Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@bopa ja som chodila k nej pred tromi rokmi keď som dietovala s Cambridge, ona je veľmi milá, budeš s ňou spokojná všetko poradí a vysvetlí , čo mi nechutilo vymenila ochotne za iné sáčky , veď uvidíš potom napíš 😃 ja som si tiež vtedy vyberala podľa recenzií na nete a spokojnosť nadovšetko
@bopa ja som vtedy začínala s váhou 105 a za 6 týždňov som schudla na 85 ona mi radila ako sa mám stravovať a po sackoch som schudla na 79 a faktický som sa začala stravovať zdravšie ,super som sa aj cítila no teraz na Vianoce som mala nejaké blbé obdobie a ešte sme boli aj tri týždne doma a ja som pribrala na 85 som mala v januári po sviatkoch , a potom som už jedla všetko a teraz som si povedala že stačilo , ja som začal minulý týždeň so sackami s váhou 88,8 kg, chcem ísť na 70 a fakticky záleží odomna ako si to udrzim ,asi toľko o mojom dietovani v skratke 😉
@bopa Ešte k tomu Jojo efektu samozrejme že keď po tejto sackoch diéte sa vrátiš k stravovaniu ako napríklad teraz keď si priberala , jasné že všetko priberiete späť jednoducho ako sa teraz odhodlas vydržať diétu NF a ver mi ľahké to nie je hlavne prvé dni tak si potom uvedomia čo všetko si pre to spravila a tak sa postavis k tomu aj potom ,veľa šťastia ti prajem a hlavne pevnej vôle 😉
dievcata nahodou nemate niektora obal vyrobku, konkretne by som chcela vediet cim su sladene napoje a kase (sladidlo)..... viete mi poradit?
@bubuku ahoj 🙂
ono to je rôzne 🙂
niektoré sú sladené len steviou../ovocné a tuším čokoláda/
ďalšie sú sladené sukralózou
http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E955
a potom niektoré sukralóza + acesulfam K
http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E950
a
https://www.modrykonik.sk/group/9287/ holky pridajte sa k nám do skupinky 🙂 nech sa to tam rozbehne poriadnejšie
Este mozem sa spytat, aky je rozdiel medzi ketodiet a nf? Preco ste sa rozhodli pre nf a nie ketodiet?
#tycinky baby,nepredavatie niektora tycinky? 🙂
Som smutna. Dneska zacnem 3. mesiac. Schudla.som 17 kil. A niekto mi povedal, ze po 3. mesiac budem mat.nervozita, slabe.imunita.a.pod. To je pravda?
ja by som na margo toho dohladu povedala ze super je to ze clovek je pod dohladom 🙂 teda kazde 2 tyzdne je motivacia aby som nevyzerala pred poradkynou tak ze som sa nedodrziava a nebodaj pribrala..taka ciastocna motivacia tiez 🙂
To je urcite dobre, aj ta namotivuje vzdy.. ako to riesite v praci? Tam si beriete koktail alebo kasu? Teda nemam moznost si tam nic ohrievat a kym pridem domov je poobede niekedy vecer..rodine a kolegom ste vraveli, ze chudnete? Nemaju blbe reci?
@bopa nas (mna aj s mm) moja strana podporuje. Mamina ma obezitu 2.stupna,cukrovku.. Vraj ak to pojde dobre,da sa na to aj ona. Svokrovci o tom nevedia/vedia len to,ze dietujeme. No aj tak nam svokra nosila sladke, a navarene a pod. Muz jej nechce nic konkretne vraviet,lebo ona by si spravila prieskum a odhovarala nas od toho 😁😒 mm si brava polievku do roboty a doma si da jedlo.
@kristulkamarulka mm ma podporil, lebo vidi, ze uz sa roky trapim, ale nasim by sa to nepacilo, ze ci nemam kde davat peniaze a ze je to blbost..a svokrovci to skoda reci, oni su vsetci chudi a uz divne poznamky mali ked som si nedala ryzu ale salat ako prilohu..a svagrina ma mat oslavu 50 tky, tak to netusim, ci akoze vytasim sacik a budem za trapnu alebo kvoli nim to v ten den porusim pre pokoj v rodine
@bopa to by som chcela vidiet,jak vsetci tlacia rezne a ty tam sacok so sejkrom vytiahnes... Tak elegantne na damu 😂😂😂😂😂 no my sme mali oslavy,hned dve po sebe minuly vikend.. U nasich nas cakal salat, a mohli sme zakusok(dali sme si) a u svokry hotove peklo. Ryza,zemiaky,rezne,zalusky,sladke vody... Rezen som oberala od struhanky a muz si umyval pod vodou ten svoj naprirodno 😂
@kristulkamarulka no ved to, ze doma to zvladnem..ale medzi ludmi mam obavu..a varit musim pre rodinu, nemate s tym problem?
@marianka87 to ti kto povedal? To prvý raz počujem,no poviem ti ja som neskôr bola tiež strašne nervózna...nepokojna....aj som to hovorila poradkyni a ze dve baby sa jej tiež stazovali.....schudla som 24 a 22mam naspäť,bola som strašne vyhladovana
To bola moja chyba,prechod som mala dlhy....určite ju vyskúšaj.....ale viac ako 2m by som už nebola na nej....chcem skúsiť 1m až to zvládnem....drž sa ☺
Ahojte ženičky.Rozmýšľam nad touto dietkou,len jedna otázka...Cenovo je to drahé,alebo sa to dá zvládnuť...Ďakujem za odpovede🙂

Ahojte dievčatá 😉, musím sa Vám pochváliť: dnes prvé váženie 7 deň - váha -2,5 kg z toho 1,20 tuky! Ketóza spustená, cítim sa super a od zajtrá idem do druhého týždňa 😀 .... dva roky som sa pokúšala rôznymi spôsobmi zhodiť aspoň kilo-dve a s touto diétou to fakt ide a bez ťažkostí :-P ....