Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Baby? keď si dá človek 2 dcl bieleho vína, tým sa mu preruší ketóza, že? Alkohol v žiadnom prípade? alebo máte niektorá iné skúsenosti. ďakujem za info
Ahoj dievcence, drzala som CD pred 2 rokmi a zial, kvoli urazu som pol roka lezala ☹ a vsetko som poctivo nabrala spat. Teraz som konecne prestala riesit nohu a chcela som zacat s CD, ale ziaden odkaz, ani stranka nefunguje, vyhodilo mi to len cesku CD. Co sa stalo???? Skoncili?
Pozeram forum dozadu, rozpravate o CD, ale kupujete nutrifood. Je to to iste, co CD? Aj chutovo a vysledky su porovnatelne s CD? A preco sa Slovensku CD skoncila, ked u Cechov funguje? Vela otazok, prosim, vela odpovedi 🙂 .
@evusikba teraz je miesto Cambridge http://nutrifood.company/
Dievcata..idem skusit Zenea dieta,taktiez sa jedna o bielkovinovu dietu,tym sa dostavate do ketozy...su akciove balicky,idem skusit..CD som drzala pred dvoma rokmi a schudla som...toto je na takej istej baze...64 ks /3 tyzdne / je teraz akcia za 105 eur..podstatne lacnejsia..drzala ju niektora ????? Recenzie ma vyborne
@laskavesrdce to neviem...ja som si teraz objednala speeddiet a jeto teda grc 😝 ja uz nejdem skusat nic ine ako cambridge, ten je chutny
@bubu37
Dakujem velmi pekne za odpoved, uz som to pochopila, aj si pozrela kontakt. Jezisko mi, dufam, prinesie nejake korunky, tak sa od januara pridam. A este, prosim, dievcata pisu, ze koktaily nie su take dobre ako boli v CD, Tebe ktore prichute sadli, lebo ja som fungovala viac-menej na koktajloch? Nech sa Ti dari 🙂 🙂
Baby nutrifood je cenovo ako? Kokteily a jedla maju rovnaku cenu?a ako to vychadza?zatisl som mala len cd.
@stellina1982 http://nutrifood.company/produkty/#tab-14671931...
coskoro ti odpišem , no riešim ine veci,neboj nezabudla som na teba
@stellina1982 kokteily hlavne jedla aj polievky stoja 2,9€ a tyčinky 2,5 € 🙂
@tamichloe vsak ja cakam a cakam 🙂 ja ze si zabudla🙂...
@stellina1982 nezabudla,mam toho veeela 😠
Mam na predaj 25 porcii Speediet
Ahojte.. Je tu niekto kto zacina s CD? Ja dnes. Pred 1,5 rokom som ju držala a za 14 dni som schudla 8 kg. Ozvite sa. Ja som vydržala na sackoch len vďaka podpore na tomto blogu🙂
@mimus123 a ako planujes dat Vianoce?
Ahojte babky,nema niektora z vas na predaj CD sacky alebo uz teraz nutrifood ? 🙂
Za dva dni 2,5 kg dole. 😀
Ahojte mam problem cez den uplne s prehľadom vydržím vobec nepociťujem hlad ale vecer hroza , normalne ma trasie, nemozem vobec zaspať ob hladu, vzdy poruším a nieco zjem 😔😔😔😔😔som zúfalá co mam robit???prosim poraďte
@kiristinka1
@kiristinka1 ahoj ako si prekonala hlad ci chut na sladké , velmi sa snazim a nejde mi to az ma trasie vecer😢😢😢😢

@bobula8 Ďakujem za odpoveď