icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

michaela1907
10. nov 2012

Tak dnes 4. deň 🙂 Pripravovala som obed pre návštevu, ale ničoho som sa ani nechytila 🙂 Tak sa chválim :D
Akurát sa dostavila zápcha, tak si robím bylinkový čajík a budem sa snažiť piť ešte viac. Mám kúpenú stravu na dva týždne a potom mi "pani vedúca" povie ďalší postup. Ale ako tak čítam, tak dlhšie ako 4 týždne sa diéta ani držať nesmie.
Máte s týmto skúsenosti? Koľko týždňov ste ju na začiatku držali, kým ste mali nárok na extra týždeň?

borrka
10. nov 2012

@voskovka ja som sa tiez objednala na utorok, skoro rano lebo maju starsne vela toho, držte palce 😉

voskovka
11. nov 2012

@michaela1907 moze sa drzat dovtedy kym nedosiahnes vahu aku chces...ide o to len po tych 4tyzdnoch dat si tyzden s extra porciou....

voskovka
11. nov 2012

@mirus1205 a do toho KNM ci inde?

mirus1205
11. nov 2012

@voskovka ano do KNM idem....

lenkaz357
20. nov 2012

ahojte, tak dnes som zacala s dietou aj ja a chcela by som sa spytat, ci na pripravu jedla pouzivate mnozstvo vody uvedene na sacku. Lebo mne povedali, ze si mam dat 3dcl vody, ale ked som to dala do tej kase, nebola z toho kasa ale riedka voda. Inak chuti vam to jedlo? Mne vobec, tak dufam, ze to vydrzim 🙂

voskovka
21. nov 2012

@lenkaz357 ahoj...dostala si taku mini knizku???tam je postup ako robit jedla...a ta kasa sa ohrieva v mikrovlnke...to ze si to mala tekute si to neohriala...

lenkaz357
21. nov 2012

Tu kasu som robila tak, ze som si ju rozrobila s vodu a potom dala na 1 minutu do mikrovlnky. Ale som tam az 3dcl vody.

krisstinka
21. nov 2012

Ajojte baby. Tak ja som CD drzala uz viac krat a je uzasna. Da sa z nej naozaj krasne schudnut. Ja od zajtra zacinam zasa mesacnu kuru a potom sa uvidi.mam 65 kil takze som troska pribrata zvycajne mam 55 . Chcela by som sa dostat na tych 55 tak si mozme pokecat a motivovat sa tu 🙂

krisstinka
21. nov 2012

@lenkaz357 lenka tu kasu si musia robit z malinka vody. Daj si tak deci a do mikroblnky alebo v hrnci to daj prejst varom. Nie vela vody inak to mas naozaj ako vodu 🙂 polievku si mozes robit z tri deci ale nie kasu .a ani kokteil lebo potom to nema chut a ani konzistenciu

lenkaz357
21. nov 2012

Teraz som si uz urobila kasu ak ako pisu na sacku, 140ml vody a hned to bolo hustejsie 🙂 citite aj vy v tych polievkach a shakeoch taku praskovu chut?

krisstinka
21. nov 2012

@lenkaz357 ano jasne je to citit ale ja nepapam vsetky polievky iba zeleninovu,chili a hubovu ine mi nechutia

katarinakatkakatuska
21. nov 2012

@krisstinka: ahoj, ty teraz zacinas? ja mam dilemu, ze co s vianocnou vecerou. 😀 😀 😀 ... preto zacnem asi az v januari, lebo rodina si velmi zaklada na tej spolocnej veceri a neviem si predstavit tam jest kasicku zo sacku.... (a prosim nenadavajte mi ze je to o odhodlani a rozhodnuti, chapem to 😉 ).
v kazdom pripade sa velmi tesim ze je tu taketo forum, lebo ma tato dieta velmi zaujala - kolegyna v praci s nou pekne schudla 10 kg.
drzte sa.

voskovka
22. nov 2012

@krisstinka ja neznasam paradajkovu skoro som sa dogrcala z nej....tfuj...kupili ste si aj ten osladzovac do vody brusnice a este jeden je...

