icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jaccop
3. jan 2017

Supis, dam vediet, zajtra , dnes to rozoberiem,nebudem mat cas testovat ..supnem zeneu v behu ..a zajtra napisem 🙂 drzim palce! Aku mas startovaciu vahu a ciel??

milandr
3. jan 2017

Kočky z trnavskeho kraja pokial mate zaujem o Nutrifood, siroky vyber polievok, shaekov, hotovych jedal a tyciniek....

jojina21
3. jan 2017

@jaccop chuťovo,protein.prášok naberies odmerkou a dáš myslim 2 tabletky s príchuťou,hnus chute...fakt,ako vypijes ,ale chuť...neporovnavala som založenie,ale chudla som rovnako rychlo ako s CD

jojina21
3. jan 2017

Inak som počula,že česká CD si bude vyskolovat svojich poradcov a vráti sa späť na Slovensko....kiežby 😉

jaccop
4. jan 2017

@stellina1982 Bre ranecko, polievka syrova..fajn, celkom ok, ti sledke..blee..ale isla som rano o 5 ej v snehu, tme..pomalicky som to dala :D

stellina1982
4. jan 2017

@jaccop ahojky ja som zatial mala kasu karamel a smotanovu mne celkom chutia tie prichute a davam iba polku tabletky celkom mi to staci.na veceru som mala omeletu tu hubovu ale urobila som z tej zmesy akoby 4male placky.aj to celkom uslo.a dnes na obed chcem vyskusat tu polievku.uvidim co to bude za zazrak.napoje si nechavam ked nastupim do roboty ze iba mixnem.

mucilienka
4. jan 2017

@stellina1982
@jaccop kocky o akych tabletkach pisete?

jaccop
4. jan 2017

@stellina1982 Tak super, takze drzim vsetky palce..ak dodrziavas ide to pomalicky po dni smerom nadol ..a po tyzdni je to fajn 🙂 ja som pol tabletky supla do napoja...viacej nie 🙂

jaccop
4. jan 2017

@mucilienka Ahojky, ten cesky dodavatel KetoFIt ma ked to tak jednoducho napisem - cistu kasu, cisty napoj a das si do toho prichut podla seba, pol alebo 1 tabletku

stellina1982
4. jan 2017

@mucilienka ahojky tieto produkty kase drinky su take ze bez chute a k tomu si mozes vybrat chut ktoru preferujes a ta chut je akoby v tbl.1tabletka sa moze rozpolit a pouzit na dvakrat.chute su rozne ja mam rada mliecne smotanove tak som si objednala karamel esspreso maslova chut su aj ovocne a pod.zarobim si kasu a supnem do nej polku ochutenej tabletky podla nalady na co mam chut a hotovo.je to zdlhavejsie sporovnanim cd kde si si vybrala drinky v oblubenej chuti a tie uz boli zarobene.

stellina1982
4. jan 2017

@jaccop uz mam za sebou aj polievku a prezila som 🙂 🙂 🙂

mucilienka
4. jan 2017

@stellina1982 a chutovo je to v porovnani s CD ake?
CD sme takto prdd rokom drzali spolu 😉

stellina1982
4. jan 2017

@mucilienka ano spolu?ach ju ja som tu vahu neudrzala a hlupostou a depresiami sa mi nejake kila vratili spet.aj sa bojim odvazit....no chutovo co ti ja viem.napr.cd polievky mne osobne nechutili vobec a frcala som len na drinkoch kasickach cestovinach.a teda 3sackoch denne ale som picitovala veru hlad.tu este neviem porovnat lebo sackujem len od vcera kasa mi chutila hoci cd kasa mi chutila viac vnej bolo citit akoby ovsevne vlocky tuto ked zarobim tak vyzera ako zemiakova kasa teda pidla toho aku hustotu preferujes mozes aj redsiu aj hustejsiu zarobit ale prirovnam to ku taj zemiakovej kasi.chutovo mi vsak chuti nakolko som si objednala len chute ktore mne vyhovuju.cize karamelova chut ok.a maslovo smotanova tiez.mala som aj omeletu aj ta bola jedla a polievka pitna 🙂 mam vsak pocit ze tato strava ma dokaze zasytit asi na dlhsie.nepocitujem prilisny hlad zatial.uvidim ako to pojde dalej....

stellina1982
4. jan 2017

@mucilienka tu ocenujem vyhodu aj tu ze mas 5jedal za den.planujem vsak fungovat na 3-4jedal a v pripade velkeho hladu si dam este jedno jedlo ale podla potreby.pri cd to bolo 3jedla a dost a ja som bola dost hladna veru.

