Chce to zmenu a nemám pevnú vôľu
strasne by som chcela schudnut aspon 30 kg a nemam pevnu volu vzdy ked zacnem poobede som uz hladna a najem sa normalne a navyse take ze salaty bez chuti mi vobec nechutia ja lubim jest normalne jak clovek. neviem ako schudnut. dalsia vec chcem sa dat ostrihat a bojim sa ako to bude vyzerat ked som to skusala na programe na pc tak uces vyzeral ok ale ked mi ho urobi kadernicka na 2 den uz to nebude tak dobre vyzerat ☹ chcem radikalnu zmenu ale viac menej sa bojim lebo uz 30 rokov vyzeram tak isto.
baby ja som dala na nastartovanie metabolizmu zaujimavu tyzdnovu dietu....tak ju najdete...dala som dva tyzdne a tak ma to nastartovalo ze za necele dva mesiace takmer 7 kg dole a z pasa 7 cm prec...okrem toho cvicim dva krat do tt po dve hodky...pijem len vodu...zeleny caj kavu bez cukru s mliekom...a vaha ide stale dolu...papam aj sladke....a este pijem jablcny ocot..ale vraj ho dostat aj v tabletkach....jedna az dve konfekcne velkosti som dolu...(vacsie veci si mozte prist vziat :-😀 )
ja som sama prekvapena ze uz su 16 hodiny a ja sa stale este drzim 🙂
@tiramiska presne 3 minuty a idem dusu vyplut. Tie hodnoty si sledujem aj ja. Musim zhodit min. 25 kg aby som sa dostala na svoju hmotnost pred porodom. Zevraj je lepsie cvicit rano. Mozno je to pravda lebo je pol osmej a ja uz idem spat kedze maly je celu noc hore. Ako si dosiahla 30 min ? Asi postupne ze ?!
@lucka11123 ahoj ano postupne dnes som sa prekonala už tto bolo 35 minut 🙂 aj ja som počula že ráno,ale ked zanesiem malého do školy a malú do školky tak prídem domov dám si ranajky a potom idem variť.a hned je obed tak ja ráno nestíham a navyše šijem na objednávku tak aj to ma stojí čas tak jedine ja môžem cvičiť od 14:00 do 15:30 potom sprcha a šup šup po deti 🙂 ssamozrejme pešo 🙂 a aj poobednajšiee cvičenei funguje ale večer by som už nevládala pohnúť ani slamkou 😝
@tiramiska
@lucka11123
ja aom aj zacala cvicit rano no tiez sa mi neda kvoli drobcom...tak chodim ked mm pride domov...cca od 17.30 do 19.30 makam jak fredka 🙂 ...ale ked som zacinala tak po 5 min.kardio som zomierala a teraz kardio aj hodinu a okrem toho este skoro hodinu cvicenia a posilovania...a vysledok stoji za to...
@katkaking ahoj tak porad ako zacat ? Je lepsie pred ranajkami? Ja musim zacat uz nieco robit... A ako casto cvivit?
@lucka11123 vraj sa nema cvicit nalacno a nemas cez den pocitovat hlad. Ja som zacala len s cvicenim. najskor dva krat do tyzdna hodka a postupne som to po par min.zvysovala az som dosla k dvom hodkam dva krat do tyzdna. potom mi to same doslo ze upravit stravu no na to nie som a nikdy som nebola. tak som si dala na dva tt tu dietu. nehladovala aom a jedla som normalne jedlo len podla rozpisu. a to ma tak nabudilo ze metabolizmus lepsie pracuje a teraz v celku normalne jem a chudnem...za dva mes.som dala dolu 7kg a z pasa 7 cm...celulitida je fuc...nosim o 1-2 cisla mensie oblecko a najma citim sa lepsie....🙂 drzim prsty keby nieco pytaj sa rada odpoviem a poradim....
