Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@felycity ďakujem za odpoved,aj u mojej to vychadza tolko,3 jedla denne....
Ja som uz psychicky na dne,a zufala zo seba,z toho problemy s detmi,pubertakmi...no a ešte som na predlzenej s malou,to ma ubíja.... Nemozem sa pohnut od nej....este do konca roka,no neviem ako to vyriesim...
Keby dam aspon 15dole budem šťastná a nakopnem saa
@tamichloe no u mňa to bolo podobné, ked som bola na materskej tak som chodila pravidelne behať 8 km + dala som sa na dukanku, v priebehu 3- mesiacov som tiež dala -10 kg, ale ako náhle som nastúpila do práce ( sedavé zamestnanie) tak sa to začalo baliť, nestíhala som behať a ani som nevedela do držať stravu, samozrejme, že aj lenivosť v tom bola, mňa to ťahalo dole, bola som zo seba nervná, ja som typ, ktorému neprekážujú moletky a dokonca sa mi páčia, neposudzujem, ale ja sama som mala zo sebou problém, proste celé zle po psychickej stránke.... tak som si povedala, že skúsim....popri CD aj behám, síce už nie 8 km, ale aj 4-5 km je dobré + sem tam cvičím, brušáky drepy a pod. ( pri behu má i deti sprevádzajú oni idú na bicykli a ja bežím 🙂 . Vedľajšie účinky zatiaľ nemám, zatiaľ aj MS chodí včas tak uvidíme..., ale mneprv é kilá čo zmizli veľmi po psychickej stránke pomohli a naštartovali ma....Čo sa týka výberu, čo som tu prečítala, každá poradkyňa robí trošku inak, ale asi záleží aj z akej váhy ideš, ja som išla zo 77 kg a dala mi shake, vanil puding, rizoto a polievky + biela a zelená zelenina...1 deň bol zlý aj čo sa týka chute, ale po 2 dni to bolo ok a ja som si zvykla, mne chutí všetko okrem pepermintových príchutí, čo ja všeobecne nemusím a ten ryžovovanil. puding, inak ostatné mi chutí, len sa treba pripraviť, že je to menšie množstvo takže sem tam môžeš mať pocit hladu - vtedy sa to dá doplniť tou zeleninou...Vedľajšie účinky zatiaľ nemám a dúfam, že ani nebudú..u nás sa chodí každé 2 týždne aj stravu mi tak dávajú, 2 týždne komplet strava stojí 126 €, ak ti niečo nechutí môžeš vrátiť a vymeniť... mne dokonca povedala na začiatku, že ak nebudem vedieť držať, môžem to vrátiť všetko.... pokiaľ ťa to celé už psychicky ubíja skús, možno ťa to naštartuje...
baby ma tu niekto ochorenie stitnej zlazy ?
@erika1235 jaaaa,ale to vies!
Ahojte spolubojovnicky🙂 tak vstupna prehliadk a meranie za mnou. Dost zle vysledky mam. Zacala som uz dnes. Mam prvy shake za sebou. Som hladnaaaa. Pomoooc. A ani kavicku nemozem. Aku zeleninku ste jedli prve dni prosim? Musim nejako oklamat zaludok. Dik
@babuli Ahoj spolubojovníčka 🙂 ...no prvé dni sú hrozne ťažké, ale skús sa nejako zamestnať aby si na to nemyslela....Mne najviac chutí kaleráb a veľmi mi pomohlo, keď som si od poradkyne kúpila Golden Vegetable - nahádžem do hrnca zeleninu od výmyslu sveta (kaleráb, kapusta, kel, brokolica, karfiol, zeler, petržlen..) dochutím Goldenom a super polievočka je na svete 😀 ...a prečo nemôžeš kávu ? Myslím, že nesladená a bez mlieka samozrejme, by nemal byť problém 😨
Tak sa držkaj, uvidíš výsledky ťa nakopnúú 😉
@babuli No, myslim, ze sme tu viacere, co sme pijavali taku kavu (vela mlieka a cukor) 😁 Ale musela som sa naucit pit horku a bez mlieka, brrr. Lenže bez kavy by mna bolela hlava mala by som problem so zapchou (neviem preco, moje creva proste kavu potrebuju, to mam overene uz z tehotenstiev). Zatvorim oči a sup, vypijem ju na ex. Nie je to nic moc, ale po 7 tyzdnoch ma to uz az tak "neboli" 😀.
@babuli Ja som jedavala na desiatu tiez kalerab, alebo bielu redkovku, na olovrant pomaha ten vyvar z goldenky a zeleninky, ako pisala @mirus1205. Ja som si robievala len jednoduchy, jeden druh zeleninky (brokolicu, karfiol alebo z poru som si spravila cesnacku), som dala povarit do asi 4 deci vody a dochutila goldenkou a zjedla. Super to zasyti. Prve dni su tazke, kym sa ti stiahne zaludok, ale my sme to zvladli, zvladnes to aj ty 😉👍 Drzim palce.
