Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@7104282570 ahoj, ano na CD som od polky januara 🙂... Schudla som do dnesneho rana 16,7 kg 😀 ... Pravdou je, ze medzitym som mala cca tyzden pauzu...
@zirafienka a tycinky 3,50 🙂
@mamina201181 to je SUPER gratulujem presne takúto predstavu som mala, len ja idem z 79 a teraz mam 69 kg po 7 týždňoch ale posledné 3 týždne sú slabé skoro som nič nedala dole a cielová váha je 57 kg. mala si aj ty také obdobie že sa ti to zastavilo a potom sa to rozbehlo?
lala11 super, doufám že mně to půjde taky tak pěkně. 🙂 Chci dát tak 18 kg dolů, tak snad to do léta to dám.
@bernadette mne sa po 4 tyzdnoch zastavila vaha skoro na 3 tyzdne, ale potom to zacalo zase pekne klesat. Neboj sa a vydrz, to sa zlomi a zase pojdes pekne dole.
No aj mne vaha sla len o 1kg dole. Stoji to a od zajtra mam extra tyzden. Vobec to nie je motivujuce.
Zeny nie ste same,komu sa vaha zastavila..ja som tento tyzden nedala nic dole ☹ som na cd 5 tyzden.. neviem ci to je sposobene extra tyzdnom,alebo chorobou (mam priserny kasel,bolia ma priedusky a nos nestihsm fukat,co rak soplim)
@didietka Ďakujem, presne toto som potrebovala počuť 😉 díky za povzbudenie 🙂
Ahojte spolubojovníčky, beriete ma medzi seba? Práve som začala 2.hý týždeň s CD, takže úspešne zvládnutých 7 dní mám za sebou...
1. deň nabudená... večer extrémna únava a zima
2. deň.. neustále myšlienky na to, čo by som si dala fajnové ... únava, pri prudkom vstatí.. bielenie
3. deň.. únava prechádzala, aj zima... ale myšlienky na fajnotky nie... aj hlad mordoval :D
4. - 7. deň to bolo už lepšie... asi som si na to zvykla, že som furt akoby hladná a beriem to ako fakt...
Snažím sa to v hlave nerozoberať, dala som sa na boj, tak vydržím... a to že priateľovi chystám lososa na večeru radšej neriešim, teší ma, že mu chutí 🙂))))
Včera som bola na vážení.. takže po prvom týždni šlo dole:
-3,3kg, prsia - 3,5cm, pás -2,5cm, brucho -1,5cm, boky -2cm a stehná -1,5cm .. ubudlo z tukov, nestratila som svalovinu..
Pre mňa je najťažšie vypiť tie 3L vody a bujón si dám aj 2x 3x ak už fakt neviem vydržať.. niekedy šalátovú uhorku alebo karfiol....
Včera sme mali v práci oslavu narodenín.. také dobroty tam boli... ja som si dala len kávu a minerálku...
Obdivujem samú seba .. lebo ja a pevná vôľa nešli dokopy :D :D :D
Môj cieľ, dokopy zhodiť 15kg + rezervných 3.. ktoré sa zvyknú pri prechode na normálnu stravu vrátiť...
Máte moju podporu babenky!!!
Ahojte aj ja sa k Vam hlasim 😀 Frcim od pondelka na tom 😠
Mne to chuti mala som to aj v minulosti 🙂
Vazit sa nevazim hlavne je u mna teraz ze to citim na veciach pomalicky ale isto 😎
Teraz chcem zo 75kg na 65kg 🙂
Uz sa tesim na druhy tyzden kedy budem mat kase a aj tycinky mnaaaaam tie su TOP
Mám za sebou prvé zlyhanie. Nestalo to za to. O to s väčšou chuťou idem ďalej!
Co je vlastne ten extratyzden?tam som sa ani 1x ked som to mala nedostala 🙈
@janula10 .. po 4týždňoch s CD sa 5ty týždeň pridáva jedno jedlo kvázi normálne... ale v podstate ide o 80g - chudú rybu alebo kuracie prsia bez kože alebo tofu či nízkotučný syr s bielou a zelenou zeleninou... A potom 6ty týždeň zase čisto CD dni až do dosiahnutia stanovenej hmotnosti.
Janula, kedy si šla na CD prvý krát, za akú dobu a koľko si dala dole? Vďaka za odpoveď.
ahoj, tak já dneska týden za sebou, ani jednou jsem neporušila jen 3CD a 1x denně bujon Vegetable, už ani nemám hlad, jen chutě ale odolávám.
@7104282570 výsledky? 🙂
@jenna, já se nevážim jdu na vážení až v pátek, tak dám vědět. Ale jsou mi volný kalhoty i jiný věci (podprda :D). Rozhodla jsem se vážit jednou za 14 dní, abych nebyla zklamaná.
držte sa baby, idem si dať nedeľný obed "kuraciu polievku" :D
@jennna Dobrou chuť, já měla pórkovou 🙂
ja už asi vôbec nechcem polievky.. vôbec sa na ne neteším a nedajú mi taký blažený pocit ako shake :D
Kapučínový a čokoládový by som vedela točiť dokola :D
taky mi polévky moc nechutnají, hlavně nemůžu rajskou a orientální, a shake mi nechutná máslový a mango. Taky jsem to už poradkyni volala, že tyto je nechci a aby mi dala více koktejlů než polévek.
ja som sa tiež najviac obávala tej chilli, ale dala sa, paradajková veru úplne otras. som zvedavá na kaše.
@jennna kase su 🔝🔝 a aj tycinky ja ked som to brala prvy krat tak ranajky bola kasa obed polievka olovrant tycinka a vecer shake cappuccino alebo kasa....tie kase su super vsetky,tycinku mam najradsej brusnicovu😜 Tiez sa tesim od utorka kedy druhy tyzden uz budem moct kasu a tycinku
Janula.. tá natural kaša má akú chuť.. lebo ja si z obchodu kupujem len natural príchute a sú tak sunarovo sladké... preto sa pýtam, či je to niečo podobné alebo sú bez chute?

@zirafienka presne tak, vstupne vysetrenie 15 e a strava na dva tyzdne v pripade, ze budes mat uplnu nahradu, to je 126 e.. dokopy 141...potom kazde dva tyzdne uz "len" tych 126 ak to budes mat stale 3x denne...