Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Nutrifood ma príjemne prekvapil s výberom chutí. Prvý týždeň mám polievku a kokteily a druhý hlavne jedla a akú pestrý výber. Ja sa už tak teším. 2 deň za mnou a slinu mám na sladké 😂😂 môžem si akurát tak bujon zaliať 😂
Baby nejake recepty na jedla? Lebo zo surovej,parenej,dusenej ,mixovanej... Zeleniny mi uz je vazne ble 😁 tak ci nejake napady 😉 pokusy?
Teraz čínska kapusta (čo najzelensia je viac šťavnata) s porom a ja si dam minimum biely jogurt s cesnakom neviem sa dojest 🙂 robila som i pri cambridge a chudla som.
@bianka... Mnaam,len mne nutricna zakazala mliecne 😭 len zeleninu bielu zelenu a napoje 😔
@kristulkamarulka aj mne ale 1 PL nevadí už len pre tu inú chuť 😁
Dobre ránko. Pondelok váha 82,5 a dnes 79,8 asi tak od dnes začína chudnutie a už som aj v ketoze. (Merala som si) kokteily si robím 1 dcl mlieka a 1 dcl vody a sejkujem sú hustejsie a chutnejšie a ide to i tak dole.
@bianka... a kam chodis do poradne?
@veronika1037 do LC. Poradkyna mi povedala že mlieko nie že neschudnem ale 1 dcl kúpeneho mlieka mi nemôže uškodiť. Ja som aj pri Cambridge dávala do kávy mlieko a schudla som 22 kg. Teraz sa už len zbaviť poporodnych 9,8 kg 😂😂😂
Tak holky,ja som vcera zacala cvicit s jillian a dnes som si povedala,ze si doprajem kavu s mliekom 😂 aj mala uz od 7buntosi,tak by som sa asi zblaznila. V utorok idem na vazenie,tak som zvedava,lebo sa mi nejak nezda,ze by som schudla 😔
Ahojte aj sa pridám začala som od stredy ,zatiaľ sa držím len by som sa chcela spýtať na tú kašu, veď keď to zarobím podľa návodu mám to strašne riedke. A sladké je to príšerne, vám to chutí? Ešte tam má štyri a rozmýšľam že to vymením za polievky.
Baby a viete,ze je tu aj skupina NF??
Ahojte, ak by ste mali niektora na predaj sacky CD na 1 tyzden - najlepsie 7x polievka a 14x smootie, tak by som kupila.
Ako sa vlastne zistí ketoza podľa indikátora ? Ešte som to neskúšala lebo tej stupnici ani nerozumiem
@bianka... Ja som sa dnes pokusala o cuketove placky 😂 zial je z toho prazenica 😒
@kristulkamarulka a ako si ich robila?
@bianka... Nastruhala cuketu,dala z vyvaru NF,pazitku,cibulku,vajicko. V recepte boli otruby,ale u nas zial... Tak som to supla do toustovaca.. Mam robotu navyse 😁
@kristulkamarulka a myslíš že otruby neuškodia ketoze?? Ja by som ešte pridala cesnak a vyvar by som nedala. A dala by som ich na plech papier na pečenie a piekla by som ich. Tak by držali pokope.
@bianka... No prave otruby som nedala. Cesnak som myslela,ze mam,ale bol uz zly. Do truby ma nenapadlo.. Kruci 😂 nevadi
Ahojte spolubojovníčky 😂 , chcem sa opýtať, či aj Vám nutričná poradkyňa povedala, že denná dávka zeleniny má byť v surovom stave cca čo sa mi zmestí do plnej dlane 😉 ... a ako to zvládate? Ja mám dnes druhý deň a celkom fajn (malé krízy - zaženiem horúcim vývarom) a jedlá mi celkom chutia, dávam si do nich po 1 ČL psyllium čo mi ich viac zahustí 😝

@mucilienka kapusta,cibula,por,rajciny,mrkva (tie dve som nedala), cili papricky a papriku. Pazitka,petrzlenova vnat. Cibulku som oprazila na olivovom oleji,pridala premytu kapustu,papriku,por. Zaliala. Dala pazitku a petrzlen a tie feferonky. A varila do zmaknutia. Je viac receptov,ja som spravila takto a je mnaam