@katkaking gratulujem vies poslat rozpis? Takze lahke ranajky potom skocit ns eliptical ( len co z toho kec vydrzim 5 min dam 1 min pauzu a zase 5 min a potom to este raz zopakujem) aj to s odretymi usami lebo uz nevladzem ma nohy bolia ako kona a funim ako dostihovy kon,nevladzem. Nuz ale nejako zacat musim
@lucka11123 jasne...to je zaciatok...prestavocky kratke mozes mat apostupne po minutke pridavaj. fuuha ja som na zaciatku po minute myslela ze zomieram...premohla som sa a najma viem co chcem dosiahnut tak ma to zenie vpred...a uz naberam kondicku a vydrzim a hodinu....vraj po 20 min.zacina spalovat tuky a idealne je 40 min...tak akurat na chudnutie. ja doma stroj nemam tak cvicim len vo fitku...☹ ale ide to...dietu najdes v googli..."zaujimava tyzdnova dieta"...urcite skus...odporucam a cakam potom tvoju odozvu na nu. A aku mas vychodziu vahu a co chces dosiahnut?
@katkaking no tak teraz mam 73 kg a chcem mat 55kg keby 50 ako pred prvym porodom bolo by super 🙂
@katkaking aaaa tu dietu poznam,iny brutal ale fakt sa po nej dost schudne.
@lucka11123 mne sa nezdala brutal...nie som dietovy typ ale tuto som vydrzalav pohode...
@lucka11123 ja chcem dat este 14 a budem na povodnej za slobodna...to by som bola stastna...🙂
@katkaking no ja som ju niekedy drzala a som bola strasne nervozna... Teraz nemozem taku pre mna drasticku dietu ked kojim, stravu upravim pomaly a pridǎ cvicenie,nepojde to tak rychlo ako tebe ....
ahojte ja tiez nemam pevnu volu a rada by som schudla uz len zo zdravotnych dovodou lebo ak neschudnem tak mi hrozi cukrovka sice mi to hrozi o niekolko rokov ale musim chodit ku doktorke na kontroly a to ma nebavi uz mi to zacalo pocas tehotenstva z tym ze som mala tehotensku cukrovku a rada by som zmenila aj jedalnicek ale neviem ako ☹
@lucka11123 jasne ked kojis tak nie...to by som ani ja nerobila. mne ale sla vaha dole az ked som prestala kojit...😉
@zmena303 Ahoj! Tak ja som na tom uplne rovnako ako ty. Mne slovo pevna vola nic nehovori, ale tiez som si povedala dost. Jednoducho to takto dalej nejde! Teraz som len tri tyzdne po porode tak sa mi neda nejak obmedzovat v jedle. ALE. Treba jest vsetko po malych davkach a castejsie. Tiez som sa milion krat pokusala schudnut, a vzdy som zlyhala, lebo som to brala akoze sa trapim, ze trpim, ze drzim dietu, ze MUSIM cvicit... Dlho mi to nevydzalo, lebo som nepochopiula, ze ked to budem brat ako nieco co si nutim nedosiahnem uspech. Aj ja som vzdy bola pri tele, az na par zivotnych obdobi, ked som trosku schudla, ale inak mi kazdy hovoril, ze ja nikdy neschudnem, lebo to mam v rodine, ze ja som proste pevna, a inak to nebude. Tak teraz som sa rozhodla, ze im dokazem opak. Mam 94.5kg, co je strasne vela, nikd som tolko nemala, ale ako hovorim som po porode. Takze totalna zmena zivotneho stylu!!! Na ranajky len cerealie s mliekom, ziadne tri rozky s bocikovou pastekou, desiata len ovocie, ziadne, ze si dam este jeden rozok s pastekou. Obed normalne, lebo kojim, a na veceru podotykam poslednu o 17:00 len nejaky racio rozok so sunkou, alebo tuniak a racio chlebik a veeela zeleninky. Ja som sa strasne lubila najest vecer, aj okolo osmej 😒 A cvicenie, klasika cviky ktore poznam nejake brusaky, aspon pol hodku denne, lebo inak ta slanina sama nespadne. Takze takto som sa ROZHODLA dufam, ze nezlyham, lebo je to zmena, ale inak to nejde. Uz ma nebavi pozerat na pekne baby, co sa moz pekne obliect, nie ja musim chodit v jednych teplakoch, lebo som jednoducho tucna. Tak ti drzim palce, a ak chces mozme ist do toho spolu. a podporovat sa navzajom. Drzim palce!!! 🙂 Aj sebe samozrejme! 🙂
Tak ja som to teraz trosku flakala to chudnutie ale dnes idem cvicit.