Uvidim ako to pojde.preskusam viacej diet podla toho kde bude aka akcia🙂 ale dlhodono to neplanujem drzat.hoci tato dieta je robena vraj pre zenske telo...no uvidim ci zmizne celulitida a vrasky 🙂hehe

bubu37
8. jan 2017

Ahojte,tak ako sa Vám darí so sáčkami?Ja od 2.1.2017 a -3.5 kg

jurkovid
8. jan 2017

Ja tiez 3,5 kg dole ale je mi dost zle z toho jedla. Okrem ranného shaku mam dalsie dve jedla obrovský problém dojest.

jaccop
8. jan 2017

@bubu37
@jurkovid ahojte ja od 1.1. 3 kg ..dnes som zjedla kadeco, mala som oslavu ..takze zajtra startujem na novo ..aaale tazko mi idu tie sacky..ale chcem mesiac dat !

veronika1037
8. jan 2017

@milandr ja teraz drzim tuto dietu pre mna tie polievky su otrasne jem och zapchatym nosom a taktiez tycinky su bleee.... jedine koktejli su fajnovka 😀

stellina1982
8. jan 2017

Ja az od dnes idem naplno.mala som 3dni kedy som mala len sacky pictivo.teraz 2dni sme oslavovali moje narodky takze to neratam a od dnes idem naplno.nevazila som co som v strese ze kolko tam bude...ale zajtra rano sa chcem odvazit pomerat a vydrzat tento mesiac na sackoch...uz v januari nie su oslavy potom ma caka krizovy februar 😍 tak nech mam zopar kg menej.

mucilienka
8. jan 2017

@stellina1982 ja som do tiez dala od zajtra novorocny detox, tak di drzme palce

bubu37
8. jan 2017

Nebojte dievčatá,to dáme 😉budeme mať o pár cm menej a to chceme,tak zaťať sa a držme si palce

mucilienka
8. jan 2017

@bubu37 urcite👍

evittam
8. jan 2017

Ako prepáčte, ženy, že tu zase napíšem - ale vy naozaj veríte, že ste za pár dní (konkrétne 6) dali dole tie kg čo píšete?! Je to len voda a lepšie ste sa vyprázdnili - to si treba uvedomiť - nemá to nič spoločné ani s tukom ani so svalmi- ale to je vaša vec. A ďalšie - nepochopím ako niekto môže niečo jesť a piť z čoho mu je zle - ale vaša voľba - poznám omnoho účinnejšie a trvácnejšie. Ale želám vám veľa šťastia a možno raz prídete na to, že každá jedna diéta je len kravina a podvod a len barlička k niečomu čo dosiahnete ale aj veľmi rýchlo stratíte pri podobných "pokusoch"....😉

evittam
8. jan 2017

@stellina1982 Budem úprimná a určite ťa nepoteším - nejaké sáčky a diéta ti určite nepomôže k zmiznutiu vrások a celulitídy.....😉

bubu37
8. jan 2017

@evittam choď už do kelu😝

mucilienka
8. jan 2017

@evittam to ti moze byt fu(c)k, co si my myslime 😉

evittam
8. jan 2017

@bubu37 Založ si súkromnú skupinu ak ti vadia názory iných.😝

Čo vás irituje- to že mám pravdu?!!!!!!😝😝😝
Len si to neviete priznať.....

bubu37
8. jan 2017

@evittam na Tvoje názory nikto v tejto skupine nie je zvedavý,si už fakt trápna,odbavuj sa inde

evittam
8. jan 2017

@mucilienka Áno je mi to jedno - len sa tu nechváľ, že si dala dole 3,5 kg za 6 dní - lebo to je kravina - ako som už napísala - len voda a viac si sa vys..la....to je všetko.

bubu37
8. jan 2017

👏