Ahojte tak ja som kavu nepila ale dnes som dostala taku chut ze som si musela spravit.... vaha mi stale stoji, este idem tyzden potiahnut a potom hor sa na prechod 🙂
@123tana123 a kolko drzis cd? Kolko kg dole?
Aa zabudla som napisat vcera mi konzultantka povedala ze sa chudne 1 kg za tyzden pocas prechodu .... len tak informacne 😉 a kazdu fazu mi odporucila drzat 2 tyzdne a kupila som si uz aj CD kucharsku knihu aby som vedela co si mozem varit v ktorej faze, perfektna kniha odporucam
@babuli za 4 tyzdne - 9,3 kg..
No od roku 2013 je to - 26,5kg 🙂 (drzala som najskor bielkovinovu dietu, potom CD v oktobri 2014 a teraz vo februari som zacala znova 🙂
Baby tak ja konkretne som ju nedrzala, ale poznam pani co ano a ked som sa s nou naposledy v auguste stretla mala dole za 3 mesiace 18 kg. Zial ked som ju stretla asi tyzden spat, vyzerala, ze minimalne 10 ma spat, ale nepytala som sa jej otvorene, ze kolko pribrala.
Ahoj mimi1089,chcem sa opytat,kde si chodila na konzultaciu,kedže ja som z okr.Namestova a chcem začat s CD.dietou.
@123tana123 co stoji ta kucharka?
@mucilienka 10€
Baby ja by som nejedla zeleninu na vasom mieste spomaluje to ketozu 🙂 tak mi konzultantka povedala ak ste hladne napite sa 🙂
A zastavi bezkofeinove mlieko do kavy ketozu?
já piju kávu s mlékem a ketozu mám stále, asi jak na koho to působí.
@7104282570 ok dik. Ja som si dala bezlaktozove. Snad to bude ok
@babuli mlieko by sa nemalo ajekolvek pokial viem, mne tiez radila konzultantka dat vanilkovy alebo cappuccino shake par lyziciek do kavy no neskusala som. Tiez som naucena na kavu s mliekom aj ked bez cukru ale da sa to vydrzat pre mna aj bez aj ked si na tom az tak nepochutim.
@kor ja chodim do Martina, manzel je stadial a chodime tam casto, ma mi aspon aj kto deti postrazit kym som na konzultacii. Skus pozriet ich stranku maju tam vypisanych konzultantov podla krajov a v ktorom meste posobia, viem, ze isto su konzultanti v MT aj ZA, ci su aj niekde blizie veru neviem.
ahojte babky, ako je to z extra týždňom - nezastavila sa Vám váha počas neho alebo ste chudli ďalej ? 😕

@tamichloe ako píšeš, ja ked som bola doma na materskej tak som chodila pravidelne behať aj 8 km +držala som dukana, lebo mi to vyhovovalo, pekne sa mi podarilo schudnúť ( ja nepatrím k tým štíhlym a všetko musím mať vydreté), ale akonáhle som nastúpila do roboty tak sedavé zamestnanie spravilo svoje, pravdou je, že ani stráženie stravy nejak nebolo, skúšala som znova nabehnuť na dukana, ale nič to nerobilo, kedže ja s tým nedokážem vo svojom vnútri vysporiadať tak som si povedala, že skúsim, s tým, že som si vedomá, že si budem musieť vždy dávať pozor na stravu a športovať.... zatiaľ nemám vedľajšie účinky, dokonca aj MS mi prichádza na čas tak snád to bude ok....na 2 týždne je to 126 €, pokiaľ už sama vidíš, že to nejde tak to skú, minimálne ťa to pozitívne posunie vpred, je na tebe ako dlho to budeš mať.... môžeš skúsiť mesiac a uvidíš čo to spraví...u nás to funguje, že každé 2 týždne chodím za konzultantkou s tým, že ked som bola 1x tak mi povedala, že ak mi nebude chutiť, môžem to vrátiť... čo sa týka výberu, nie nemôžeš si čokoľvek vybrať, oni asi podľa hmotnosti zvážia s čím môžeš začať, možno ti dá 3 druhy CD ale bez zeleniny prvý týždeň a postupne ti bude pridávať, je to individuálne u každého (podľa mňa záleží z akej hmotnosti ideš).
Co sa týka jedla - neviem, každá tu píše niečo iné, ja som si zvykla aj ked prvý krát to bolo zlé, ja jedine co nemusím si tie pepermint príchute a ryžový puding, ostatné mi chutí či je to poleivka, rizoto, špagety, shake ... ale skús to, pomôže ti to hlavne psychicky a naštartuje ťa to