icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

aduskatt
6. nov 2012

@magor12 len nechapem suvislost🙂 ze preco si mi povedala, ze podla toho, kde byvam🙂 asi som unavena🙂

aduskatt
6. nov 2012

@magor12 ved ti pisem, ze brat zhodil zo 117 na 80..........

magor12
6. nov 2012

to asi ano si unavená!! podla toho kde bývaš tak si kukni v kontakte že kde su najbližie ženy ktoré robia konzultácie v mestách!! a brat schudol?? chlapi schudnu ovela skôr ako ženy!!

dasiacik
6. nov 2012

@magor12
Ahoj 🙂 Neviem ako ostatné,ale kokteil,ktorý som ja spomínala je koktejl - 550g
Veľmi rýchlo sa pripraví a naviac výborne chutí. Prípravok je bohatým a vyváženým zdrojom živín dodávajúcich organizmu pocit plnosti a naviac dodávajúci organizmu okamžitú energiu na dlhú dobu. Obsahuje vyvážené množstvo vitamínov, minerálov, bylín, sójového proteinu, karbohydrátov, rastlinných sacharidov a vlákniny, ktoré organizmus dokáže ľahko vstrebať a využiť.Tento lahodný kokteil môžete pripravit kedykoľvek a kdekoľvek jednoducho a rýchlo. Na výber je päť príchutí - vanilková, čokoládová, jahodová a tropické ovoce a cookies.S týmto prípravkom máte istotu, že každá porcia obsahuje dostatok živín, je lahodnej chuti a svojími 170 kaloriami (vrátane 250ml polotučného mlieka) plno uspokojí vaše potreby.
😉

aduskatt
6. nov 2012

@magor12 ale ja nezhanam nikoho, kto robi konzultacie🙂 ja skutocne nemam chut chudnut, ja som len dala link na stranku, lebo baby to pytali🙂 chcela si osobne skusenosti, tie sice nemam, lebo nemam za potreby vyzerat ako kost🙂 ale z mojho najblizsieho okolia tuto dietu drzal brat aj mama, obaja schudli, brat 30 kg a mama 15 za dva mesiace

magor12
6. nov 2012

@dasiacik
tak super tak hod sem kde sa to dá objednat a kolko to stoji??

dasiacik
6. nov 2012

@magor12
Nerobím reklamu 😉

magor12
6. nov 2012

fúha tak potom nedráždi 🙂 🙂

mirus1205
6. nov 2012

@voskovka ahoj, prosím ťa kde konkretne v KNM, je to nejaky salon alebo nieco take ? 🙂

borrka
6. nov 2012

@voskovka mam znamu a tá bola u dietetologicky na starej turej, tam aj chodí na kontrolu, ja tam chcem ist tiez ale nemam ešte na nu cislo

borrka
6. nov 2012

@adrienab dobrý den, chcem sa opytat, pisali ste ze ste uzivali cambridge diet a ste diabeticka, ja som tiez a chcela by som to skusit, nemali ste ziadne problemy s cukrom? 🙂

voskovka
7. nov 2012

@mirus1205 ta pani ma hotel kriván konkretne jej muž a ona v tych priestoroch tam funguje

voskovka
7. nov 2012

@magor12 pozri ja sa netajim ze kolko som zaplatila fakt mesacne 63*4ˇ=252eur a ty budes tak nasytena ze na dalsie jedlo ti nepride chut kazdy sacok obsahuje 33% dennej dop davky vitaminov mineralov atd...tato strava vznikla na zaklade poznatkov co robili stravu pre astronautov...tato strava nie je na dlhodobe uzivanie.nakolko sa rychlo schudne a idu hlavne tuky dole(co sa musi zakazdym zaznamenavat a vazi sa to na spec.vahe) ale co je strasne dolezite a zlozite stabilizovat vahu prechdom na normalnu stravu.
funguje to tak ze 3 tyzdne uzivas toto a potom extra tyzden kde si das aj normalne jedlo aby zaludok si nezvykol na tuto stravu moc.takze podla mna je to super....
ja zacinam znova od piatku....pani je taka ochotna ze mi do donesie domov a potom uz musim ja chodit povinne na merania....

veronika59
Odpoveď bola odstránená
voskovka
7. nov 2012

@borrka a dalsia super vec nie ste v tom samucke same ako na niektore diety ktore potom aj tak vzdate...ona je hociktoru hodinu na drate....a ja som mala krizu na 11 den a poviem vam s placom som stala pred plnou chladnickou a chcela sa "nažrať" vsetkeho co tam prislo...ale ona mi to vyhovorila a potom to bola bomba...motivaciou je rucicka na vahe ako ide dole...po dalsie je dolezite pit vela prevela aby toxiny a vsetko co ide prec malo ako ist....aspon tie 3-4litre povinne co je navyse jke len k dobru...caj mi dovolila raz denne...a kavu mi dovolila ale nepijem....no a vecer ist radsej skor spat aby to nikoho nepokusalo k jedlu...a neuverite ako mi bolo dobre.kopec energie nebola som unavena lahsie sa mi pracovalo....

mirus1205
7. nov 2012

@voskovka a mohla by si mi na nu prosim ťa dať nejaky kontakt...teda ak by jej to nevadilo...bývam pri Žiline, tak by som to mala celkom blízko 🙂...

