icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

martika38
3. máj 2017

Ahojte dievčatá 😉, musím sa Vám pochváliť: dnes prvé váženie 7 deň - váha -2,5 kg z toho 1,20 tuky! Ketóza spustená, cítim sa super a od zajtrá idem do druhého týždňa 😀 .... dva roky som sa pokúšala rôznymi spôsobmi zhodiť aspoň kilo-dve a s touto diétou to fakt ide a bez ťažkostí :-P ....

tamichloe
3. máj 2017

@martika38 z akej váhy ideš?

martika38
3. máj 2017

@tamichloe .... z 58,3 kg.... ale moja váha pred cca 2 rokmi a vlastne celý život bola od 50-53 kg, tak na tých cca 53 by som sa chcela dostať. Dva roky som to skúšala a vždy to bolo len kolisanie dole - hore 😉

tinesa
3. máj 2017

@bopa ja som chodila k nej pred tromi rokmi keď som dietovala s Cambridge, ona je veľmi milá, budeš s ňou spokojná všetko poradí a vysvetlí , čo mi nechutilo vymenila ochotne za iné sáčky , veď uvidíš potom napíš 😃 ja som si tiež vtedy vyberala podľa recenzií na nete a spokojnosť nadovšetko

bopa
3. máj 2017

@tinesa a pred tymi tromi rokmi si kolko schudla? Vydrzal ti ten ubytok? Ako si sa potom stravovala?

tinesa
3. máj 2017

@bopa ja som vtedy začínala s váhou 105 a za 6 týždňov som schudla na 85 ona mi radila ako sa mám stravovať a po sackoch som schudla na 79 a faktický som sa začala stravovať zdravšie ,super som sa aj cítila no teraz na Vianoce som mala nejaké blbé obdobie a ešte sme boli aj tri týždne doma a ja som pribrala na 85 som mala v januári po sviatkoch , a potom som už jedla všetko a teraz som si povedala že stačilo , ja som začal minulý týždeň so sackami s váhou 88,8 kg, chcem ísť na 70 a fakticky záleží odomna ako si to udrzim ,asi toľko o mojom dietovani v skratke 😉

bopa
4. máj 2017

@tinesa takze nebol hned jojo efekt..a to zdrave stravovanie, kym si si drzala vahu, tak to bolo az tak, ze prsia na vode a salaty? Ja idem este z vyssej vahy ako ty po prvykrat a bojim sa, ci si to udrzim

tinesa
4. máj 2017

@bopa hej ovocie sa snaž do dvanástej zelenina celý deň, ráno som si robila ovsené kaše s jogurtom ovocím orieškami obed bez prílohy , mäso zo zeleninou ale boli aj také dní že som sa nekontrolovala , keď boli oslavy jedla som všetko slané sladké

tinesa
4. máj 2017

@bopa Ešte k tomu Jojo efektu samozrejme že keď po tejto sackoch diéte sa vrátiš k stravovaniu ako napríklad teraz keď si priberala , jasné že všetko priberiete späť jednoducho ako sa teraz odhodlas vydržať diétu NF a ver mi ľahké to nie je hlavne prvé dni tak si potom uvedomia čo všetko si pre to spravila a tak sa postavis k tomu aj potom ,veľa šťastia ti prajem a hlavne pevnej vôle 😉

bubuku
4. máj 2017

dievcata nahodou nemate niektora obal vyrobku, konkretne by som chcela vediet cim su sladene napoje a kase (sladidlo)..... viete mi poradit?

ariana18
4. máj 2017

@bubuku ahoj 🙂

ono to je rôzne 🙂
niektoré sú sladené len steviou../ovocné a tuším čokoláda/

ďalšie sú sladené sukralózou
http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E955

a potom niektoré sukralóza + acesulfam K
http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E950

a

andi234
Odpoveď bola odstránená
kristulkamarulka
4. máj 2017

https://www.modrykonik.sk/group/9287/ holky pridajte sa k nám do skupinky 🙂 nech sa to tam rozbehne poriadnejšie

bopa
4. máj 2017

Este mozem sa spytat, aky je rozdiel medzi ketodiet a nf? Preco ste sa rozhodli pre nf a nie ketodiet?

bianka...
4. máj 2017

@bopa si pod dohľadom. A to Veľmi veľa robí a samozrejme aj chuť jedla. Keď ti napr.nieco nechutí poradkyna ti to v pohode vymení a ta moja mi dava sladké tyčinky zdarma ako darček.