@lucka11123 eliptical som mala tiež doma, no zistila som, že bežný eliptical sa nedá vôbec porovnať s profi elipticalom v posilke. Doma som tiež nevladala, aj keď som si záťaž nedávala, no v posilke menej ako 20min. nedávam. Vládzem v pohode 😉 Inak by sa malo na ňom cvičiť min 30min. ak nekombinuješ ďalšie cvičenia.
@sashabb no mne drahy kupil kvalitny co nam poradil jeden pan z posilky podla vahY a vysky. Len hovorim kondicia je prec. Ja sa ta pana nemozem odhodlat aspon 3 krat do tyzdna by som mohla ale rano, to by som vsak musela vstavat o pol siestej pol hodku pocvicit kym chalani vstanu ☹ a ja lubim pospat ale uz sa vsetci dneju ze ma je dost tak najvyssi cas zacat. Mne to vyhovuje cez obed ked ich dam spat ...
Ahojte 🙂 tak ja zacnem od zaciatku...pokym som neotehotnela vazila som najviac 50kg.Posledny den v nemocnici este pred porodom som sa odvazila a vazila som 83kg..cize som pribrala skoro 30kg.Teraz uz stvrty rok po porode sa este stale neviem dat do-kopy 😢 stale vazim strasnych 80kg.Raz som si povedala dost a za 13dni som schudla 6kg bol to uzasny pocit cize som si uvedomila ze je to mozne len treba chciet.. 🙂
Ahojte kocky.tak pridavam sa do klubu nespokojnych so svojou vahou.vazim 74 a bola by som stastna keby sa mi podarilozhodit aspon 10 kg.aj ked aj menej by bolo dobre🙂 ale tolko som vazila pred tehu.v juli mi konci rodicovska,tak chcem vyzerat ako predtym.zatial som zacala robit tie drepy,co tu bola ta 30 dnova vyzva.uvidim,ci to nejako pomoze.sice pochybujem,ze za mesiac schudnem desat kil,ale aspon tych pat by som mohla.nejaka kocka co robi tie drepy schudla za mesiac sedem kg.tak dufam,ze aj mne sa podari ak vydrzim.co sa tyka stravy,tak ja vela nejem.ale najhorsie je,ze niekedy jem aj po osmej,kedze pri detoch sa neviem niekedy najest.tak to potom dozeniem vecer pri telke.a esre k tomu nejaky ten keksik,cokoladka ☹
Tiez chcem radikalnu zmenu,len ta moja pevna vola je na figu.najdlhsie som vydrzala tyzden-a schudla som 2 kg. Inak ku kadernicke sa chystam vo stvrtok.musim uz so sebou nieo robit,lebo vobec so sebou nie som spokojna.ked som bola doma,tak mi to az tak nevadilo,ale idem uz do roboty...najhorsie je,ze kazdy odporuca zdravu stravu-tj.zeleninu.lenze ja a zelenina nie sme kamarati.tak max.kukurica,cibula a to je vse.jednoducho mi tie salaty nechutia.a neviem sa prinutit to jest,ked mi to nechuti.lenze asi budem musiet.inac to nepojde 😅

dnesny obed