Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@kristulkamarulka ... no mne to tak povedala a v knižke prečiarkla, že nie neobmedzené množstvo bielej a zelenej, ale obmedzené množstvo cca čo sa mi zmestí do kopitej
dlane - presne takto mi to vysvetlila 😨
@martika38 tak to mas striktnu nutricnu 😊 z akej vahy kolko chces dat dole? Resp. Ake si mala vysledky v merani? Mozno preto ti to ohranicila..
@martika38 ja som min.rok schudla 22 kg s touto diétou (cd) jedla som povolenu zeleninu, surovú, varenú, pecenu. Dokonca som zboznovala a mám zásoby v mrazaku špenát z Lidla a dávam si ho z jedným vajickom varenym. Jasné že nie každý deň. Kávu pijem s mliekom. A Dokonca kokteily sú oveľa chutnejšie ked si dam deci mlieka a deci vody. Sú hustejsie. V pondelok som mala 82,5 A dnes 78,8 o chvíľu to pôjde pomenej ale pôjde to. ( chcem ísť na 70-72 kg som 3 mes.po porode) a vzdy som v ketoze. Meriam si ju rano a vecer.
@kristulkamarulka ... no ja takých 7-8 kg potrebujem dať dole, tak možno preto, aby mi to rýchlo išlo 😝 .... ale doplňam to tým vývarom, keď som hladná a chutí mi.... dnes som varila aj pre rodinu a zvládla som to! Zajtrá začínam 3 deň, tak hádam si telo pomaly zvykne 😂😂
Som si tie indikátory objednala ...u nás ich nemali nikde v lekárni..a tam tie som kúpila v zdravotných pomôckach
@martika38 tak ja chcem 20-25 a zeleninu mi nezakazala. No kto vie. Mozno to ma aj ona sama odskusane. Ja chcem dat do juna,povedala mo,ze tie 3mesiace nech ratam. Tak som zvedava
Aj mne vravela že zeleninu môžem koľko chcem už si pripadám ako králik dnes doobeda som chrumala kaleráb, potom uhorku, bielu reďkovku ale zajtra si podusíme cuketu 🙂 musíme to zvládnuť
@bubu37 to mas aku super appku 😲
@kristulkamarulka kalorickétabulky.cz
@bianka... no presne, každý večer mám ešte bujón, dnes pečiem deťom bábovku, ale sama sa čudujem, že zatiaľ sa držím (vždy mi v hlave cinkne, koľko som zato dala 😅), už 2 roky sa pokúšam zhodiť a stále sa točím hore-dole! Toto je moja jediná záchrana, vyhovuje mi, že nemusím rozmýšľať, čo si mám uvariť (vždy som si varila pre seba a pre rodinu .... a nakoniec som sa aj tak dožrala všetkého 😀 😀), tak si držme všetky palce, nech sme do leta jak laňky 😝
Ja som už pred troma rokmi schudla s Cambridge a jedla som túto zeleninu kedy som si spomenula ja tabuľky nesledujem a myslím že taká uhorka je samá voda ,ale ďakujem 😊
@martika38 presneee 😂 u nas to vsak teraz drzi aj muz,ale ten uz bude koncit. Takze sa u nas nevari 🙏 len malej prikrm. A nestracam cas,len supnem do sejkru a mam jedlo.
Zajtra mame oslavu,tak drzte palce 😨 😖
@kristulkamarulka .... môj muž by potreboval zhodiť aspoň 15-20 kg , ale uvidím, či sa dá nohovoriť, pretože on je veľký gurmán - sčasti aj kvôli nemu som sa nato dala, aby videl, že sa to dá zvládnuť! Na oslave sa drž .... ja už mám upečenú bábovku a na počudovanie ma vôbec neláka (aj keď sa deti smejú, že nakoniec si dám, no nedám!!!) 😀 😉
Ja mám pred očami jedlo stále v práci ..v lahodkach
@martika38 ja som predtým vydržala 3 týždne to som schudla tuším 12 kg šak už ani neviem ale tak asi ..potom som prešla na zdravu stravu potom som celý mesiac doslova zrala nepribrala som cez sviatky som sa brutálne prejedla až mi bolo stále ťažko tak som si dala na týždeň NF ale len kokteily a jedla som až moc zeleniny a schudla som 3 kg .. vydržať som vydržala lebo pri mojej práci som rada že vypijem kokteil a keďže som robila bez nejakého volna to ide v pohode ..prišla som domov okolo pol 16 aj s malým zo školy úlohy fitko .. domáce práce a spať ...

@martika38 za hrrst??? Vsak to by som umrela od nezutia 😂 bielej a zelenej za hrst,ostatne mam v tabulke kc ale aj tak to nemozem,tak to neriesim