kristulkamarulka
4. máj 2017

#tycinky baby,nepredavatie niektora tycinky? 🙂

marianka87
4. máj 2017

Som smutna. Dneska zacnem 3. mesiac. Schudla.som 17 kil. A niekto mi povedal, ze po 3. mesiac budem mat.nervozita, slabe.imunita.a.pod. To je pravda?

ariana18
4. máj 2017

ja by som na margo toho dohladu povedala ze super je to ze clovek je pod dohladom 🙂 teda kazde 2 tyzdne je motivacia aby som nevyzerala pred poradkynou tak ze som sa nedodrziava a nebodaj pribrala..taka ciastocna motivacia tiez 🙂

bopa
4. máj 2017

To je urcite dobre, aj ta namotivuje vzdy.. ako to riesite v praci? Tam si beriete koktail alebo kasu? Teda nemam moznost si tam nic ohrievat a kym pridem domov je poobede niekedy vecer..rodine a kolegom ste vraveli, ze chudnete? Nemaju blbe reci?

kristulkamarulka
4. máj 2017

@bopa nas (mna aj s mm) moja strana podporuje. Mamina ma obezitu 2.stupna,cukrovku.. Vraj ak to pojde dobre,da sa na to aj ona. Svokrovci o tom nevedia/vedia len to,ze dietujeme. No aj tak nam svokra nosila sladke, a navarene a pod. Muz jej nechce nic konkretne vraviet,lebo ona by si spravila prieskum a odhovarala nas od toho 😁😒 mm si brava polievku do roboty a doma si da jedlo.

bopa
4. máj 2017

@kristulkamarulka mm ma podporil, lebo vidi, ze uz sa roky trapim, ale nasim by sa to nepacilo, ze ci nemam kde davat peniaze a ze je to blbost..a svokrovci to skoda reci, oni su vsetci chudi a uz divne poznamky mali ked som si nedala ryzu ale salat ako prilohu..a svagrina ma mat oslavu 50 tky, tak to netusim, ci akoze vytasim sacik a budem za trapnu alebo kvoli nim to v ten den porusim pre pokoj v rodine

kristulkamarulka
4. máj 2017

@bopa to by som chcela vidiet,jak vsetci tlacia rezne a ty tam sacok so sejkrom vytiahnes... Tak elegantne na damu 😂😂😂😂😂 no my sme mali oslavy,hned dve po sebe minuly vikend.. U nasich nas cakal salat, a mohli sme zakusok(dali sme si) a u svokry hotove peklo. Ryza,zemiaky,rezne,zalusky,sladke vody... Rezen som oberala od struhanky a muz si umyval pod vodou ten svoj naprirodno 😂

bopa
4. máj 2017

@kristulkamarulka no ved to, ze doma to zvladnem..ale medzi ludmi mam obavu..a varit musim pre rodinu, nemate s tym problem?

tamichloe
4. máj 2017

@marianka87 to ti kto povedal? To prvý raz počujem,no poviem ti ja som neskôr bola tiež strašne nervózna...nepokojna....aj som to hovorila poradkyni a ze dve baby sa jej tiež stazovali.....schudla som 24 a 22mam naspäť,bola som strašne vyhladovana

bopa
4. máj 2017

@tamichloe pockat ty si schudla 24 a za kolko si pribrala naspät??? To bol taky jojo efekt? Fuha, toho sa aj ja bojim najviac

tamichloe
4. máj 2017

@bopa ani nie rok co som začala chudnúť 2.3.2016

bopa
5. máj 2017

@tamichloe a ako si sa stravovala? Presla si aj tou stabilizacnou fazou? Ty to neodporucas?

tamichloe
5. máj 2017

To bola moja chyba,prechod som mala dlhy....určite ju vyskúšaj.....ale viac ako 2m by som už nebola na nej....chcem skúsiť 1m až to zvládnem....drž sa ☺

bopa
5. máj 2017

@tamichloe dakujem..este sa mozem opytat, ze z akej vahy si isla? A teda po skonceni si jedla tak ako pred dietou a preto si to vsetko nabrala spät? Nemotivovalo ta to, ze si tak krasne schudla?

ludkabenkova
6. máj 2017

Ahojte ženičky.Rozmýšľam nad touto dietkou,len jedna otázka...Cenovo je to drahé,alebo sa to dá zvládnuť...Ďakujem za odpovede🙂