Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
👏
@marianka87 supeeeer! 🙂
@lukelu teraz uz musim trosku cvicit
@marianka87 kvoli spevneniu? Este chces ci potrebujes zhodit viac?
@lukelu este 10 kg musim. Dufam,ze ide to.
@marianka87 a aj tych dalsich 10 ides dat dole s NF?
@lukelu ano pravdaze
@marianka87 obdivujem vsetky zeny ktore vydrzia tak dlho na NF 🙂
Dievčatá, nevzdávajte sa. Funguje to super. Po 2 mesiacoch s Nutrifoodom som zhodila 11 kg 🙂 Ešte 1,5 kg a mám moju ideálnu váhu 60 kg. A potom postupne prejdem na stravu a samozrejme už to nebudem preháňať s jedlom. Teším sa - tuky mám vraj už pod hranicou "normálu". Teším sa na plavky a leto! Oplatí sa vydržať!
@jakubovamama bola si iba na 3 sackoch? Ci si mala aj nejake jedlo povolene?
3 sáčky + biela a zelená zelenina + tuším každý 4. týždeň špeciálny týždeň - 3 sáčky + 100 g bieleho mäsa alebo cottage cheese. Ale párkrát som samozrejme zhrešila - keksík, mäsko, cappuccino, vínečko 🙂
@jakubovamama preto sa pytam, ze kazda poradkyna radi inak 🙂 niektore dievcata tu mali hned aj k trom sackom masko so zeleninou 🙂
Ahojte 🙂 ja som zacala s NF pred tyzdnom. Mam 3prasky denne plus biela a zelena zeleninka. Nastastie nam nefunguje vaha 😁,takze sa nemozem vkuse prevazovat. Samozrejme,obcas zhresim 😕 (svokra o tom nevie,tak nam stale nieco nosi). Chcela som sa vsak spytat... Mamka minule robila kapustnicu a ja som dostala takuuuu strasnu chut na kapustovu polievku. Nepoznate nejaky receptik,co by sa dal aj pri NF? Co pozeram recepty,vsade je mrkva a rajciny +zemiaky 😒

Za 6'tyzden...-15 kil. 🙂