaz
waaaaw ina zena je s teba perfektnee
@felycity no umna je to take iné lebo držala som od 25.novembra a zapomnela jsem na všetky naše rodinne oslavy a vianoce - proste blby čas som si dala, nevadi vydržala som do cca 22. dec. - to som dala z 81,4 kg dole na 78,9kg. Potom som jedla normalne - ale neprežierala som sa a vždy na ranajky som dala šejk. A od 11. jan. som znova a až doteraz - momentalna vaha 72,5 kg a asi tyžden a pol čakam kym prejdem tu nešťastnu 7mičku a ani tak skoro zasa neprejdem, lebo mam tesne pre m.... tak hadam sa mi to raz podari. Chcem už začať aj cvičiť konečne - nejak sa neviem dokopať. 😉
waaaaaw,
@liviaz krasny kus tela z teba teraz
ahojte kocky, nema niektora na predaj polievku sampionovu a kuraciu s hubami?
@mirus1205 ja som malinka napr. oproti @mucilienka ja mam iba 168 cm

@samanta36 ja mam pocit, ze este aj voda je na mne teraz nalepena.
kocky, olomoucke syrecky sa mozu?