Chcem schudnúť 30 kilogramov
Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.
Baby.pozrite si moje fotky.schudla som 16kg za 2-3mes. A to vdaka jedalnicku,ktory mi vytvoril jeden treber.cena bola minimalna oproti schudnutej vahe. Ak chcete kontakt rada vam dam kontakt
Drzte sa vsetky
@hasleerka aaaa buchtyyyyyy 🙂 mňam. Kľudne si daj, bez výčitiek, ale musíš vedieť kedy dosť. Napr. ja zjem dve 😉 ....dnes sme mali na obed takú fajnotku, čo som nejedla už niekoľko mesiacov. Mäso, knedľu, kapustu. Dala som si jednu knedľu, kúsok mäsa a veľa kapusty....to len ako príklad 🙂 lebo niekto povie, že: ,,veď ja nezjem veľa, len 4 knedle!" No ďakujem pekne, potom nech sa nesťažuje, že musí nosiť okolo seba pneumatiku 😉 😀
ahojte.. 30 ide lahšie dole, ako 5 😉 takže všetkým nám držím palce.. mne sa podarilo zhodiť (cca 60 kg).. bolo z čoho, tak to išlo ľahko, dlho som si váhu udržovala, teraz som 5 mesiacov po pôrode (počas tehu takmer 30 kg navrch) a už "len" posledných 10 kg dole na pôvodnú váhu 🙂. Všetko dobré a nech idú kilá rýchlo dole 😉
@janyka díky za povzbudenie a za rady .. tie buchty zjem tak najviac tri ale sú len také maličké ... snažím sa síce len doobeda ale včera som fakt nevydržala .... no knedle veru 4 nedám, najviac tak dve ... ako zvládaš dodržiavať čas jedenia ... ako raňajky sa snažím dodržať ako si napísala ale s obedom je to horšie, bud nie som v tom čase hladná alebo nie som doma... to isté aj večera ...
@hasleerka tak ja som doma so synom, cez obed spáva, takže je to pre mňa jednoduhšie 😉 ale aj dnes okolo večere sme ešte sedeli v aute, keď ma prepadol hlad, tak som zjedla cereálnu sušienku a doma som si dala o ôsmej už len melón. A teda potom ešte ten nanuk, ktorý som pôvodne už nemala v pláne 😝 ...veď mám svoje dni, tak mám výhovorku 😀
@hasleerka obed medzi 12 - 13h. a večeru 18 - 19h. Nie je to presne na minútu, veď to sa vždy presne ani nedá, ale zhruba asi v tom rozmedzí. Ale ja cez obed mávam pauzu medzi polievkou a hlavným jedlom, cca pol hodinku. Nedokážem to zjesť naraz. Ak musím naraz, tak polievky si dám naozaj len trošičku.
@hasleerka ahoj,nejest po 17 je hlupost.najma ak chodis spavat po 22.telo sa nastavi tak,ze vie,ze uz vecer nedostane,tak setri.treba papat aj vecer,nieco male,lahke,chutne.ja si vecer,okolo 19,zvyknem uvarit vajicko a zjem ho s kuskom syra,zeleniny alebo chleba.zacala som cvicit,kazdy den 20-30min.a po 2 tyzdnoch sa citim ako znovuzrodena,ide to dole.len treba jest,jest,jest,5xdenne,nedat hladu sancu.drzim palce
Ahojte baby, nemam cas citat vsetko od zaciatku, len somzvedava, ci ste schudli. 🙂 ja sa odhodlavam zacat. este kojim, takze velke experimenty nemozem, prvy krok je zredukovat sladkosti a cukry zamenit za bielkoviny. 🙂
@hasleerka jest vela zeleniny, ovocie len doobeda!!!! ak vstávaš o 7.h ráno, tak vypi vlažnú vodu s kvapkami citronu, po nejakých 10hod si daj biely jogurt, mozes si tam nakrajat cerstve ovocie, ovsene vlocky a dávam si tam aj trosku skorice, po 2,5 az 3 hod, t.j. 9:30h az 10:00h (zo zaciatku si nastav budik, lebo nemala by si pocitovat hlad a na to reagovat jedlom, lebo vtedy si telo uklada tuky a cca po mesiaci, uz nebudes potrebovat budik, bude to uz automatika, telo si to samo vypyta, mala porcia sa berie tak do 10dkg), takze na desiatu si daj ovocie, jablko som pocula ze je na chudnutie najlepsie, pozor si daj na banan, 12:30h az 13:00h obed, mala by si jest bud 15dkg masa a 10dkg prilohy, ale uplne najlepsie je, ked jes maso so zeleninou a prilohu samu (ale nie v ten isty cas 🙂 ) 