Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ano uz sa citim fajn konecne zatim si doprajem jem vsetko uz sa nemozu dockat az zacnu dietkovat
🙂
@lukelu my sme robili s manzelom chlebicky a jednohubky cez vikend navsteve.... ame len slintali 😂
@veronika1037 ste hrdinovia 🙂
Ahojte dievcata. Ake su tie nove sacky? Minuly rok som drzala dietu CD a schudla som krasne. A potom sa mi podarilo otehotniet. Pocas tehotenstva som pribrala 12 kg a po porode (som 15 dni po porode) mi zislo 7 kg. Cize mi ostalo 5 kg. Ale chcela by som dat dole 7 kg. Zatial nemozem, lebo kojim a mi aj chuti jest. Isto sa zas nieco nalepi...Ale v buducnosti chcem opat drzat CD. Snad tieto jedla su tak chutne ako boli aspon predtym. Bola som velmi spokojna. Schudla som z 86 kg na 73 kg.
@bianka... Ja som na tom tak isto ako ty, uz som drzala otehotnela a všetko naspäť. Podla mňa je to fajn, nevidím nejaký veľký rozdiel. Ale na tvojom mieste by som to neriesla, 15 dní po pôrode je veľmi krátky čas. By si sa čudovala aj z kojenia sa chudne, trochu obmedzenie stravy a všetko pôjde super. Možno ani nie obmedzenie ale vynechanie klasika pecivo a sladkosti. Uzivaj babo, možno to pojde samé 😉
A ešte by ma zaujímalo akú je rozdiel medzi nutrifood a cambridge? 😉😉 ďakujem
@bielalalien prečo si smutnaa ☹
Ahojte baby 🙂
Ja som uz dlhsi cas rozmyslala nad touto dietou, vela som o tom citala, kamosky, ktore to skusili mali super vysledky. Len ja som sa nie a nie odhodlat.
Lenze teraz po Vianociach som zase trochu pribrala. Tak som si povedala, ze uz stacilo. Uz musim so sebou nieco urobit. Zhodou okolnosti mi kamoska povedala, ze teraz otvorili novu NutriFood poradnu v Senci. Tak som tam zavolala a hned sa aj objednala. Dnes som absolvovala prvu konzultaciu a musim povedat, ze som bola milo prekvapena. Usmievavi poradcovia, velmi mili, vysvetlili mi co a ako, hned som si zobrala jedlo na 14 dni.
Dnes pre mna teda prvy den, dufam, ze novy- lepsi zaciatok.
Ake mate baby skusenosti? Da sa to zvladnut?
Som zatial taka nadsena z toho uplne 🙂))
Dakujem za rady.
@stek333
Ahoj, no diéta je suprová - ak ju budeš poctivo dodržiavať, nemôže sa stať, že by si neschudla....začiatok je najhorší, ale postupne si zvykneš, aj keď určite prídu občas na teba stavy zúfalstva, ale dajú sa zvládnúť - najlepšie je keď sa človek niečim zamestná... ja si zvyknem uvariť plný hrniec zeleniny alebo polievku (nakrájam zeleninku a ochutím Nutrifood vegetou) - je to super keď prídu na teba veľkééé hlady....Tak držííím palce 🙂
Inak baby mám celkom dobrý recept - zeler a cibuľu (množstvo podľa chuti) nakrájam na kocky a dám variť. Keď sa mi to rozvarí vymixujem a ochutím Nutrifood vegetou ...celkom mňamkam 😉..........alebo si zvyknem nakrájať zeler a cuketu - dám na plech (na papier na pečenie) , okorením NF vegetkou a dám upiect do trúby....
Ahojte, po 11tich dňoch 2,8 kg. dole ...
@mirus1205 ja som si robila salat ze kapusta, zeler, por, petrzleniva vnatka a nf vegeta👍
@mucilienka tá vegetka je fakt super vec, aj keď si ju len tak samú zalejem horúcou vodou a chlupkám z hrnčeka 🙂
ahojte dievcata 🙂 ja dnes den 5. a velkaaaa kriza 🙂 od rana som bola hladna ako vlk a veru som ju dnes aj kusok porusila. Ale som sa rozhodla, ze si dam dnes uz len polievku a nie aj polievku aj koktejl. Polievka ma o polovicu menej sacharidov, takze o to si znizim denny prijem kalorii. Aspon takto chcem ten svoj prehresok kompenzovat.
Vy ozaj jedavate tolko zeleniny? lebo mne moja poradkyna odporucila len vynimocne a len za hrst.
@stek333 aj ia mam v DS usmievavu poradkynu velmi milu ona sama schudla velmi vela takze mam motivaciu...jasne ze sa to da zvladnut prve dva tyzdne som sice skapinala teraz tahat treti a celkom v pohode uz ani hladna nie som 😆 samozrejme jedla by som vsetko co je naokolo hehe
@tamichloe Asi veľmi zle som si nastavila priority. Vždy som myslela, že keď schudnem 50 kíl a opekniem a bude ma aj niekto konečne chcieť, všetko sa zázračne napraví ale to je hlúposť. Zvýšilo sa mi akurát sebavedomie, ale šťastie nie. Tak neviem už načo sa zamerať. Myslenie hlúpej povrchnej teenegerky mám :/ A to som vždy bola hrozne kreatívna, rada maľujem, fotím, píšem, mám kamarátov, zdravotný stav už lepší... ale i tak ma to nerobí šťastnou :(

Ale vam zavidim ze uz ste v programe ja musim stale cekat az douzivam antibiotika potom zacnem mam nastavene rano koktejl na obed polievku veceru koktejl a popri tem zeleninu kolko chcem