icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
12. apr 2016

@stellina1982 spocitala som, teraz 14ty tyzden

bianka...
13. apr 2016

Tak v pondelok konzultacia a vcerajsok som si poazila a riadne. Vaha ukazala 73 kg a zacinala som na 89. Takze je to super. Za posledne 2 tyzdne minus 3,5 kg tukov a uz som v dobrych polickach na grafe. Mojim realnym cielim bolo 70 kg . Takze za chvilu tam budem. Len musim sa zas nastartovat. Tato dieta je tazka, ale jedina kt.sa sa dokazala nastartovat sa.

luciarichard
13. apr 2016

Pitný režim 😀

luciarichard
13. apr 2016

Tak naberám odvahu a pridávam foto ... na mne tie ubúdajúce kg nejak nie je vidieť a možno len blbá fotka 🙂 Ale ja ich cííítim

mimi1089
13. apr 2016

@luciarichard ale coby nebolo 🙂 ja vidim na vsetkych troch ubytok 🙂 super, len vydrzat 🙂

bielalalien
13. apr 2016

Ahojte baby, pridávam sa k vám, momentálne mám piaty deň. A potrebujem sa nejak motivovať, budem rada ak pôjde so mnou do toho niekto.

Hladná nie som, len akási bez sily, chute sú neustále ale to preto, lebo som pažravá a milujem jedlo a po nociach snívam o rožkoch 🙂

Ako sa darí vám?

ria341
13. apr 2016

@bielalalien tak to sme na tom podobne. Ja mam dnes 8den a zatial zvladam, tak verim, ze to spolu dame ☺

tamichloe
14. apr 2016

baby som na 7t cd, za dva dni 2kg dole......mala by som sa tešit......prepačte potrebujem si vyliat srdce pondelok sme dosli z nemocky (4.4.),bolesti brucha vysoke crp 104.....kleslo tam bez akychkolvek liekov,štvrtok 7.4. teplota do pondelku 37,2,pondelok detskej crp 2,takže nič jej neni,utorok (12.4.) večer velky plač,nedalo sa jej prehltat,teplota do rana som zrazala 38,5...zase na brucho sa stažovala...včera doktorka od pol 8 rana domov sme prišli o 14h,obehli sme detsku,chirurga,sono,naspat detskej....v teplote 38,co jej vybehla počas cakania u lekarov, a to ležala na lavici,kym sme prisli do poradia.......crp 37....najlepšie na tom je nechce lieky,musim sa jej prosit,nechce si dat nos vysniakat huči ako pavian......do rana zase kasel.....zase reve ...baby som z toho na prasky...ja ked mam deti chore,ja som z toho ešte viac chora.....☹....ona je celkovo odkedy je na diete taka hyperaktivna,živa,panovačna.....reve viac ako ked bola babo,ked nie je po jej.....prepačte,až Vas to obtažuje ☹

ria341
14. apr 2016

@tamichloe jaj tak to mi je velmi luto, uplne Ta chapem lebo ja ked su deti chore som tiez zufala. Prajem Vam skore uzdravenie 😚

jarhal
Autor odpoveď zmazal
felycity
14. apr 2016

@tamichloe myslím, že toto pozná každá z nás čo máme deti,ale ak to už takto zachádza ďaleko tak či sa ti to páči alebo nie budeš musieť byť tvrdá na ňu čo sa týka liekov, pohroz jej, že nabudúce ostane v nemocnici a tam už maminka nebude ( neviem ako staré máš dieťa), my sme mali tiež problém, že dcéra mi odmietala prehltnúť tabletku to bol boj..., ale podarilo sa... držím palčeky nech je lepšie a nech aj ty sa upokojíš a môžeš v pokoji pokračovať s cd 🙂 a v pohode, myslím, že sme tu na to, aby sme sa vedeli podržať aj v hektických situáciách..

