Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
kaše sa dajú,ale tie nápoje mne osobne nechutia,lebo to máš čistý prášok a pridávaš si tam tú tabletku,tá sa mi dobre nerozpustí.Kaše tie sú už ochutené
No babky mám odskúšané všetky tipy, takže za mňa asi takto :
CD - úplne že top
Nutrifood - niektoré koktejly celkom v pohode, ale niektoré troška čudesné, buď také vodnaté alebo čudne husté. Polievky mi prídu v pohode (možno ešte o troška premakanejšie ako v CD)
Nupo - nechutilo mi vôbec ( slabá vodnatá chuť oproti CD)
Ketodiet - už vôbec nie - napínalo ma z nej..a nevýhoda je ešte v príprave - príchuť je zvlášť v tablete a tááá kým sa rozpustííííí
No ale ako sa hovorí 100ľudí 100chutí 😉🙂
Teraz trošku odbočím: jedna kočka inde na fóre spomínala,že pije zelenú kávu,sa mi zdá že z obchodu CBA a pomáha jej na chudnutie ,je to táto http://www.lekaren-bella.sk/zbozi/3280568/zelen...
Jedna kočka tiež spomínala,že namiesto sáčkov pije toto " biotech usa ultra loss shake 500g "
Porovnateľné s cambridge a majú rôzne príchute
Nutričné hodnoty 1 dávka (30 g)
Kalórie 98 kcal
Bielkoviny 15 g
Sacharidy 8 g
Tuky 1 g
Vláknina 3,26 g
L-karnitín komplex 375 mg
Bromelaín 160 mg
Prebiotiká 260 mg
Xylitol 580 mg
Extrakt Garcinia Cambogia 225 mg
Chitosanín 100 mg
Vitamín A 377 IU
Vitamín C 29 mg
Vitamín B1 0,42 mg
Vitamín B2 0,5 mg
Vitamín B3 5,5 mg
Vitamín B5 24 mg
Vitamín B6 5 mg
Vitamín B12 1 IU
Vitamín D 2,5 IU
Vitamín E 4,3 mg
Kyselina listová 81 IU
Biotín 20 IU
Zinok 2 mg
Vápnik 375 mg
Horčík 150 mg
Pikolinát chromitý 834 IU
Takže na porovnanie:
BIOTECH 1 dávka Cambridge 1 dávka
Bielkoviny 15 Bielkoviny 14.3
Sacharidy 8.0 Sacharidy 13.3
Tuky 1.0 Tuky 2.3
98 kcal 138 kcal
Keby som objednala 500 gr balenie,mám to na 5 dní,3 x denne nápoj 30 gr x 3 je 90 gr denne,tak ma to vyjde 2.60 eur na deň.
Recenzie sú dobré
Balenie 500 gr za 13 eur
Baby ja som skusala aj kupit proteinovy napoj v prasku, 1kg,cokoladovy, niekto pisal ze je to to iste ako cambridge napoje no ale fuj....hnus, asi ako keby som si do vody nasypala kakao, mozno horsie.
Skusala som aj speediet a tiez hnus fuj
@mucilienka nupo ma vyborne tycinky, velmi chutnee..hlavne karamelova...sem tam som si kupila namiesto cd tycinky
BIOTECH , CD
Vláknina 3,26 g , Vláknina 3.3
Vitamín A 377 IU , Vitamín A 266
Vitamín C 29 mg , Vitamín C 26.7
Vitamín B6 5 mg , Vitamín B6 0.5
Vitamín B12 1 IU , Vitamín B12 0.8
Vitamín D 2,5 IU , Vitamín D 1.7
Vitamín E 4,3 mg , Vitamín E 4.0
Kyselina listová 81 IU , Kyselina listová 66.7
Ahojte, tak ja som včera znovu začala, predtým som skúšala CD a vždy som zhodila...tiež mi trošku menej chutí NutriFood, ale asi len otázka zvyku...
Neviem ako vám, ale mne sa zdá, že oproti CD idú baby s NF rýchlejšieváhovo dole...sledujem ich stránku a tie príbehy ma teda dostali...preto som sa rozhodla, že to skúsim opäť. Aký je váš názor.
@halali1980 a kde nájdem tú stránku?Vďaka
bubu37 na FB
A môžeš mi prosím poslať celý link?Vďaka
@gabika1234566 ahoj chcela by som sa spitat ci je este este aktualny predaj Cambridge dakujem..
🙂
Ahojte, viete mi prosim povedat ako je to s nutrifood prve 2 tyzdne sa moze polievka, kokteily a este nieco? Zabudla som co mi spominala poradkyna 😂. Dakujem.
@felycity prve dva tyzdne koktejli, tycinky, polievky a hociaku bielu alebo zelenu zeleninu. Tu mozes nonstop. Ja si robim polievky. A aspon ze mne povedala, ze kazdy den musim zjest 15dkg kuracej sunky. Ja akurat koncim 2 tyzdne utorok.
@felycity asi si aj ty dostala zosit o nutrifoode. Toto tam je
@veronika1037 dakujem, ja novu brozurku nemam len som si doobjednavala a zabudla som co mi telefonicky hovorila o 3 jedlach NF. Dakujem za info.
@felycity
Nie je za co 😉 uvidim do kedy vydrzim. Ty si uz chudla s nutrifoodom?
@veronika1037 nie iba s cd a teraz chcem troska reset a este sa viac posunut tak uvidime.
@felycity a islo ti to s CD? Ved to je vlastne to iste len su poupravovane hodnoty.
@veronika1037 ano, schudla dom cca. 14 kg, pekne som si to aj drzala, ale pred vianocami a pocas som si dopriala... tak to chcem troska upravit a este sa posunut.

@bubu37 prosim ta su chutovo horsie nez nutrifood sejky?lebo ja som teda ficala na cd cokoladovych tie nutrifoodove mi nechutia.ci nahodou nema keto chutovo lepsie