kika1892
22. nov 2012

@voskovka ahoj smiem sa ta spytat prave som si dohodla stretko a ties zacnem s touto cambridge dietou , ten osladzovac je v cene ci v cene su len tie 3 jedla denne ?

voskovka
23. nov 2012

@kika1892 nie ten je mimo cena teraz neviem presnu cenu ale 8-9eur a vydrzi dlho... a kam chodis?

kika1892
23. nov 2012

este nechodim ale dohodla som si termin Stara Tura , aha takze tam maju rozne pripravky aj navyse len si ich treba vypitat a zaplatit hej ?

zuziklc29
23. nov 2012

kocenky prosim vas poradite mi nejaky kontakt alebo link? chcela by som to skusit . .dakujem

krisstinka
23. nov 2012

@voskovka nie ja som to mala ale zbytocne skoro vobec som to nepouzivala takze tento krat bez toho. Ten bujon sa zide sem tam si s nim osolit zeleninku ak si date ale inak ani to nie je treba

krisstinka
23. nov 2012

@katarinakatkakatuska ahojky Ano zacinam,ale kludne mozes aj ty zacat ten jeden vecer co si das nieco ine ti neuskodi .ak zacnes teraz do vianoc je este mesiac ato uz mozes mat o park kileciek menej ,.Jasne ze veceru si dam aj ja vianocnu

krisstinka
23. nov 2012

@voskovka a paradajkova je teda mega hnus ta je najhorsia

mirka907
23. nov 2012

baby otazka, len tak zo zvedavosti...preco ste sa rozhodli pre formu chudnutia pomocou diety? a preco prave tuto?

almavija
23. nov 2012

ahojte ,baby neviete mi poradit niekoho na CD v Prievidzi?

kika1892
23. nov 2012

@mirka907 ja som sa rozhodla preto lebo mam velku nadvahu , ziadne ine diety mi nepomohli , hej schudla som ale po par tyzdnoch som pribrala vsetko spet ,a ktomu sa pridali aj dalsie kilecka, buduci rok sa budem vydavat a chcem sa trochu dostat do formy

kika1892
23. nov 2012

@voskovka co vsetko ti s ich ponuky nechutilo a preco , aby som vedela co si racej nebrat vdaka

voskovka
24. nov 2012

@kika1892 ja som si kupovala polievky hribovu,kuraciu,zeleninovu,zemiakovu.a kase som vylucila uplne tie nekupujem...je mi z nich zle a natahuje ma...tak si mozem miesto toho dat shake alebo polievku...to je jedno co si das....
aako si to nakombinujes.a este si do vody davam tie brusnice narobim si taky 2litrovy dzban a posrkavam .....

kika1892
24. nov 2012

@voskovka aha , no lebo ja som si len termin prvej schodzky dohodla a tak som nevedela ze co ma caka ci mi oni daju sortiment a ten budem musiet jest alebo si budem moct aj vybrat

voskovka
24. nov 2012

@kika1892 na zaciatok vyskusaj mozno tebe kase budu chutit.neber ohlad na mna....kazdý sme rozdielní.tak uvidis vyskusaj a potom si uz sama prisposobis.

kika1892
24. nov 2012

@voskovka no hej skusim len som chcela vediet ake stym mas aj ty skusenosti , ja si idem predplatit na cely mesiac takze budem mat stravu na cely mesiac doma , a ako casto si chodila na kontroly ?

lenkaz357
24. nov 2012

baby presne ako hovorite, paradajkova polievka je najhorsia 🙂 pritom ju mam inak velmi rada. Ako som zistila, tak som zacala prave tymi najhorsimi vecami, takze uz si zvykam 🙂 Kedze som len na prvom tyzdni, dostala som krabicku so vsetkym, takze paradajkovu urcite vylucim 🙂
Najskor som sa bala, ze budem hladna, ked som videla to mnozstvo, co mam zjest, ale hladna som vobec nebola. Snazim sa pit aj 3 litre vody, len stale beham na wcko 🙂