Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte tak mna poradkyna velmi chvali la tuky isli dole svaly nahore ja budem mat teraz 5.tyzden normalne ranajky a obedy olovrant tycinka vecera kokteil 6.tyzden ranajky obed aj olovrant normal vecera kokteil tak som zvedava na konecnu vahu po mesiaci dole presne 8kg💪
@katulkaaaaaa ty si nas vzor 🙂 to je fantazia co sa ti podarilo, cize si na 55 kilach?
@lukelu nie zacala som 64.7 teraz mam 57.7😊uvidime ci pojde este cosi dolu...teraz som mala prvy krat tu tycinku to je dobre mnam
@katulkaaaaaa sikovnica si 🙂 dnes som sa aj ja na ne pytala, ale to by som mala vlastne ako nahradu jedla este teraz a to som povedala ze veru za tycinku nevymenim 🙂
ahojky neviete ci sa cambridge veci vratia na svk? a nevie mi niekto povedat co z nutri je dobre a co je hnus? dik
@mimi171 na ceskej stranke uz su prvi novi vyskoleni predajcovia
@mucilienka môžem poprosiť link mne stále hádže že neexistuje ☹ Ďakujem
Holky, tak dnes je predposledni den 4. tydne a vaha mi ukazuje presne 5 kg dole. Takze celkem spokojenost. Uz to jde na mne i trochu videt😉 Uvidim, co dnes poradkyne vymysli, jak dal a jak se bude tvarit na planovany hrisny vikend 😇
@veronika1037 krasne mu to ide 🙂
@veronika1037 Je to borec! Muj manzel je na tom podobne, taky by chtel jit na dietu. Ale on by na 4 pytlicich denne asi umrel. Ja prezivam jen silou vule a s velkym sebezaprenim 😉 Hladovej chlap, to je u nas konec sveta😀 On sice nesni moc, ale nesmi mit hlad.
@mucilienka Ďakujem
dievčatá ja mám dnes 2 deň NF no večer sa cítim hrozne slabá :/ poradkyňa hovorila že prvé dni sú najhoršie. Po akej dobe ste sa cítili opäť plné energie?
@werunkah a ty si mala len sacky? A ziadnu zeleninu na zaciatku?
baby a akú zeleninu ste konzumovali ? aj nejako upravenú ? v tej brožúrke je vymenované brokolica karfiol kapusta uhorka a hlavne biela a zelená zelenina, no surová mi moc nechutí :/

Ahoj baby tak dnes som bola na kontrole po 11dnoch a 2.5kg dola ale zato cm napr v pase až 7cm 😉 ale je pravda ze som to nedrzala 100%...a teraz cez tie 4dni v Tatrách som si dala aj ine veci ale nevadí poradkyňa ma pochválila a ja som spokojná...idem ďalej a verím že svoj cieľ splním...prajem pekný deň 💋