15:30h az 16:00h to si daj nejaky celozrny rozok s paradajkou, paprikou, alebo su dobre aj tie polystyrenove chlebicky a vecer 18:30h az 19:00h si daj zeleninovy salat... zeleniny mozes zjest kolkokolvek... ale zasa pozor na hrasok, mrkvu a take tie sladke zeleninky... ja jem posledne jedlo o 17:30h (vstavam o 5.h), bezohladu nato, ci idem spat o 23.h, alebo neskor... ale samozrejme 2-3hod pred spanim by si nemala jest... a pitny rezim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zo zaciatku to mozno pojde rychlejsie, aj ked pomaly najdalej zajdes, ale budes tam mat hlavne ubytok vody a potom sa to mozno spomaly, tak nestresuj, nestracaj hlavu.... strava musi byt hlavne pestra, nejedz stale to iste dokola, obmienaj to, sladke veci do obeda, a tie zdravsie po obede 🙂 ked trosku zhresis, nic sa nedeje, to aj ja, ved sme ludia... 🙂
Skúste toto - chlapík schudol 29 kg za rok a to že bez diét a teda hooodne to na ňom vidno 🙂
Pozrite si jeho fotky pred a po schudnutí: : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7
Stacila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....
no tak som si tu kukla, presne všetko viem, len to dodržať ... ale ako ked sladké jedlo je nezdravé, a ja ho tak ľúbim ... nebaví ma jesť pol taniera mäsa a druhá polka zeleniny ..
baby treba si priznať: NIKTO NÁM TO JEDLO DO PUSY NA SILU NEDÁVA ..... nikto nás nenúti.... buď mi chutí a budem si ho dávať sama sebe do pusy v kvantách a podľa toho budem aj vyzerať alebo si to uvedomím a začnem s tým niečo robiť.
Ja som si teraz v hlave dala takú pomocnú predstavu: je to ako keď máš auto a dávaš do neho benzín. Keď ho natankuješ (naješ sa) a stojí pred domom bez jazdenia (bez pohybu), tak sa benzín nespotrebuje. A keď na druhý deň do neho dáš ďalší benzín, tak už ho auto (telo) nemá kde dať, tak ukladá do bandasiek (do tukových vankúšov). Ale keby si natankovala napríklad o tretinu menej a ešte napr. aspoň trochu s ním jazdila (cvičila), tak auto (telo) nemá čo ukladať ..... (aspoň takto som si to ja v hlave "polopate" vysvetlila a úplne mi svitlo 😎
@atrami Len tým že neje po 17.00??? Aj cvičí? za ako dlho sa mu to podarilo?
podla mojho nazoru baby schudnut sa da, je pravda, ze nam do pusy nikto jedlo nevklada tak ako pisla @erika07 je to na nas.
mne sa podarilo schudnut zo 65kg na 48kg, teraz som uz 1kg a este jedno by som chcela aby som mala rovnych 50kg. trosku som sa obmedzila, jedla som zdravo, pravidelne a dodrziavala pitny rezim, samozrejme, ze si tieto zasluhy nechcem privlastnit, pomohli mi aj cudzi 🙂 ale da sa to, vsetko sa da ak sa chce,stale pevna vola
@lucinka1552 necvičí, len tým že neje po 17.00. Normálne ma vytáča, jemu ide úplne všetko rovnomerne dole aj brucho.
@atrami super potom 🙂
@atrami a za aký čas sa mu podarilo schudnúť 41 kg?

@hasleerka to nevadí, veď ja si dám tiež, keď a čo mi príde na chuť. Niekedy, hlavne keď som pred menzesom, zjem večer celú čokoládu, ale potom si dlho nedám. Aj teraz som zjedla veľký nanuk 😅 ....niekedy len zobem medzi chodmi do orieškov, ovocia, ale potom nie som taká hladná na obed, či večeru. Raňajky, obed, večeru sa snažim dodržiavať v pravidelných časoch, ale medzi tým si zobnem ako kedy. Niekedy nemám chuť na nič, niekedy si len niečo malé hodím do úst. Dôležité je, aby si nehladovala. Keď telo pociťuje nedostatok, má potrebu ukladať do rezervy na horšie časy 😉 naozaj to chce dlhší čas popracovať na tom, aby si si postupne zvykla zmenšovať porcie a radšej jesť častejšie a kvalitnú stravu. držím palce, dá sa to zvládnuť 😉