icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nienna
7. feb 2017

@jojina21 a myslite ze telo treba sokovat len bielkovinami alebo kludne aj sacharidy aj ked sa porusi ketoza?

werunkah
7. feb 2017

@nienna To by me taky zajimalo. Stojim pred velkym dilematem. Na vikend jedeme neplanovane na hory, s tim jsem nepocitala. Mame snidani v cene a jelikoz se jedna o levne ubytovani, urcite to nic moc zdraveho nebude... No ale ja si nedovedu predstavit 3 dny s detma lyzovani atd. a k jidlu jen 3 pytliky a povolena zelenina. Strasne bych si chtela dat pauzu od CD a dat si treba normalni snidani a neco mensiho, ale kalorickeho k veceri. Ale mam strach, ze i to moje pomale hubnuti se tim totalne zabrzdi a uz telo nenaskoci zpet.☹

nienna
7. feb 2017

@werunkah ja by som si na tvojom mieste dala pauzu, normalne si uzila vikend a potom pokracovala normalne na sackoch...ved aj psychika robi svoje....moja svokra sa cez vianoce stravovala normalne, aj zakusky, vsetko a schudla 🙂 potom zas pokracovala so sackami

pamela76
7. feb 2017

@gmx ďakujem za odpoveď.

katulkaaaaaa
7. feb 2017

@nienna ano presne tak 8kg je fuc 3sacky mesiac plus jedlo na obed plus zelenina...zajtra po mesiaci kpntrola

veronika1037
7. feb 2017

Takze bola som na poradni... 76kg... pred tyzdnom dom mala 76,4kg... zevraj sa vo mne udrziava voda. Som jej povedala, ze este tyzden a potom pevna strava... videla som jej rozpis. Program pevnej stravy trva 12 dni, a kazdy den su aj sacky...

lukelu
7. feb 2017

@werunkah ja by som si osobne tiez uzila vikend a nabehla potom ma sacky. Ale zase nie nejake bezhlave jedenie vsetkeho, ale sa aspon v bielkovinach drzat.

lukelu
7. feb 2017

@veronika1037 a cim si to zadrziavanie vysvetlovala poradkyna? Pocas tych 12 dni mas kolko sackov naplanovanych?

veronika1037
7. feb 2017

@lukelu vies co neviem presne kolko sackov videla som len prve 3 dni rozpis. Prvy den bol 3 sacky druhy den 2 sacky treti den zase 3 sacky...
Lebo som jej hovorila ze som mala hnacku z tej vody tri dni mi bolo zle, tak povedala zs to mozno aj nejaka choroba a z toho za mi udrziavala voda

lukelu
7. feb 2017

@veronika1037 a ked ta vazila, tak sa ti pomer tukov a vody zmenil? Alebo ona len videla cislo na vahe a povedala ze zadrziavas vodu?

veronika1037
7. feb 2017

@lukelu praveze videla na tych cislach... lebo aj minule mi povedala, ze vidi ze som nebola na wc... a vtedy som mala zapchu

lukelu
7. feb 2017

@veronika1037 jaj, no dobre. Tak este tyzden vydrzis a potom uz budes pekne pridavat aj ine jedlo. A manzelovi sa ako dari?

veronika1037
7. feb 2017

@lukelu tomu vyborne ma dole 12kg. Ale samozrejme je stale nespokojny 😂 zacal s 99kg a teraz ma 87kg.

lukelu
7. feb 2017

@veronika1037 ach ti chlapi 🙂 mate moj obdiv obaja 🙂

veronika1037
7. feb 2017

@lukelu Dakujeme 😉

jojina21
7. feb 2017

@nienna šokujes ho iba sacharidom 😉....to neva že sa poruší ,na 3-4'deň nabehne ,ale pohne sa bacha dole 😘

lukelu
8. feb 2017

Dievcata, dnes konecne vyraznejsi posun dole, s dnesnym cislom na vahe mam dole rovne 4 kila a do skoncenia mesiaca este 9 dni. Tak hadam este aspon kilo dam dole 😀

werunkah
8. feb 2017

@lukelu Ahoj, tak super! Nechces taky zkusit sokovat sacharidama?😀 Treba metabolismus naskoci lip... Ja to asi fakt na tech horach porusim... V sobotu mam zacinat 5. tyden a mela bych mit ten prokladaci tyden s extra porci. Takze to asi vyresim tak, ze ty dva dny si trosku ujedu a pak zase naskocim na pouze 3 sacky a zeleninu. Moje poradkyne rikala, ze pokud uz to chci drzet jen treba 2-3 tydny, tks ten prokladaci tyden nutne nemusim mit. Akorat je mne lito tech ztracenych psr dni, nez zase nabehne ketoza. Leze to do penez.

