icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kristulkamarulka
25. apr 2017

@mucilienka kapusta,cibula,por,rajciny,mrkva (tie dve som nedala), cili papricky a papriku. Pazitka,petrzlenova vnat. Cibulku som oprazila na olivovom oleji,pridala premytu kapustu,papriku,por. Zaliala. Dala pazitku a petrzlen a tie feferonky. A varila do zmaknutia. Je viac receptov,ja som spravila takto a je mnaam

bianka...
25. apr 2017

Nutrifood ma príjemne prekvapil s výberom chutí. Prvý týždeň mám polievku a kokteily a druhý hlavne jedla a akú pestrý výber. Ja sa už tak teším. 2 deň za mnou a slinu mám na sladké 😂😂 môžem si akurát tak bujon zaliať 😂

lukelu
25. apr 2017

@bianka... alebo si nabuduce daj na veceru koktejl ;)

bianka...
25. apr 2017

@lukelu každý druhý večer si davam

lukelu
25. apr 2017

@bianka... tak len vydrzat 🙂

kristulkamarulka
26. apr 2017

Baby nejake recepty na jedla? Lebo zo surovej,parenej,dusenej ,mixovanej... Zeleniny mi uz je vazne ble 😁 tak ci nejake napady 😉 pokusy?

bianka...
26. apr 2017

Teraz čínska kapusta (čo najzelensia je viac šťavnata) s porom a ja si dam minimum biely jogurt s cesnakom neviem sa dojest 🙂 robila som i pri cambridge a chudla som.

kristulkamarulka
26. apr 2017

@bianka... Mnaam,len mne nutricna zakazala mliecne 😭 len zeleninu bielu zelenu a napoje 😔

bianka...
26. apr 2017

@kristulkamarulka aj mne ale 1 PL nevadí už len pre tu inú chuť 😁

bianka...
27. apr 2017

Dobre ránko. Pondelok váha 82,5 a dnes 79,8 asi tak od dnes začína chudnutie a už som aj v ketoze. (Merala som si) kokteily si robím 1 dcl mlieka a 1 dcl vody a sejkujem sú hustejsie a chutnejšie a ide to i tak dole.

veronika1037
27. apr 2017

@bianka... a kam chodis do poradne?

bianka...
27. apr 2017

@veronika1037 do LC. Poradkyna mi povedala že mlieko nie že neschudnem ale 1 dcl kúpeneho mlieka mi nemôže uškodiť. Ja som aj pri Cambridge dávala do kávy mlieko a schudla som 22 kg. Teraz sa už len zbaviť poporodnych 9,8 kg 😂😂😂

kristulkamarulka
27. apr 2017

Tak holky,ja som vcera zacala cvicit s jillian a dnes som si povedala,ze si doprajem kavu s mliekom 😂 aj mala uz od 7buntosi,tak by som sa asi zblaznila. V utorok idem na vazenie,tak som zvedava,lebo sa mi nejak nezda,ze by som schudla 😔

tinesa
28. apr 2017

Ahojte aj sa pridám začala som od stredy ,zatiaľ sa držím len by som sa chcela spýtať na tú kašu, veď keď to zarobím podľa návodu mám to strašne riedke. A sladké je to príšerne, vám to chutí? Ešte tam má štyri a rozmýšľam že to vymením za polievky.

kristulkamarulka
28. apr 2017

Baby a viete,ze je tu aj skupina NF??

huma
28. apr 2017

Ahojte, ak by ste mali niektora na predaj sacky CD na 1 tyzden - najlepsie 7x polievka a 14x smootie, tak by som kupila.

bianka...
28. apr 2017

Gril.zeleninkaa 🤗🤗😘

bianka...
28. apr 2017

@tinesa ja prvý týždeň man kokteily a polievku a zeleninu. A druhý týždeň pridával kase a hlavne jedla tyčinky. Mne poradkyna poradila pre lepšiu chuť vymixovat ponornym mixerom.

ollyana
28. apr 2017

Ako sa vlastne zistí ketoza podľa indikátora ? Ešte som to neskúšala lebo tej stupnici ani nerozumiem

kristulkamarulka
28. apr 2017

@bianka... Ja som sa dnes pokusala o cuketove placky 😂 zial je z toho prazenica 😒

bianka...
28. apr 2017

@ollyana pozri od spodu 4 štvorec tam je negatívne bez farby a pozitívna od ružova až do fialová. Cim tmavšia tým silnejšia ketoza.

bianka...
28. apr 2017

@kristulkamarulka a ako si ich robila?

kristulkamarulka
28. apr 2017

@bianka... Nastruhala cuketu,dala z vyvaru NF,pazitku,cibulku,vajicko. V recepte boli otruby,ale u nas zial... Tak som to supla do toustovaca.. Mam robotu navyse 😁

martika38
28. apr 2017

@tinesa Ahoj, ja mám dnes druhý deň a zatiaľ to celkom zvládam 🙂..... mne poradkyňa poradila popritom si dávať do kaše a polievok 1 ČL psyllium bez príchute - kaša je hustejšia a aj v polievkach mi to chutí, tak vyskúšaj 😉

ollyana
28. apr 2017

@bianka... Aha toto vypadá lepšie ja som zohnala len také iné ..odfotim

ollyana
28. apr 2017

@bianka... Mi vtedy povedala že majú len takéto

bianka...
28. apr 2017

@kristulkamarulka a myslíš že otruby neuškodia ketoze?? Ja by som ešte pridala cesnak a vyvar by som nedala. A dala by som ich na plech papier na pečenie a piekla by som ich. Tak by držali pokope.

bianka...
28. apr 2017

@ollyana ja som si kúpila v lekárni takéto. Mali ale aj iné.

kristulkamarulka
28. apr 2017

@bianka... No prave otruby som nedala. Cesnak som myslela,ze mam,ale bol uz zly. Do truby ma nenapadlo.. Kruci 😂 nevadi

martika38
28. apr 2017

Ahojte spolubojovníčky 😂 , chcem sa opýtať, či aj Vám nutričná poradkyňa povedala, že denná dávka zeleniny má byť v surovom stave cca čo sa mi zmestí do plnej dlane 😉 ... a ako to zvládate? Ja mám dnes druhý deň a celkom fajn (malé krízy - zaženiem horúcim vývarom) a jedlá mi celkom chutia, dávam si do nich po 1 ČL psyllium čo mi ich viac zahustí 😝