mimi1089
14. apr 2016

@tamichloe kludne sa vyzaluj aj na to sme tu 🙂 zvladas to super, ja som nervozna a to len malemu idu zubky a je chudacik cely uplakany, si ho ani nespoznavam lebo on je inak flegmos usmiaty stale. neboj je ubolena, vycerpana z choroby urcite ju to prejde. Tie lieky nezavidim ale, no ci sa paci alebo nie treba ich dat bohuzial. Drzim palce nech je chorobka coskoro za vami!

liviaz
14. apr 2016

@tamichloe ak ta poteším, môj olino reve odkedy sa narodil, a reve furt - má 7 rokov 😀

luciarichard
14. apr 2016

@liviaz boože to hádam nie ja som sa tešila že chalani nie sú urevaní ... ja že len baby 😀

liviaz
14. apr 2016

@luciarichard myslim že chalani viac ako baby 😀

lovelly26
14. apr 2016

@liviaz suhlas 🙂 nas maly ma 6 a je schopny sa rozplakat aj kvoli pavucine ... 😀

liviaz
14. apr 2016

@lovelly26 náš sa nebojí ničoho - čo sa týka hmyzu - okrem včely - tá ho poštípala do krku, na to nezabudne, on je skôr taky upískaný a upípaný - proste urevaný 😀

tamichloe
14. apr 2016

@jarhal to staršia takmer odpadla pri odbere?držte sa 🙂

Baby,dakujem Vam všetkym za podporu a mile slova. Ja viem ,každa mame svoje trapenie s detmi, a aj ine problemy....
@liviaz ved aj ona ma už dost 5,5roka 😵

liviaz
14. apr 2016

@luciarichard ale je to vidno najviac zo strednej foto si perfisna inak vobec by som ti netipla tolko kg podla foto som myslela ze menej

luciarichard
15. apr 2016

@liviaz ani ja som netušila že mám toľko kg myslela som že mám o 10 menej, len doma pokazená váha a keď som sa u konzultantky odvážila tak som mala chuť plakať 😒 Ale akoby povedal môj známy že veď len tvoje prsia musia vážiť 20 kg 😀 😀 😀

lovelly26
15. apr 2016

@luciarichard vidno to paradne 🙂 a vsade ... tie prsia to je ina kategoria - tebe aspon pekne zostali ale mne nic z toho ... uz pomaly aj sportove podprdy su mi velke 😠 tisko zavidim ... plastika ma neminie ked este dam ten zvysok .. troska lutujem ze som sa neodfotila na zaciatku dala by som foto aj ja aby si videla aka si pekna 😉

tamichloe
15. apr 2016

@luciarichard
@lovelly26 aj mne najviac zisli prsia-9cm a pás 4cm,a to som nemala ziadne mega kozy,normalne😉

liviaz
15. apr 2016

@luciarichard ale vidim že ešte zostali dost velké 🙂 ty sa máš 😀

luciarichard
15. apr 2016

@liviaz Mne prsia nejdu dole skoro nikdy ... veď ja nosím veľkosť 85 F ... a veru by som chcela aspoň dve tri čísla menšie ..

liviaz
15. apr 2016

@luciarichard každy chce to čo nemá, ja by som potrebovala ani nie zväčšiť ale korekciu - lebo však ma vyťahali obaja 😀

luciarichard
15. apr 2016

@liviaz Tak ja si myslím že ak schudnem to čo by som chcela a aj vekom bude nutná korekcia ... 😒

lovelly26
15. apr 2016

@liviaz presne aj ja velkost mi nevadi ale po dvoch detoch to je vysacka 😆 A zistila som ze jedno mam o dost mensie ako druhe asi to prezistim aj u lekara

bubu37
15. apr 2016

@luciarichard ja som mala 85 F-G,fakt záťaž na chrbticu

mucilienka
15. apr 2016

@luciarichard pozerala som si tvoje fotky... ty si tak kraaasna zena!vaaazne!

mucilienka
15. apr 2016

Koculkyja som uz skoncila,drzim sa. Uz vas iba citam... a fandim vam

@liviaz
@mimi1089 holky,ide vam to super