werunkah
8. feb 2017

@jojina21 To me potesilo, ze sacharidy jsou k soku potreba... Rohlik k snidani si asi neodpustim😇

lukelu
8. feb 2017

@werunkah joj nie 🙂 som si povedala, ze tie zvysne dni to vydrzim co by co bolo 🙂 a potom dam dva tyzdne prechod, alebo este potiahnem dva tyzdne take ake su teraz. Uvidim na co sa budem citit.
Dobre si sa rozhodla, uzijes si vikend a potom sup na to naplno 🙂

werunkah
8. feb 2017

@lukelu A ty bys chtela celkove 10 kg? Myslis, ze tech dalsich 5 pujde dolu,i kdyz pridas jidlo? Ja jsem si rikala, ze 8 mi bude stacit, takze jeste neco pres 3 kg mi zbyva. Ale kdyz se tak na sebe divam, tak na stehnech a zadku mam jeste rozhodne vic, nez 3 kg, abych mohla byt spokojena. Ale nedovedu si predstavit dalsi mesic na 3 pytlicich. Hlavne kvuli penezum.

lukelu
8. feb 2017

@werunkah ano, celkovo by 10 kil bol moj sen. Je mi jasne, ze tych druhych 5 pojde omnoho tazsie, ale skusim to potom nejako inak. Znizenim sacharidov urcite. Uvidim ako a ci to pojde a ked nie, tak sa vratim spat k NF na mesiac, mesiac a pol.

werunkah
8. feb 2017

@lukelu Jj, ja se budu snazit uz konecne pridat ten sport, tak snad to pomuze.

jojina21
8. feb 2017

@werunkah na ketozu kašli, netreba ti spalovat z uložených tukov keď chceš jesť,musíš odstrániť čo pojes.....jedna rada nejedz pečivo,daj si čo chceš,ale pečivo nie....keď tak len pohankove aj to minimum 😉

werunkah
8. feb 2017

@jojina21 Jsem myslela, ze tim rohlikem dodam sacharidy a budu telo sokovat😎

lukelu
8. feb 2017

@werunkah dnes som si bola u poradkyne vymenit nejake jedla a hovorila som jej, ze teda ta vaha nejako neklesala velmi a ona mi na to povedala, ze nech necakam pri mojej vahe vyrazne ubytky typu 8 kil za mesiac.

kiristinka1
8. feb 2017

@lukelu a akú mas vahu?ja som s cd išla prvý mesiac najviac,potom som išla už cca 4kg mesacne.ale zas som schudla 4kg tuku a pribrala 1kg svalov keďže som cvicila.netreba stále riešiť len tu vahu.treba cm merat.

lukelu
8. feb 2017

@kiristinka1 podla mna mam dost 🙂 to len ona je asi zvyknuta, ze tam vacsie zeny chodia 😀 zacinala som na 68,1 pri vyske 165, dnes mam 64,1. Pri merani po dvoch tyzdnoch som mala dole 3,1 kg z toho 3 kila tuku.Tiez mi hovorila ze u mna to uz bude skor zmena tuku na svaly, ze mozno ten ubytok na vahe preto nebude dramaticky.

werunkah
8. feb 2017

@lukelu
No mne moje poradkyne taky rikala pred tydnem, ze kolem tech 60ti kilo uz se bude telo branit hubnuti a neco v tom smyslu, ze na 56 kg uz to treba ani nepujde a ze mozna se budu citit po 4 tydnech, ze staci a zacneme to ukoncovat. Takze asi uz tusi, ze to u me nejspis nepujde.😒

lukelu
8. feb 2017

@werunkah len ja mam este k 60tim kilam, 4 🙂 este nech sa nebrani a vydrzi 🙂