voskovka
7. nov 2012

@mirus1205 0918305540 nezabudni spomenut ze som ti dala cislo lebo ona moc nema rada rozdavanie len tak....ze sme sa o tom bavili...ok? a hlavne jej zavolaj ak sa chces s nou porozpravat na konzultaciu lebo ma toho vela prevela...(teda vela klientov)

mirus1205
7. nov 2012

@voskovka ok, ďakujem pekne...si zlatá 🙂

borrka
7. nov 2012

@voskovka ahoj, mozem sa opytat kolko si schudla?ja by som tak 10 kilov potrebovala, ale písala tu jedna ze je diabeticka a aj ja som a ze jej dovolila jest veceru nejake to maso a zeleninu, vyzera to spolahliva dieta, len dufam ze ma nedostane hlad alebo chut na nieco ine 🙂 😀
referencie su pekne, chcem zajst na staru turu jednej a spytat sa, je tam nejaka odbornicka, len dufam ze toho nema vela

adrienab
7. nov 2012

@borrka Ano som diabeticka, pred tym ako som zacala s cambridge diet brala som na cukor dva druhy liekov. Obcas, hlavne ked som isla do fitka, tak po cviceni som mala hypoglykemiu. To cvicenie mi dlho nevydrzalo :D. Som trochu leniva :D. Mne kvoli tejto cukrovke kazali jest sacky tri krat denne a veceru som mala povolenu nejake masko so zeleninou, aby som nedostala hypoglykemiu v noci. Lieky, ktore som brala 3xdenne pred jedlom som obcas musela vynechat. Neskor, po kontrole u diabetologicky mi tato tie lieky uzivane pred jedlom vysadila a dnes uz beriem lieky len jedny a to rano a vecer. Teraz akurat uvazujem, ze si zase hodim mesacnu kuru a potom sa vratim k stravovaniu podla Norbi Update.

borrka
7. nov 2012

@adrienab dobrz, ja som diabeticka ale si picham inzulin tak preto som sa pýtala ci vam dovolili to papkať. ja by som chcela schudnut ale nejde to, chodila som do fitka ale po cviceni i ked som sa moc nenamahala mi padol cukor, a potom som zjedla vela sladkeho, a stale si myslim ze to teda nema vyznam, ale mam aj strach z nizkeho cukru, po porode som aj padla do komy a ledva ma akoze yachranili, preto moc necvicim, zjem minimum a kila nejdu dole. chcem sa objednat na tu cambrich dietu a uvidim co mi povie ta odbornícka. kolko ste to brali a kolko schudli, a preco zese chcete nabehnut natu dietu, ste akoze pribrali ci preventívka 🙂
inak ste boli spokojna s dietu

adrienab
8. nov 2012

Ja som to brala tri mesiace a schudla som 19 kg, ale s tym, ze som jedla tu veceru, aby som v noci nemala tu hypoglykemiu a sem tam som zbodla aj nejaky ten suchar a ovocie :D. Keby som jedla len tu cambridge, tak zrejme schudnem viacej. Nepribrala som, ale este som dala dole na 30 kg s Norbi Update, to je tiez zamerane pre diabetikov a tym si drzim cukor. Zrejme budete musiet znizit davky inzulinu pri tejto cambridge. Ale to vam urcite poradia. Ja mam este co zhadzovat, tak preto chcem dalsiu kuru. Pekne pomalicky. Tuto cambridge totiz nemozete uzivat dlhodobo. Treba vyskusat.

cutty
8. nov 2012

Ahojte chcem sa spytat, ci neviete kde na vychodnom Slovensku je poradna Cambridge diety. Napr. Kosice, Presov...Neviete niektora? A ako dlho sa tato dieta uziva ? Aky je cca mesacny ubytok na vahe? Dakujem Vam.

dietis
Odpoveď bola odstránená
tatianamaison
8. nov 2012

@cutty ahoj,pozri
www.vidastudio.sk%2Fkontakt.html&h=fAQHVN4Ob
dnes otvarali studio v ke,pa

evka3231
Odpoveď bola odstránená
michaela1907
9. nov 2012

@voskovka
Ahoj ... potešilo ma, že si takto obšírne napísala 🙂 Ja som dnes na 3. dni Cambridge diéty. Pani a jej vstupná konzultácia bola fajn. Chcela som sa spýtať, ako rýchlo išli kilogramy dolu (za predpokladu, že dodržiavam 3 dávky jedla a nič iné a veľa pijem). Koľko si držala diétu a z akých výsledkov sa tešíš. Potrebujem trošku povzbudiť. Krízu som mala len prvý deň, kedy ma bolela hlava, zrejme od hladu a bola som unavená. Išla som si ľahnúť a druhý deň už to bolo ok. Dnes končím tretí. Dúfam, že to zvládnem a pôjdem na svoju pôvodnú váhu. Mám 92 kg, chcela by som svojich pôvodných 60 kg.
Ďakujem.

voskovka
9. nov 2012

@michaela1907 miska no to uvidis sama hlavne sa dohlupa nevaz ako ja lebo to demotivuje...radsej tak 1-2xza tyzden. a uvidis sama mne prvy mesiac dalo dole 8kg...hned som aj oblecko menila...

mirus1205
10. nov 2012

@voskovka tak už mam na utorok dohodnutú prvú konzultáciu 🙂....od stredy chcem začať, tak držte palce 😉